Dodaj do ulubionych

Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę!

18.11.09, 15:55
Witam wszystkich! A więc, tak jak w temacie, kto ma ochotę na świeże mięso
rozciętych zombiaków? Oczywiście, że wszyscy! Więc kupujemy L2D w piątek i
szturmem zdobywamy miasto niszcząc hordy zombi! Mamy na to tylko 6 godzin!

Zasady i takie tam dopiski autora:
-logujemy się do grupy "Left4Dead 2 Polska ekipa" na STEAM.
-w piątek tworzymy x drużyn po 4 osoby.
-o 22 zaczynamy rozgrywkę
-kończymy o 4 (lub wcześniej - zależy od was) rano.
-gramy w L2D 2 w następny piątek, i następny, i następny...

Za uwagę serdecznie dziękuję! cool Jeśli ma ktoś jakieś propozycję/zmiany to
pisać! wink
Obserwuj wątek
    • Gość: gimlak Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: *.chello.pl 19.11.09, 17:53
      hehe. spoko spoko..

tylko ... ludzie - nie macie co w piatkowe wieczory robic? big_grin wyjdzcie do ludzi, nie tylko
      wirtualnie big_grin
    • Gość: jareq13 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 17:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • alkazelceer Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! 19.11.09, 17:57
      spokojnie panie "REKLAMA KONTEKSTOWA"
      sprzedaży MW2 raczej nie pobijecie...
      • Gość: SEX Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 18:24
        SEX
    • Gość: Blue Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 18:33
      Taką akcję to lepiej przeprowadź np. na left4dead.org.pl tym niemniej dla mnie 2jka jest słabsza od poprzedniej części(po zagraniu w demo). Te bronie melle tylko spowodują, że ludzie którzy za bardzo nie ogarniają będą jeszcze bardziej nieogarniać i na siłe używać tych pierdołek mimo że to sie do niczego nie nadaje na dłuższą mete. Brak klimatu, fakt l4d1 nie było straszne, ale była pewna niepewność, pozatym ciężej było dostrzeć zombiaki, a teraz mamy tak jasno, takie szerokie otwarte przestrzenie gdzie zombiaki widać jak na dłoni...

Zostaje przy jedynce.
      • Gość: Z Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: 91.201.123.* 19.11.09, 18:52
        Taa, zagrał w demo tylko i już wie, jakie są otwarte przestrzenie i jasność smile.
        Właśnie prawie skończyłem pierwszą kampanie (końcówka jest przerąbana i się nie
        udało mimo kilku prób) i mogę powiedzieć, że gra się bardzo fajnie, zdarzają się
        miejsca bardzo ciemne, praktycznie cała kampania jest wewnątrz budynków, więc
        przestrzeni nie ma wcale tak dużo (ale to nie reguła, jest różnie). Anyway, co
        kto lubi, ja w jedynkę nie grałem, więc kupując dwójkę nie mam poczucia, że
        płacę drugi raz za to samo smile.

A co do ekipy - nie lepiej się jakoś doraźnie organizować? Poza tym piątek
        wieczorem? toż to najgorszy dzień, zazwyczaj piątki wszyscy już mają zajęte.
        • Gość: Blue Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 19:09
          Zasadniczo demo to ma być próbka zachęcająca do gry. Na mnie zrobila jedynie negatywne wrażenie, wybacz nie wydam ponad stówki żeby sprawdzić czy full jest ok. Szczególnie, że nie ma możlwiosći późniejszej odsprzedaży przez durny steam.
          • Gość: Z Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: 91.201.123.* 19.11.09, 19:22
            No ok, ja Ci nie każę się zachwycać nad grą na podstawie demo i jej kupować. Po
            prostu nie pisz tak bezsensownie, co w grze jest, a czego nie ma, skoro nie
            wiesz, bo grałeś tylko w demo.
            • Gość: Blue Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 19:33
              Napisałem WYRAŹNIE że ocene wystawiam na podstawie dema, to za mało? W jedynke grałem przez ponad pół roku, prawdziwa scena była bardzo mała to i ci lepsi się trzymali razem. Znam mechanike jedynki od podstaw, śledziłem trailery i filmiki z gameplayu z 2jki, demo ani one mnie zupełnie nie przekonały. Tyle.

Pozdr.
              • bulekman Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! 19.11.09, 21:59
                Qrde, piątek wolny tylko kasy brak całkowicie. sad No nic dołącze jak l4d 2 będzie troszkę
                tańszy. Na marginesie grałem w demo i jestem nastawiony optymistyczne zwłaszcza po
                filmiku zobaczonym na grytv, mhroczna i deszczowa mapka to coś co dobrze współgra z
                zombiakami. No i nie mogę się doczekać masowych amputacji zombiaczych kończyn
                broniami do walki w zwarciusmile.
                • zwierz4k Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! 20.11.09, 08:47
                  chetnie pogram z wami w sobote, bo dzisiejszy wieczor mam juz "zajety" tongue_out
                  Blue, mapy w grze sa duze i powykrecane na tyle, ze te z jedynki wydaja sie mikre, na
                  dodatek sa bardzo zroznicowane (noc, dzien, wieczor, ranek, piwnice, dachy, pola,
                  bloki, deszcz, slonce, powodz, bombardowanie etc.)
                  Na dodatek siekiera, miecz, patelnia czy pila sa swietne w walce i daja wiele radochy,
                  przeszedlem 3 kampanie i prawie wogole nie podnosilem pistoletow...
                  Ale ty przeszedles demo i wiesz, ze gra jest kiepska big_grin xD
                  • Gość: Blue Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 09:02
                    Po demie stwierdzam że gorsza od jedynki, nie koniecznie kiepska. Jeszcze mniej pro-gamingowa niż była jedynka tongue_out.
                    • slawomir.serafin Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! 20.11.09, 12:45
                      progamingowa? buahaha big_grin a kogo to obchodzi? przecież to nie nowy CS... Jezu
                      powariowały te dzieciaki już...
              • Gość: Porter Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: *.toya.net.pl 20.11.09, 10:35
                Weź i troche wyluzuj, niektórzy uwielbiają się kłócić w necie uncertain i nie mogą
                znieść że ktoś ma inne zdanie od nich. Ja też grałem w jedynkę, z dwójki
                widziałem tylko filmik i nie mam więcej słów jak tylko odgrzewana jedynka.

Pozdro
    • Gość: Hans "Bingo" Landa Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: 78.133.245.* 20.11.09, 09:15
      hiehieh ja już zacieram rączki na poziom expert i tryb versus hiehie
      • Gość: CUBEGAME Re: Left 4 Dead 2 - zbieramy ekipę! IP: 188.33.107.* 20.11.09, 18:44
        Witam wszystkich zombiakow na pewno przylacze sie do gry tylko niech sie pojawi
        ta gra w empiku bo jak narazie z jednych sklepow w bydgoszczy nie ma jeszcz etej
        gry !!! lipa straszna!!!!!!! masakra!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka