Dodaj do ulubionych

Chipsy Lay's

22.05.06, 21:42
No nie znowu to zrobilam...jak zwykle kupilam sobie Mega Pake ( min TV Pake)
Lays'ow Fromage... jak mam przestac to gowno jesc ??jak mam sie
odzaleznic...Przytylam, mama mówi,że to przez te chipsy ( a przyznam w tym tyg
mialam mega pake i dwie średnie 90g) brzuch mi rośnie - chyba się zastrzelę
...HElp
Obserwuj wątek
    • libertine21 Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 21:45
      dieta MŻ
      MNIEJ ŻREC
      • satelitka Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 21:49
        łatwo się mówi....( to tak jakby to palacza - mniej palic...do alkoholika mniej
        pic) nie da się na zawołanie ....kiedy głód doskwiera myslę albo o laysach albo
        o kebabie wegetariańskim.
    • Gość: aaaaaaa Re: Chipsy Lay's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:49
      zamien chipsy na owoce.
      • satelitka Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 21:50
        dobry pomysł....nie mogę się doczekać kiedy będą truskawki ( jesli o owocach to
        myslę nad brzoskwiniami w puszce)
        • Gość: Aga Re: Chipsy Lay's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:51
          zdecydowanie truskawki! juz przeciez sa w sklepach!
          a brzoskwinie w puszce NIE! wrecz ociekaja od cukru, ktory TUCZY!
        • libertine21 Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 21:52
          dziewczyno wychamuj bo popadniez w jakas chorobe wiencowa a skleroza juz pewna
          nie mowiac o cellulitisie
          • satelitka Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 21:54
            ja czekam na wysyp truskawek,wlasnie jesli mowa o cellulicie.....:( mam troche
            tego badziewia co mnie dołuje:( :(........chyba musze postanowic,ze nie bede
            jadla...co mam zrobic,zeby sie blokowac? ?stosowalam niegdys taka blokade,ze
            cala kase zostawialam w domu...( ale zawsze sie znajdzie kto glodnemu pozyczy)
            • libertine21 Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 21:59
              przeczytalam ostanio jak zachamowac nad takim obzarstem poprostu jak kolejny
              raz zdarzy sie ze jesz chipsy lub cos innego na chwile zatkaj nos i podobniez
              ma to zniechecic cie do zjedzenia kolejnego chipsa czy co tam (uwielbiasz)
              poczujesz ze juz ci kolejny nie posmakuje sproboj
              • satelitka Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 22:00
                że co ? zrozumialam tak,ze mam jesc i w trakcie jedzia zatkac nosek i jesc dalej
                i to ma spowodowac,ze zakoncze "obżerstwo" sprobuję ( o ile kupięchipsy) ....ale
                jak nie chipsy to frytki, jak nie frytki to kebab jak nie kebab to słodycze....
                • libertine21 Re: Chipsy Lay's 22.05.06, 22:04
                  uuu to faktycznie cos tu jest nie tak moze poprostu denerwujesz sie i pod
                  wplywem chwili siegasz po te lakocie
    • lilarose Re: Chipsy Lay's 23.05.06, 10:43
      Wydaje mi się, że sie uzależniłas od glutaminianu sobu - substancji
      poprawiającej smak, którą dodają do chipsów i wielu innych produktów. Dlatego
      tak ciężko ci przestac je jeść. Przerzuc sie na inne "chrupacze" - rzodkiewki,
      marchewka, owoce. Miej je pod reką. Albo na orzechy.
      • madeofstars Re: Chipsy Lay's 23.05.06, 11:05
        no niestety tak,uzaleznienie,teraz ten badziew w kazde jedzonko wcisna i
        jeszcze kita w gazetach przy reklamach - zeby wyjsc na swoje,ze glutaminian to
        nic takiego etc. taaa fiurmy wszystko zrobia zeby na swoje wyjsc,a czlowieka
        omamic,owa reklama to zupki Knorr i zeby bylo "milej" to zaraz potem jakies
        Manti na zgage etc. bo co,bo wlasnie po tych dziadowstwach sa taskie objawy ze
        brzuch boli,etc.
      • Gość: nadia Re: Chipsy Lay's IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 11:11
        satelitko, doskonale cie rozumiem :( bo ja tez tak mam :( czasami nie moge sie
        pochamowac, a potem tylek rosnie :/ ehh tez wiele rzeczy juz probowalam, ale to
        bylo dobre na krotka mete, niestety. chyba nie mam silnej woli.. ale trzba cos
        z tym zrobic, prawda?
        • Gość: td Re: Chipsy Lay's IP: *.freedom2surf.net 23.05.06, 12:48
          moj kot jest uzalezniony od whiskasa. jak mu wpakuje do miski cos innego, np.
          kitekat - to nie tknie, chocby mial z glodu zdychac. I mnie terroryzuje swoim
          miauczeniem zebym wymienila zarcie na whiskasa.
          • aalissson Re: Chipsy Lay's 23.05.06, 12:59
            A moja whiskasa nie lubi.
            Woli kitekata:P

• Gość: satelitkaa Re: Chipsy Lay's IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:04
              więc poprostu nie nosić pieniędzy albo mieć mocną wolę ...chyba,że próbować z
              tym zatykaniem nosa....hmmm...na dodatek wyszły te nowy Lay's ostra papryka (
              zielonkowe z takim murzynem - moj ulubiony smak):(
              • teenagenina Re: Chipsy Lay's 24.05.06, 00:17
                a ja nie moge sie odzaleznic od czekolady...nieraz to bdze sie kilka razy w nocy i czuje ze jak nie zjem czekolady to umre!!! jak nie mam pod reka zadnego batona to zapieprzam nutelle lyzka ze sloika!!! i co mi poradzicie??
                • Gość: td Re: Chipsy Lay's IP: *.freedom2surf.net 24.05.06, 15:39
                  nie trzymaj czekolady w domu. A jak Cie napadnie glod czekoladowy to siegnij po
                  wode mineralna i pij duuuzo. Przynajmniej ja tak robie - kiedys bylam doslownie
                  uzalezniona od czekolady, teraz jem raz na ruski rok. Kupie sobie raz w
                  miesiacu, ale za to jakis rarytas - np. belgijskie czekoladki z bombonierki :)
    • Gość: dr.Kidler Re: Chipsy Lay's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:44
      Dam ci dobra rade foczko:
      albo mniej jedz, albo wiecej uprawiaj sexu.Jak jestes z moich okolic to pomoge
      Ci spalic zbedne kalorie
      • Gość: satelitkaaa Re: Chipsy Lay's IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:19
        kidler... do kogo byla ta aluzja? a z jakiego jestes rejonu?
        • Gość: dr.Kidler Re: Chipsy Lay's IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:30
          z regionu poludniowego
          • Gość: satleitkaaaa Re: Chipsy Lay's IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 19:42
            to tak jak ja ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka