Dodaj do ulubionych

Lista banów

• eliot_ness niro i startglupot 03.06.10, 19:35
      niro i startglupot - za fanboizm i obrażanie innych użytkowników.
    • kemiru Re: Lista banów 04.06.10, 16:27
      Trollizm, fanboizm:
      polygamia.pl/Polygamia/u,gaystation.3.html
      • eliot_ness podpisuję się pod prośbą 04.06.10, 18:18
        • k.bogusiewicz zbanowani 04.06.10, 22:23
          niro
          pustelnik21
          gaystation.3
          sony.pauka
          startgłupot
          ps3boy360
    • angh Re: Lista banów 08.06.10, 21:44
      anal.shock - wystarczy sprawdzic jego wypowiedzi...
    • mihau Re: Lista banów 09.06.10, 11:31
      polygamia.pl/Polygamia/u,rumcajs32.html proponuję bana za notoryczny
      fanboizm w komentarzach.
      • sora_no_iro. Re: Lista banów 09.06.10, 14:33
        Cytat Właśnie na PSN dostałęm wiadomość od id Saqurado: " ty debilu znajdę cie i inaczej porozmawiamy. Wielki Idiota." Potwierdziłeś po raz kolejny SORA jakim jesteś niedojrzałym i agresywnym człowiekiem. Mało ci było w tym wątku to teraz grozisz mi przez psn? Za chwilę pewnie pokusisz się o rękoczyny lub napaść karalną? Zgłoszę cię gdzie trzeba bo nie lubię i boję się takich osób !!!<br />
        To już jest przesada!! Zrozumiem przymykanie oczu na fanboizm i dziecinade co niektórych, ale nieżyczę sobie takich wyjazdów i zwykłego kłamania, tylko po to żeby mnie sprowokować do dalszej "dyskusji". To już jest zniesławienie. Wiele rzeczy już się działo na poly ale bez przesady!
        • k.bogusiewicz Re: Lista banów 09.06.10, 16:54
          @Sora_no_iro - typ to wielokrotnie zbanowany malinowysmok, nie zwracaj na niego
          uwagi. Mamy nowe narzędzia do walki z trollami i właśnie je testujemy. cool
    • c00ler mazzeo 10.06.10, 20:37
      polygamia.pl/Polygamia/u,mazzeo.html
      "widzisz c00ler, zapewne taka ilość tekstu jest już zbyt duża na twój ciasny
      umysł, no cóż, podejrzewam że w swoim gimnazjum nasz lekki problem z tego powodu
      na polskim wink

powinieneś uszanować że na twoje wypociny chciało mi się odpowiadać tak
      rozlazłym postem, bo mogłem olać takiego psowego trolla jak ty i wielu innych na
      tym serwisie."

polygamia.pl/Polygamia/1,107162,7996609,Greenberg_dolewa_oliwy_do_ognia__Halo_3_sprzedalo.html?v=1&obxx=7996609&order=najstarsze&page=2
    • mihau Re: Lista banów 15.06.10, 20:47
      polygamia.pl/Polygamia/u,wreszcie.e3.html nalezy sie ban za fanboizm i obrażanie
      innych uzytkowników
    • martines_online Re: Lista banów 19.06.10, 13:31
      @napletekjezusa
      Należy się ban już za samą ksywkę, obrażającą uczucia religijne.
    • mihau Re: Lista banów 20.06.10, 11:51
      polygamia.pl/Polygamia/u,mocny.html proponuje bana za obrażanie innych
      użytkowników i fanboizm
    • eliot_ness bondx 29.06.10, 12:47
      polygamia.pl/Polygamia/u,bondx.html za fanboizm
    • rivriet Re: Lista banów 04.07.10, 14:50
      polygamia.pl/Polygamia/u,dc_gt.html - Dawniej pan dosc_glupot,
      dosc...glupot, dosc_qlupot. Został kilkukrotnie zbanowany na Poly. Fanboizm,
      wszczynanie flame'u.
      • dc_gt Re: Lista banów 04.07.10, 15:47
        Proszę o bana dla uzytkownika rivriet. Ten Pan wyjątkowo sie na mnie uwział i od
        dłuższego czasu zaciekle mnie atakuje. Napiszę jakis post i po paru minutach
        pojawia sie jego odpowiedz, w którym dokonuje psychoanalizy mojej osoby, na
        koncu wyzywając mnie od trolli i innych fanbojów. Nie ma oczywiscie ku temu
        zadnych podstaw no chyba, ze uzywanie słowa "bellisimo" jest zabronione przez
        kodeks karny. Rozumiem, ze moja radosc z posiadania konsoli Sony może niektórych
        posiadaczy xboxa denerwować ale to naprawdę nie jest powód aby mnie na kazdym
        kroku szykanować. Nigdy nikogo nie obraziłem za to mnie, tutaj obrazano
        wielokrotnie.
        • rivriet Re: Lista banów 04.07.10, 16:11
          CytatNapiszę jakis post i po paru minutach
          pojawia sie jego odpowiedz, w którym dokonuje psychoanalizy mojej osoby, na
          koncu wyzywając mnie od trolli i innych fanbojów

Masz rację, uwziąłem się razem z 90% innymi ludźmi odwiedzającymi ten portal.
          Wystarczy zobaczyć co w/w wyrabia pod newsem o Halo: R, nie mówiąc już o innych.
          20 minusów do jednego komentarza oczywiście nic nikomu nie mówi. Oczywiście
          przedtem kilkukrotnie zostałeś zbanowany za niewinność, prawda?
      • dc_gt Re: Lista banów 04.07.10, 15:51
        aha, i jeszcze jedno. z nickiem dosc_qlupot (pisane przez Q), o ktorym pisze moj
        przesladowca rivriet nie mam nic wspolnego. To był jeden z wielu osob tutaj na
        polygamii, ktora sie podemnie podszywała. Kolejna kłamliwa i obrzydliwa
        inwektywa skierowana przez rivrieta przeciwko mnie. Bleh.
    • lubiemajonez Re: Lista banów 07.07.10, 16:19
      maupa666 mam dość obrażania mnie i ucieczek personalnych tego użytkownika.
      • lubiemajonez Re: Lista banów 07.07.10, 16:20
        wycieczek*
    • kemiru Re: Lista banów 09.07.10, 18:49
      manniak22:
      Powód: fanboizm, obrażanie innych,
      polygamia.pl/Polygamia/u,manniak22.html
    • eliot_ness manniak22 27.07.10, 21:03
      manniak22 za ten oto tekst:

werty101 jak bzykałem twoją siostre ta starsąto mowila mi ze udajesz ze masz konsole by
      miec przyjaciul na forum hha a jak kupiles xboxa to wyswietlił ci sie napisa lamerom wstep
      wzbroniony i sie sama zbanowała
    • sora_no_iro. Re: Lista banów 12.09.10, 22:28
      suomasuoma i dobrehehe - po prostu bez nich będzie lepiej. Trolle
    • eduu Re: Lista banów 19.09.10, 15:14

lucyfer wystarczy zobaczyć co wyprawia w najnowszym newsie GT5.
      Flame/obrażanie innych/prowokacje
    • c00ler użytkownik "dawajrowa" 27.09.10, 15:26
      polygamia.pl/Polygamia/u,dawajrowa.html
      Ksywka i język, używany w komentarzach, powinien chyba wystarczyć na bana?
      • dawajrowa Re: użytkownik "dawajrowa" 27.09.10, 21:38
        c00ler napisał(a):

> polygamia.pl/Polygamia/u,dawajrowa.html
        > Ksywka i język, używany w komentarzach, powinien chyba wystarczyć na bana?
        Co ma mój nick do tego ? confused Mi tez sie twój nie podoba i czy to oznacza że też masz dostać
        bana ? suspicious
      • c00ler Re: użytkownik "dawajrowa" 28.09.10, 12:10
        Może wyszczególnię, bo najwyraźniej moderatorzy są zmęczeni czytankami w szkole...

"albo jesteś idiotom albo PS3 tak mocno najebało Ci we łbie"

"po kiego ch*ja"

"Bo niektórzy mają najebane we łbie"

"Butler i Butler co wy geje jesteście ?"

"jednak idioci w tym kraju są na każdym kroku... nie dość że złodziej złodzieja
        złodziejem pogania to jeszcze debile debila"

"jak nie wiesz to nie pier**l"

"Co wy kur*a chcecie od tej gry ?"

"więc nei pier***l"

"był szał jak ch*j"

"Mnie dziwi tylko jedno dlaczego kur*a wszyscy L4D używają do tego ?"

"popier***liło ich z cenami z troche więcej to ja mam normalną produkcje która
        na pewno jest bardziej dopracowana niż to "coś" i już kur**a minusy mi dali
        :lol: co za ludzie pie...i**jcie mi jeszcze ze 100 albo i 1000 i tak mam to w dupie"

"to samo co Wii i nie ma sensu pier***lić że nie"

"reklama nawet fajna ale ryja Butler`a nie moge znieść nie przepadam za tym
        typem i to jebo pier***lenie o PS3 mnie już wkur**a"

"no to po ch*j ten foch ?"

"gier które mają pliki 4GB jest nie wiele więc nie pier***l"

"dokładnie głupie pier***lenie i tyle"

I to wyłącznie z ostatniego miesiąca... Mam nadzieję, że teraz ruszycie swoje
        szanowne cztery litery i zrobicie z tym porządek.
    • bigdaddypl użytkownik ,,c00ler'' 27.09.10, 23:50
      ,,Skąd biorą się takie niewychowane prymitywy, jak ten powyżej? W chlewie ze
      świniami cię trzymano, że wyrosłeś na takiego buraka pastewnego? Jakim cudem w
      ogóle moderacja pozwala zakładać konta o tak niesmacznych nazwach?? ''

news o kinect, no właśnie jakim cudem moderacja pozwala na działanie c00lera ?
      • wujekstanek Re: użytkownik ,,c00ler'' 28.09.10, 10:01
        big_grin
    • dawajrowa c00ler 28.09.10, 14:08
      tylko ja nikogo nie obrażam tak jak Ty tongue_out
      ale widze że ty masz jakiś problem notorycznie kogoś tutaj "zaganiasz" a sam nie lepszy jestes
      • pipsreview Re: c00ler 28.09.10, 16:49
        Nom, ty nikogo nie obrazasz...
        • dawajrowa Re: c00ler 04.10.10, 18:09
          Weźcie go zbanujcie bo co on wypisuje w news`ch o Kinect`ie to już na prawdę przesada ,
          zachowuje sie jak dziecko i jeszcze zgłasza tu innych że niby są fanbojami
          • c00ler Re: c00ler 04.10.10, 19:24
            Ty jesteś przede wszystkim chamem, burakiem i analfabetą, miłośniku męskich
            "rowów"... Ciekawi mnie, kogo tu, na Polygamii znasz, skoro moderatorzy wciąż
            pozwalają na to, że swoją obecnością obrażasz wszystkich normalnych użytkowników
            tego serwisu. Widocznie trzeba w twojej sprawie napisać wyżej, bezpośrednio do
            gazeta.pl.
            • dawajrowa Re: c00ler 04.10.10, 21:01
              c00ler napisał(a):

> Ty jesteś przede wszystkim chamem, burakiem i analfabetą, miłośniku męskich
              > "rowów"... Ciekawi mnie, kogo tu, na Polygamii znasz, skoro moderatorzy wciąż
              > pozwalają na to, że swoją obecnością obrażasz wszystkich normalnych użytkownikó
              > w
              > tego serwisu. Widocznie trzeba w twojej sprawie napisać wyżej, bezpośrednio do
              > gazeta.pl.
              Nikogo nie znam , i powiedz mi gdzie ja kogokolwiek obraziłem ? shock
              I nie wiem co ty masz z tymi męskimi rowami ale chyba tymi dennymi tekstami chcesz
              pokazać swój pociąg do gejów kiss
              • c00ler Re: c00ler 04.10.10, 22:16
                dawajrowa napisał(a):

> Nikogo nie znam , i powiedz mi gdzie ja kogokolwiek obraziłem ? shock

Rozumiem, że zwrotów typu "najeba*o ci we łbie"czy "nie pier*ol" używacie sobie
                z mamusią i tatusiem w domu, wobec czego nie przyszło ci nawet na myśl, że dla
                normalnego człowieka, nie prostaka twojego pokroju, są one obraźliwe? Lekcje
                języka polskiego też przespałeś wszystkie?

