eliot_ness niro i startglupot 03.06.10, 19:35 niro i startglupot - za fanboizm i obrażanie innych użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Lista banów 04.06.10, 16:27 Trollizm, fanboizm: polygamia.pl/Polygamia/u,gaystation.3.html Odpowiedz Link Zgłoś
k.bogusiewicz zbanowani 04.06.10, 22:23 niro pustelnik21 gaystation.3 sony.pauka startgłupot ps3boy360 Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Lista banów 08.06.10, 21:44 anal.shock - wystarczy sprawdzic jego wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mihau Re: Lista banów 09.06.10, 11:31 polygamia.pl/Polygamia/u,rumcajs32.html proponuję bana za notoryczny fanboizm w komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Lista banów 09.06.10, 14:33 Cytat Właśnie na PSN dostałęm wiadomość od id Saqurado: " ty debilu znajdę cie i inaczej porozmawiamy. Wielki Idiota." Potwierdziłeś po raz kolejny SORA jakim jesteś niedojrzałym i agresywnym człowiekiem. Mało ci było w tym wątku to teraz grozisz mi przez psn? Za chwilę pewnie pokusisz się o rękoczyny lub napaść karalną? Zgłoszę cię gdzie trzeba bo nie lubię i boję się takich osób !!!<br /> To już jest przesada!! Zrozumiem przymykanie oczu na fanboizm i dziecinade co niektórych, ale nieżyczę sobie takich wyjazdów i zwykłego kłamania, tylko po to żeby mnie sprowokować do dalszej "dyskusji". To już jest zniesławienie. Wiele rzeczy już się działo na poly ale bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
k.bogusiewicz Re: Lista banów 09.06.10, 16:54 @Sora_no_iro - typ to wielokrotnie zbanowany malinowysmok, nie zwracaj na niego uwagi. Mamy nowe narzędzia do walki z trollami i właśnie je testujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
c00ler mazzeo 10.06.10, 20:37 polygamia.pl/Polygamia/u,mazzeo.html "widzisz c00ler, zapewne taka ilość tekstu jest już zbyt duża na twój ciasny umysł, no cóż, podejrzewam że w swoim gimnazjum nasz lekki problem z tego powodu na polskim wink powinieneś uszanować że na twoje wypociny chciało mi się odpowiadać tak rozlazłym postem, bo mogłem olać takiego psowego trolla jak ty i wielu innych na tym serwisie." polygamia.pl/Polygamia/1,107162,7996609,Greenberg_dolewa_oliwy_do_ognia__Halo_3_sprzedalo.html?v=1&obxx=7996609&order=najstarsze&page=2 Odpowiedz Link Zgłoś
mihau Re: Lista banów 15.06.10, 20:47 polygamia.pl/Polygamia/u,wreszcie.e3.html nalezy sie ban za fanboizm i obrażanie innych uzytkowników Odpowiedz Link Zgłoś
martines_online Re: Lista banów 19.06.10, 13:31 @napletekjezusa Należy się ban już za samą ksywkę, obrażającą uczucia religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
mihau Re: Lista banów 20.06.10, 11:51 polygamia.pl/Polygamia/u,mocny.html proponuje bana za obrażanie innych użytkowników i fanboizm Odpowiedz Link Zgłoś
eliot_ness bondx 29.06.10, 12:47 polygamia.pl/Polygamia/u,bondx.html za fanboizm Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Lista banów 04.07.10, 14:50 polygamia.pl/Polygamia/u,dc_gt.html - Dawniej pan dosc_glupot, dosc...glupot, dosc_qlupot. Został kilkukrotnie zbanowany na Poly. Fanboizm, wszczynanie flame'u. Odpowiedz Link Zgłoś
