marcin-ka 08.10.09, 16:17 Ale z poziomem trudności w co-op przegięli: graliśmy wczoraj z kumplem na easy i "sory gregory", dostawaliśmy po czterech literach równo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lethaldoze Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 16:27 Oby się przełożyło, Naughty Dog to się należy, gra wymiata nie ma wątpliwości, oby nie spotkał jej taki sam los jak Killzone, który męczył się ze sprzedażą, a takie ODST w 24 godziny sprzedało się lepiej niż KZ2 do dziś . Co-op trudny jest to fakt nawet na easy Ale to dobrze będzie mega wyzwanie, opracowanie różnych strategii, kto gdzie, jak, kiedy i w kogo strzela . I większa satysfakcja z trophies Odpowiedz Link Zgłoś
afwi Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 16:27 albo wy slabi jestescie. a w takim przypadku to "sory gregory" ale l2p Odpowiedz Link Zgłoś
nestii Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 16:28 Ja tam nie mam żadnych problemów z easy. Właściwie cały etap prócz końcówki można rozegrać bijąc ich bez żadnego strzelania (no oprócz tych dwóch pancernych kolesi). Jak gram z jakimś nieogarem to też wynik zabić mam 40 i więcej, a kompan z 10. Wszystko zależy od umiejętności i ogrania. Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 16:44 to ja tez sie pochwale: * Liczba gier rozegranych 1 * Liczba zabić 1 * Liczba zdobyć skarbów 0 * Liczba pieniędzy uzyskana 0 * Zsumowany czas rozgrywki 5 minut a dlaczegóż? a poniewuż mnie beta nie kręci i chce pełniaka i to juz, raz dwa! Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 17:17 Jesli chodzi o latanie ze skarbem w CO-OPie przeciwko botom to ja z kymplem najdalej na normalu dotarłem do 5 lvlu - no i Emiel pociesze cię tym że po ostatniej konserwacji czas oczekiwania przynajmniej u mnie spadł - btw to prawda że staty z dema przechodza do pełnej? Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 17:27 Ja chyba doszedłem do 6, tak mi się wydaje. Co-op jest trudny podkreśla to prawie każda recenzja, jeśli dla kogoś jest łatwy to o ile to nie tani bullcrap, to brawa za skilla Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 17:39 Mi się tam poziom trudności co-op'a podoba. Czas oczekiwania na znalezienie graczy nigdy nie przekroczył 40 sekund, a bywało szybciej. ahh, juz niedługo premiera. miodek! Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 17:50 Gra sie swietnie!^^ BTW jezeli mozecie to sciagnijcie z JP PS Store demo Bayonet, w ta gre gra sie bardzo przyjemnie, bynajmniej dla mnie:] Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 17:50 Goldrusha zrobiliśmy do 10 rundy za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 18:31 "albo wy slabi jestescie. a w takim przypadku to "sory gregory" ale l2p" Oczywista oczywistość, ale wydaje mi się, że gra powinna również umożliwiać dobrą zabawę między znajomymi z doskoku, nawet jeśli któryś z nich gra po raz pierwszy (w naszym przypadku obaj graliśmy pierwszy raz) lub wręcz jest posiadaczem dwóch lewych rąk, tymczasem dostaliśmy raptem dwie kontynuacje i sporą dawkę frustracji, której nie łagodził nawet przekomiczny (szczególnie w tym konkretnym kontekście) widok Chloe wymierzającej klapsa Nathanowi A może w wersji pełnej jest tryb casual? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 18:49 "Goldrusha zrobiliśmy do 10 rundy za pierwszym razem." To rispekt i szacun, ja grajac z roznymi przypadkowym osobami w necie nigdy nie dotarlem dalej jak do 6 rundy - w 6 sa ci kolesie którzy duszą i mają tarcze. Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 19:25 hironobu15 Naucz mnie zrozumiec mego ojczystego jezyka i kochac go wiecej, rozrozniac bynajmniej od przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ravpelc Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 20:03 ja raz zagrałem i "całe" 4 zabicia zapunktowałem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
skoczywlas Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 20:09 a ja w ogóle nie ściągnąłem tego demka, po co mam testować gierkę (jeszcze w becie) która jest na liście moich "masthewów". Odpowiedz Link Zgłoś
baltin Re: Cyferki z dema Uncharted 2 08.10.09, 23:10 "Liczba zabić"? Toć to jakiś potworek stylistyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Cyferki z dema Uncharted 2 09.10.09, 08:25 Ja wczoraj poprawiłem swój wynik i z kumplami doszliśmy do 9 w Gold Rushu - ale musze przyznać że ilosc kolesi z minigunami potem przytłacza Odpowiedz Link Zgłoś
the_king_is_the_one Re: Cyferki z dema Uncharted 2 09.10.09, 08:26 Skoro temat o Uncharted 2 warto wspomnieć iz gra ma już 37 recenzji z czego 17 jest ocenionych 100/100 A średnia wcale nie spada jak to zapowiadali wielcy krzykacze czyli nadal 97% Odpowiedz Link Zgłoś