Dodaj do ulubionych

Na szybko - jesień kicks ass

01.10.09, 10:27
nie stekaj SS:d wiosna Ci nie pasi, bo <alergia mode on>, jesień, tez bo pada, latem upały meczą, a zimą ślisko<LOL> kup kurtke z kapturem, krople do nosa, klimę do domciu i buty wojskowe antypoślizgowe - świat stanie się piknybig_grinbig_grin

weź napisz jakiś ambitny artykuł, chcesz to Ci temat wymyślę
Obserwuj wątek
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - jesień kicks ass 01.10.09, 10:35
      weź napisz jakiś ambitny artykuł, chcesz to Ci temat wymyślę

-----

go ahead punk, make my day smile
    • Gość: Misza Re: Na szybko - jesień kicks ass IP: *.hbi.pl 01.10.09, 10:49
      Sławek - mam już tytuł - Misja Ewangelizacyjna Radia Maryja. Jak się dobrze spiszesz to i doktorat dostaniesz lol
      A tak na poważnie - moze pogmeraj w jakichs SF/DF MMORPG? Coś dla odmiany od coraz bardziej emowatych fantasy?
    • true_mayonez Re: Na szybko - jesień kicks ass 01.10.09, 11:02
      @misza - zamiast mmo wolałbym cykl o offowych grach dla wyrobionego odbiorcy, albo prezentację kandydatów do nagrody gier niezależnych...
    • Gość: Misza Re: Na szybko - jesień kicks ass IP: *.hbi.pl 01.10.09, 11:07
      smile może byc.
      Byle nie te przeklete fantasy smile gdzie zaraz będą teksty z rodzaju "i tak WoW zamiata".
      A wracając do Twojej propozycji - czy ktoś jeszcze robi gry dla wyrobionego gracza? sad jedyne co widzę to spłycanie starych ambitnych tytułów (vide IL na konsole) albo "nowe" dzieła powielające stare schematy.
    • strachster Re: Na szybko - jesień kicks ass 01.10.09, 11:20
      Z cukru nie jestem nie rospuszcze sie od odrobiny deszczu.
    • true_mayonez Re: Na szybko - jesień kicks ass 01.10.09, 11:31
      SS

kilka rzeczy mnie nurtuje. chciałbym np. dowiedzieć się, o jakiej grze śnisz. grze idelanej, czymś co pochłonęłby Cię na całe godziny i dnie. ba, tygodnie! co to by musiało być? fabularne jak wiedźmin, adrenalinodajne jak BF2, straszne jak... (coś co wygra detmecz obecny) itd, itp. słowem: 'jaka powinna byc ubergra wg SS'.

druga kwestia zainspirowana została przelinkowanym (bezczelnie imho) artem z technopolis. interesuje mnie jasno i klarownie wyrażony Twój (lub Wasz/ lub ogólnogejmkornerowy) pogląd na recenzowanie. 'manifest naszego postrzegania gier'. na co zwracasz/zwracacie uwagę, co jest potrzebne do szczęcia etc etc. chętnie dowiedziałbym się co wam w baniakach kiśnie. tongue_out to tak na początek.
    • han_solo_79 Re: Na szybko - jesień kicks ass 01.10.09, 11:57
      @S.S

Co to jest parasol? Prawdziwi mężczyżni nie uźywają parasola, omijają po prostu krople tongue_out

To ja poproszę tekst o korzyściach "umasowienia" się grania, zaletach Wii i o tym, że hardkorowe mumie odżegnujące Bethshedę od czci i wiary powinny wyginąć w powstaniu big_grin
    • szklanka_herbaty Re: Na szybko - jesień kicks ass 01.10.09, 12:14
      Ja Ci Sławku dam temat:
      W wielu nowych grach postacie wyglądają pięknie, ale tak na prawdę niewiele osób zwraca uwagę na to, że wszystko wygląda jakby trzymało się na taśmę i wykałaczki (tzn, że postacie po jednym strzale powinny się wywracać, łamać nadgarstki, wybijać sobie obojczyki i inne tego typu) ... może jakiś ranking bohaterów, których prawa fizyki się nie imają? smile
    • Gość: ER Re: Na szybko - jesień kicks ass IP: *.icpnet.pl 01.10.09, 12:34
      Przydalby sie art o redaktorach serwisu. Interesuje mnie np. czy macie w zalodze kogos, kto nie przechodzi gier tylko dla zrobienia recenzji. Bo tak to wlasnie wyglada patrzac na opisy MMO. (ktorych nie da sie poznac w moment) Szczerze ? watpie bo wasze AUTORSKIE newsy nowych tytulow ograniczaja sie do pierwszych wrazen. Nigdy nic o endgamie, wszystko zerzniete z innych serwisow.
    • Gość: alc Re: Na szybko - jesień kicks ass IP: 195.94.208.* 01.10.09, 14:02
      o matko, to portal o grach czy blog jakiejś nastolatki?
    • Gość: siemion Re: Na szybko - jesień kicks ass IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 20:48
      Sławku, nie narzekaj, jak koło 7 rano wychodziłem z psami to była ściana deszczu i 5 stopni tongue_out

Nie zapomninaj - nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka