omega234 18.10.09, 16:31 kolejny exclusiw na ps3 brawo , na x360 nic nie powinno wychodzic tam za duze piractwo jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kane0441 Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 16:33 uuuu, na pierwszy żut oka coś nowego i coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_jajka_z_majonezem Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 16:42 Jaki ex, ''Devil Kings 3 ukaże się w przyszłym roku na PS3 i WII'' a z resztą taką grę to wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 16:53 Kiepskie to, do Bayonetty czy nawet Onimushy z PS2 się nie umywa Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 16:54 lolz taki exclusive, ze wychodzi na wii, a wkrotce pewnie trafi na 360tke/psp w lepszej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_jajka_z_majonezem Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 17:20 tomi1988pl Myślałem że to nigdy nie nastąpi, zgadzam się z tobą o.0. Żal tej gierki, nic nie wnoszący ''szit'' Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 18:26 Niech wydadzą Kenzan na zachodzie, a nie pokazują takie gnioty. @lubie_jajka_z_majonezem: Taki z tego ekl. jak z SC:C. Odpowiedz Link Zgłoś
dmx2009 Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 19:43 buahahha tomi1988pl~ jak tam rrod? buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 19:49 seria Samurai Warriors nie jest zla, ale jednak stoi w tyle za taki Warriors Orochi - sa to zdecydowanie lepiej zrobione gry. Odpowiedz Link Zgłoś
archartas Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 20:43 buahaha widze juz sie zlecialy fanboye xboxa , tomi: Gniot bo nie wychodzi na xboxa ? naprawde zal mi ciebie i twoich kolegow od xboxa... smiecisz chyba w kazdym watku o grze na ps3... az tak cie to boli ze w koncu na naszej platformie cos sie dzieje O.o ? naprawde zalosne. Lubie_jajka: Grales ze wiesz jaka gra bedzie ? to ja powiem ze halo i gearsy to tez nic nie wnoszace shity, skad wiem? a bo filmiki widzialem... (myslenie nie boli...) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie_jajka_z_majonezem Re: Trailer: Devil Kings 3 18.10.09, 22:14 archartas Tak sie składa że nie mam xklocka ani ps3 ale pleyaczka kupuję, Wiem że ps lepszy ale przyznaj że ta gra nie zapowiada sie ciekawie... ''Taka se ło''... Co de gearsów sie zgadzam i halo ^^ tylko nie zlinczujcie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: Devil Kings 3 19.10.09, 08:38 lol, jestem pewnie jedna z niewielu(jesli nie jedyna) osoba, ktora gra w tego typu produkcje. napisalem jedynie, ze gra prawdopodobnie trafi na inne platformy, a ten juz sie rzuca, ze jestem fanbojem i, ze uznaje ta gre za G. jedyne serie ktorym sie udalo dobrze przejsc do obecnej generacji to wlasnie Warriors Orochi i Musou. Dynasty Warriors poszlo w dobrym kierunku ze Strikeforce, ale wrzucenie do gry latajacych przeciwnikow bylo jednym z najgorszych pomyslow z powodu tego, ze pozostali przy tradycyjnym sterowaniu. Samurai Warriors zapowiada sie na klon Warriors Orochi jesli chodzi o rozgrywke, ale jednak widac, ze czegos brakuje. plus za to, ze ida w dobra strone, ale jednak juz teraz moge powiedziec, ze to WO2 bedzie im sporo brakowac - ta gra jest po prostu wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Trailer: Devil Kings 3 19.10.09, 15:38 posiadam ps3 i to jest gniot Odpowiedz Link Zgłoś
tifferet_online Re: Trailer: Devil Kings 3 19.10.09, 17:53 Widać że wielką inteligencją błyszczą ludzie oceniający grę po kilkuminutowym trailerze! No bravo! Pewno połowa z was,nigdy nie grała w tą serię,jesli w ogóle ktokolwiek,a piszecie że to że tamto,żałosne... Ja osobiście jestem fanem serii i już czekam z niecierpliwością ! Może gra grafiką nie grzeszy,ale ten luźny gameplay,humor i ogólnie rzeź na ekranie potrafi nieźle odstresować bo ciężkim dniu pracy ;]! Mam nadzieję że będą wstawki anime tak jak w poprzednich dwóch częściach ^^! Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Trailer: Devil Kings 3 19.10.09, 19:08 nie no to sorki jesli ci sie podoba to spoko,grałem w jedynke kiedys na ps2 i było słabo juz wole chaos legion od capcom(wiem ze troche inaczej jest)a na filmiku nie widac zeby zaszły jakies zmiany techniczne,jest słabo i tyle czasem sa gry które juz zapowiadaja sie na słabe gry Odpowiedz Link Zgłoś