> I nie wiem co ty masz z tymi męskimi rowami ale chyba tymi dennymi tekstami chc
                > esz
                > pokazać swój pociąg do gejów kiss

Bo oczywiście to ja zarejestrowałem się na Poly pod nickiem "dawajrowa"...
                Idiotą jesteś czy idiotę udajesz?
                • dawajrowa Re: c00ler 04.10.10, 22:46
                  c00ler napisał(a):

> dawajrowa napisał(a):
                  >
                  > > Nikogo nie znam , i powiedz mi gdzie ja kogokolwiek obraziłem ? shock
                  >
                  > Rozumiem, że zwrotów typu "najeba*o ci we łbie"czy "nie pier*ol" używacie sobie
                  > z mamusią i tatusiem w domu, wobec czego nie przyszło ci nawet na myśl, że dla
                  > normalnego człowieka, nie prostaka twojego pokroju, są one obraźliwe? Lekcje
                  > języka polskiego też przespałeś wszystkie?
                  >
                  >
                  > > I nie wiem co ty masz z tymi męskimi rowami ale chyba tymi dennymi teksta
                  > mi chc
                  > > esz
                  > > pokazać swój pociąg do gejów kiss
                  >
                  > Bo oczywiście to ja zarejestrowałem się na Poly pod nickiem "dawajrowa"...
                  > Idiotą jesteś czy idiotę udajesz?

No to chyba Ty nim jesteś bo jakoś nikomu innemu mój nick z gejostwem sie nie kojarzy
                  shock , tak używam i nie ma sensu dalej okłamywać sie że w Polsce kraju buraków ,chamów i
                  innych istnieje coś takiego jak kultura smile , poza tym jest coś takiego jak wolność słowa a to
                  że żadne inne słowa mi nie przychodzą na myśl jak czytam twoje posty to już nie moja
                  wina smirk
                  • c00ler Re: c00ler 05.10.10, 10:36
                    Wolność słowa? Co ty wiesz o znaczeniu tego terminu, skoro z zajęć szkolnych
                    notorycznie uciekałeś? To tak, jakby świnię zapytać o to, jak wygląda
                    rozgwieżdżone niebo...
    • tieu daniob 10.10.10, 15:53
      yfrog.com/2rdaniobj
      Pod moim zdjęciem, w razie czego mogę komentarze przywrócić.

Kodeks karny jasno mówi -

Rozdział XXVII

Przestępstwa przeciwko czci i nietykalności cielesnej

Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub
      jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub
      właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę
      zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
      podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków
      masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo
      pozbawienia wolności do lat 2.

§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec
      nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel
      społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.

To nie pierwsze takie zachowanie tej osoby, apeluję o zbanowanie!

P.S. Pokaż swoje zdjęcie, pośmiejemy się :]!

P.S. 2 Nie wiesz jakiej muzyki słucham to siedź cicho? Zobacz sobie Bring Me The
      Horizon... Nie każdy musi słuchać polskiego g.. tzn hip hopu czy uderzania łbem
      o deske (czyt. techno).
      • legileg Re: daniob 10.10.10, 16:18
        Ekhm, ale co on właściwie zrobił, bo nie łapie? Powiedział, że jesteś brzydki?
        Ja bym się bardziej przestraszył, gdyby powiedział, że jesteś ładny. W końcu to
        facet, a żyjemy wśród wielu niepewnych seksualnie ludzi wink
        • tieu Re: daniob 10.10.10, 16:57
          On mnie już zaczyna irytować, na każdym kroku stara mi się uprzykrzyć. Już raz
          dostał za takie coś ostrzeżenie, ale dalej sobie pozwala.