dc_gt Re: Lista banów 04.07.10, 15:47 Proszę o bana dla uzytkownika rivriet. Ten Pan wyjątkowo sie na mnie uwział i od dłuższego czasu zaciekle mnie atakuje. Napiszę jakis post i po paru minutach pojawia sie jego odpowiedz, w którym dokonuje psychoanalizy mojej osoby, na koncu wyzywając mnie od trolli i innych fanbojów. Nie ma oczywiscie ku temu zadnych podstaw no chyba, ze uzywanie słowa "bellisimo" jest zabronione przez kodeks karny. Rozumiem, ze moja radosc z posiadania konsoli Sony może niektórych posiadaczy xboxa denerwować ale to naprawdę nie jest powód aby mnie na kazdym kroku szykanować. Nigdy nikogo nie obraziłem za to mnie, tutaj obrazano wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Lista banów 04.07.10, 16:11 CytatNapiszę jakis post i po paru minutach pojawia sie jego odpowiedz, w którym dokonuje psychoanalizy mojej osoby, na koncu wyzywając mnie od trolli i innych fanbojów Masz rację, uwziąłem się razem z 90% innymi ludźmi odwiedzającymi ten portal. Wystarczy zobaczyć co w/w wyrabia pod newsem o Halo: R, nie mówiąc już o innych. 20 minusów do jednego komentarza oczywiście nic nikomu nie mówi. Oczywiście przedtem kilkukrotnie zostałeś zbanowany za niewinność, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dc_gt Re: Lista banów 04.07.10, 15:51 aha, i jeszcze jedno. z nickiem dosc_qlupot (pisane przez Q), o ktorym pisze moj przesladowca rivriet nie mam nic wspolnego. To był jeden z wielu osob tutaj na polygamii, ktora sie podemnie podszywała. Kolejna kłamliwa i obrzydliwa inwektywa skierowana przez rivrieta przeciwko mnie. Bleh. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiemajonez Re: Lista banów 07.07.10, 16:19 maupa666 mam dość obrażania mnie i ucieczek personalnych tego użytkownika. Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Lista banów 09.07.10, 18:49 manniak22: Powód: fanboizm, obrażanie innych, polygamia.pl/Polygamia/u,manniak22.html Odpowiedz Link Zgłoś
eliot_ness manniak22 27.07.10, 21:03 manniak22 za ten oto tekst: werty101 jak bzykałem twoją siostre ta starsąto mowila mi ze udajesz ze masz konsole by miec przyjaciul na forum hha a jak kupiles xboxa to wyswietlił ci sie napisa lamerom wstep wzbroniony i sie sama zbanowała Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Lista banów 12.09.10, 22:28 suomasuoma i dobrehehe - po prostu bez nich będzie lepiej. Trolle Odpowiedz Link Zgłoś
eduu Re: Lista banów 19.09.10, 15:14 lucyfer wystarczy zobaczyć co wyprawia w najnowszym newsie GT5. Flame/obrażanie innych/prowokacje Odpowiedz Link Zgłoś
c00ler użytkownik "dawajrowa" 27.09.10, 15:26 polygamia.pl/Polygamia/u,dawajrowa.html Ksywka i język, używany w komentarzach, powinien chyba wystarczyć na bana? Odpowiedz Link Zgłoś
dawajrowa Re: użytkownik "dawajrowa" 27.09.10, 21:38 c00ler napisał(a): > polygamia.pl/Polygamia/u,dawajrowa.html > Ksywka i język, używany w komentarzach, powinien chyba wystarczyć na bana? Co ma mój nick do tego ? Mi tez sie twój nie podoba i czy to oznacza że też masz dostać bana ? Odpowiedz Link Zgłoś
c00ler Re: użytkownik "dawajrowa" 28.09.10, 12:10 Może wyszczególnię, bo najwyraźniej moderatorzy są zmęczeni czytankami w szkole... "albo jesteś idiotom albo PS3 tak mocno najebało Ci we łbie" "po kiego ch*ja" "Bo niektórzy mają najebane we łbie" "Butler i Butler co wy geje jesteście ?" "jednak idioci w tym kraju są na każdym kroku... nie dość że złodziej złodzieja złodziejem pogania to jeszcze debile debila" "jak nie wiesz to nie pier**l" "Co wy kur*a chcecie od tej gry ?" "więc nei pier***l" "był szał jak ch*j" "Mnie dziwi tylko jedno dlaczego kur*a wszyscy L4D używają do tego ?" "popier***liło ich z cenami z troche więcej to ja mam normalną produkcje która na pewno jest bardziej dopracowana niż to "coś" i już kur**a minusy mi dali :lol: co za ludzie pie...i**jcie mi jeszcze ze 100 albo i 1000 i tak mam to w dupie" "to samo co Wii i nie ma sensu pier***lić że nie" "reklama nawet fajna ale ryja Butler`a nie moge znieść nie przepadam za tym typem i to jebo pier***lenie o PS3 mnie już wkur**a" "no to po ch*j ten foch ?" "gier które mają pliki 4GB jest nie wiele więc nie pier***l" "dokładnie głupie pier***lenie i tyle" I to wyłącznie z ostatniego miesiąca... Mam nadzieję, że teraz ruszycie swoje szanowne cztery litery i zrobicie z tym porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddypl użytkownik ,,c00ler'' 27.09.10, 23:50 ,,Skąd biorą się takie niewychowane prymitywy, jak ten powyżej? W chlewie ze świniami cię trzymano, że wyrosłeś na takiego buraka pastewnego? Jakim cudem w ogóle moderacja pozwala zakładać konta o tak niesmacznych nazwach?? '' news o kinect, no właśnie jakim cudem moderacja pozwala na działanie c00lera ? Odpowiedz Link Zgłoś
dawajrowa c00ler 28.09.10, 14:08 tylko ja nikogo nie obrażam tak jak Ty ale widze że ty masz jakiś problem notorycznie kogoś tutaj "zaganiasz" a sam nie lepszy jestes Odpowiedz Link Zgłoś
dawajrowa Re: c00ler 04.10.10, 18:09 Weźcie go zbanujcie bo co on wypisuje w news`ch o Kinect`ie to już na prawdę przesada , zachowuje sie jak dziecko i jeszcze zgłasza tu innych że niby są fanbojami Odpowiedz Link Zgłoś
c00ler Re: c00ler 04.10.10, 19:24 Ty jesteś przede wszystkim chamem, burakiem i analfabetą, miłośniku męskich "rowów"... Ciekawi mnie, kogo tu, na Polygamii znasz, skoro moderatorzy wciąż pozwalają na to, że swoją obecnością obrażasz wszystkich normalnych użytkowników tego serwisu. Widocznie trzeba w twojej sprawie napisać wyżej, bezpośrednio do gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
dawajrowa Re: c00ler 04.10.10, 21:01 c00ler napisał(a): > Ty jesteś przede wszystkim chamem, burakiem i analfabetą, miłośniku męskich > "rowów"... Ciekawi mnie, kogo tu, na Polygamii znasz, skoro moderatorzy wciąż > pozwalają na to, że swoją obecnością obrażasz wszystkich normalnych użytkownikó > w > tego serwisu. Widocznie trzeba w twojej sprawie napisać wyżej, bezpośrednio do > gazeta.pl. Nikogo nie znam , i powiedz mi gdzie ja kogokolwiek obraziłem ? I nie wiem co ty masz z tymi męskimi rowami ale chyba tymi dennymi tekstami chcesz pokazać swój pociąg do gejów Odpowiedz Link Zgłoś
c00ler Re: c00ler 04.10.10, 22:16 dawajrowa napisał(a): > Nikogo nie znam , i powiedz mi gdzie ja kogokolwiek obraziłem ? Rozumiem, że zwrotów typu "najeba*o ci we łbie"czy "nie pier*ol" używacie sobie z mamusią i tatusiem w domu, wobec czego nie przyszło ci nawet na myśl, że dla normalnego człowieka, nie prostaka twojego pokroju, są one obraźliwe? Lekcje języka polskiego też przespałeś wszystkie? > I nie wiem co ty masz z tymi męskimi rowami ale chyba tymi dennymi tekstami chc > esz > pokazać swój pociąg do gejów Bo oczywiście to ja zarejestrowałem się na Poly pod nickiem "dawajrowa"... Idiotą jesteś czy idiotę udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dawajrowa Re: c00ler 04.10.10, 22:46 c00ler napisał(a): > dawajrowa napisał(a): > > > Nikogo nie znam , i powiedz mi gdzie ja kogokolwiek obraziłem ? > > Rozumiem, że zwrotów typu "najeba*o ci we łbie"czy "nie pier*ol" używacie sobie > z mamusią i tatusiem w domu, wobec czego nie przyszło ci nawet na myśl, że dla > normalnego człowieka, nie prostaka twojego pokroju, są one obraźliwe? Lekcje > języka polskiego też przespałeś wszystkie? > > > > I nie wiem co ty masz z tymi męskimi rowami ale chyba tymi dennymi teksta > mi chc > > esz > > pokazać swój pociąg do gejów > > Bo oczywiście to ja zarejestrowałem się na Poly pod nickiem "dawajrowa"... > Idiotą jesteś czy idiotę udajesz? No to chyba Ty nim jesteś bo jakoś nikomu innemu mój nick z gejostwem sie nie kojarzy , tak używam i nie ma sensu dalej okłamywać sie że w Polsce kraju buraków ,chamów i innych istnieje coś takiego jak kultura , poza tym jest coś takiego jak wolność słowa a to że żadne inne słowa mi nie przychodzą na myśl jak czytam twoje posty to już nie moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
c00ler Re: c00ler 05.10.10, 10:36 Wolność słowa? Co ty wiesz o znaczeniu tego terminu, skoro z zajęć szkolnych notorycznie uciekałeś? To tak, jakby świnię zapytać o to, jak wygląda rozgwieżdżone niebo... Odpowiedz Link Zgłoś
tieu daniob 10.10.10, 15:53 yfrog.com/2rdaniobj Pod moim zdjęciem, w razie czego mogę komentarze przywrócić. Kodeks karny jasno mówi - Rozdział XXVII Przestępstwa przeciwko czci i nietykalności cielesnej Art. 212. § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. To nie pierwsze takie zachowanie tej osoby, apeluję o zbanowanie! P.S. Pokaż swoje zdjęcie, pośmiejemy się :]! P.S. 2 Nie wiesz jakiej muzyki słucham to siedź cicho? Zobacz sobie Bring Me The Horizon... Nie każdy musi słuchać polskiego g.. tzn hip hopu czy uderzania łbem o deske (czyt. techno). Odpowiedz Link Zgłoś
legileg Re: daniob 10.10.10, 16:18 Ekhm, ale co on właściwie zrobił, bo nie łapie? Powiedział, że jesteś brzydki? Ja bym się bardziej przestraszył, gdyby powiedział, że jesteś ładny. W końcu to facet, a żyjemy wśród wielu niepewnych seksualnie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: daniob 10.10.10, 16:57 On mnie już zaczyna irytować, na każdym kroku stara mi się uprzykrzyć. Już raz dostał za takie coś ostrzeżenie, ale dalej sobie pozwala. Jak dla mnie On ma problemy z własną psychiką, każdy mój post mu nie pasuje, nawet mój styl oO! Założę się, że to "rozpieszczony dzieciak". Odpowiedz Link Zgłoś
lubiemajonez Re: daniob 10.10.10, 17:16 Take it easy, wiesz co by się ze mną działo, gdybym przejmował się wszystkimi kąśliwymi uwagami odnośnie mojej osoby? Machnij ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: daniob 10.10.10, 17:20 Gość mnie irytuje po prostu. Od początku wakacji oO... Odpowiedz Link Zgłoś
daniob Re: daniob 10.10.10, 18:52 Hehe, fajnie dzieciaczku, bardzo fajnie, najpierw kozaczysz w necie a później grozisz kodeksem karnym - jak ja lubię takich cwaniaczków Przywracaj sobie komentarze, przywracaj, nie widzę tylko sensu, dlaczego wrzucasz tu fotki swojej... swojej twarzy, skoro to serwis o grach, a nie jakieś zapoznanie.pl. Chłopaka tu raczej nie znajdziesz. Wiem, próbować zawsze warto, ale tutaj szanse są raczej marne CytatTo nie pierwsze takie zachowanie tej osoby, apeluję o zbanowanie! To nie pierwsze takie idiotyczne zachowanie tej osoby, apeluję o zbanowanie! No i ten tekst o muzyce mnie rozbawił Rotfl, leję ciepłym... płynem na to co słuchasz, nic mi do tego No i gdybym był internetowym cwaniaczkiem, to za nazwanie mnie rozpieszczonym dzieciakiem wyjechałbym ci z kodeksem karnym Za stary już jestem na takie gó...arskie wojenki. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. PS. No i popracuj trochę na składaniem zdań bo się kompromitujesz takimi tekstami: "Nie wiesz jakiej muzyki słucham to siedź cicho?" Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: daniob 10.10.10, 19:55 Jakbyś nie zauważył, czepiać się ty zacząłeś mnie. Za stary na głupie wojenki? Komentarze pod moim zdjęciem, tylko udowadniają jaki hipokryta z Ciebie. "chłopaka raczej tu nie znajdziesz" Nie oceniaj wszystkich swoją miarą, nie wszyscy gustują w tej samej płci, ja wolę dziewczyny. Po co dodałem zdjęcie? Zauważyłbyś, że sporo osób ma tu swoje zdjęcia, w przeciwieństwie do Ciebie nie wstydzę się swojej Twarzy. Ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
daniob Re: Lista banów 18.10.10, 22:12 blademaster_pl powinien dostać bana - między innymi za ten tekst: "wpiszcie mnie na XBLA idioci powaleni." (przy rodzicach też tak mówisz?) polygamia.pl/Polygamia/1,107162,8527459,Pol_miliona_GamerScore_a_nabite_.ht ml < Odpowiedz Link Zgłoś
jezozwierz Re: Lista banów 25.10.10, 20:30 pandzikus "Mi się ten pomysł bardzo podoba. Oczywiście tylko pod warunkiem, że będzie się wyżynało te bolszewickie ścierwa. Od zawsze marzyłem o tym, by zabijać w grach komunistów. Komuniści o wiele bardziej zasługują na śmierć niż, dajmy na to, talibowie. Problem w tym, że Assassin's Creed robią Francuzi a oni jakoś zawsze komunistów darzyli wielką sympatią a na dodatek uwielbiają tę swoją zbrodniczą rewolucję." Niby nie łamie to regulaminu ale jakoś tak... no niefajnie jest tak pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Lista banów 01.06.11, 01:28 Nie wiem dlaczego ja zostałem zbanowany. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Lista banów 01.06.11, 01:34 Witam Droga redakcjo dlaczego dostałem półtora rocznego bana? nigdy nikogo nie obrażałem a jak już się zdarzyło to tylko dla samoobrony, proszę mi wyjaśnić z jakiego powodu zostałem zbanowany. bardzo lubię waszą stronę, ale gdy widzę ze banujecie bez powodu to tracicie nie tylko moje zaufanie ale także respekt. Odpowiedz Link Zgłoś
qkiller Re: Lista banów 03.06.11, 18:28 bana powinni dostać dwaj najwięksi fanboje którzy trollują w każdym wątku: polygamia.pl/Polygamia/u,chris30.html polygamia.pl/Polygamia/u,doshin.html Odpowiedz Link Zgłoś