Jak dla mnie On ma problemy z własną psychiką, każdy mój post mu nie pasuje,
          nawet mój styl oO! Założę się, że to "rozpieszczony dzieciak".
          • lubiemajonez Re: daniob 10.10.10, 17:16
            Take it easy, wiesz co by się ze mną działo, gdybym przejmował się wszystkimi
            kąśliwymi uwagami odnośnie mojej osoby? tongue_out Machnij ręką.
            • tieu Re: daniob 10.10.10, 17:20
              Gość mnie irytuje po prostu. Od początku wakacji oO...
      • daniob Re: daniob 10.10.10, 18:52
        Hehe, fajnie dzieciaczku, bardzo fajnie, najpierw kozaczysz w necie a później grozisz
        kodeksem karnym - jak ja lubię takich cwaniaczków smile

Przywracaj sobie komentarze, przywracaj, nie widzę tylko sensu, dlaczego wrzucasz tu fotki
        swojej... swojej twarzy, skoro to serwis o grach, a nie jakieś zapoznanie.pl. Chłopaka tu
        raczej nie znajdziesz. Wiem, próbować zawsze warto, ale tutaj szanse są raczej marne wink

CytatTo nie pierwsze takie zachowanie tej osoby, apeluję o zbanowanie!

To nie pierwsze takie idiotyczne zachowanie tej osoby, apeluję o zbanowanie!

smile

No i ten tekst o muzyce mnie rozbawił big_grin Rotfl, leję ciepłym... płynem na to co słuchasz,
        nic mi do tego smile

No i gdybym był internetowym cwaniaczkiem, to za nazwanie mnie rozpieszczonym
        dzieciakiem
        wyjechałbym ci z kodeksem karnym smile

Za stary już jestem na takie gó...arskie wojenki. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

PS. No i popracuj trochę na składaniem zdań bo się kompromitujesz takimi tekstami:
        "Nie wiesz jakiej muzyki słucham to siedź cicho?"
        • tieu Re: daniob 10.10.10, 19:55
          Jakbyś nie zauważył, czepiać się ty zacząłeś mnie.

Za stary na głupie wojenki? Komentarze pod moim zdjęciem, tylko udowadniają jaki
          hipokryta z Ciebie.

"chłopaka raczej tu nie znajdziesz"

Nie oceniaj wszystkich swoją miarą, nie wszyscy gustują w tej samej płci, ja
          wolę dziewczyny.

Po co dodałem zdjęcie? Zauważyłbyś, że sporo osób ma tu swoje zdjęcia, w
          przeciwieństwie do Ciebie nie wstydzę się swojej Twarzy.

Ehhh...

• daniob Re: Lista banów 18.10.10, 22:12
      blademaster_pl powinien dostać bana - między innymi za ten tekst:
      "wpiszcie mnie na XBLA idioci powaleni." (przy rodzicach też tak mówisz?)

polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8527459,Pol_miliona_GamerScore_a_nabite_.ht
      ml <
    • jezozwierz Re: Lista banów 25.10.10, 20:30
      pandzikus
      "Mi się ten pomysł bardzo podoba. Oczywiście tylko pod warunkiem, że będzie się wyżynało
      te bolszewickie ścierwa. Od zawsze marzyłem o tym, by zabijać w grach komunistów.
      Komuniści o wiele bardziej zasługują na śmierć niż, dajmy na to, talibowie.

Problem w tym, że Assassin's Creed robią Francuzi a oni jakoś zawsze komunistów darzyli
      wielką sympatią a na dodatek uwielbiają tę swoją zbrodniczą rewolucję."

Niby nie łamie to regulaminu ale jakoś tak... no niefajnie jest tak pisać.
      • chris30 Re: Lista banów 01.06.11, 01:28
        Nie wiem dlaczego ja zostałem zbanowany.
        • chris30 Re: Lista banów 01.06.11, 01:34
          Witam

Droga redakcjo dlaczego dostałem półtora rocznego bana? nigdy nikogo nie obrażałem a jak już się zdarzyło to tylko dla samoobrony, proszę mi wyjaśnić z jakiego powodu zostałem zbanowany. bardzo lubię waszą stronę, ale gdy widzę ze banujecie bez powodu to tracicie nie tylko moje zaufanie ale także respekt.
    • qkiller Re: Lista banów 03.06.11, 18:28
      bana powinni dostać dwaj najwięksi fanboje którzy trollują w każdym wątku:
      polygamia.pl/Polygamia/u,chris30.html
      polygamia.pl/Polygamia/u,doshin.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka