Dodaj do ulubionych

BioShock 2 - recenzja

IP: *.hu 13.02.10, 03:38
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Z Re: BioShock 2 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 03:46
      Szogun nie wiedzial, na co sie porywa.
    • Gość: nadrektor Re: BioShock 2 - recenzja IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 13.02.10, 04:08
      Mam bardzo mieszane uczucia odnośnie Bioshocka. Gra jest piękna, oryginalna, urzeka pomysłem i rozmachem. Strasznie się cieszyłem zasiadając do niej pierwszy raz. No i co? Z jakiegoś powodu rozgrywka nie sprawia żadnej przyjemności. Coś nie tak z rozgrywką. Nie potrafię określić o co dokładnie chodzi - może przez tą chaotyczność walki o której pisze Paweł. Finał jest taki, że choć Bioshock mi się podoba, to ani go nie przeszedłem ani już nie mam zamiaru. Zgadzam się też z tym że opcji rozwoju jest trochę za mało jak na crpg i o wiele za duzo jak na fps. Powróciłem do save'ow po pół roku przerwy i nie wiedzialem jak grac! Drugi raz uczyc sie gry już mi się nie chciało.
    • j_uk_dev Re: BioShock 2 - recenzja 13.02.10, 04:26
      Ja właśnie gram w jedynkę, ale podobnie jak autor komentarza wyżej odbieram Bioshock. Co prawda to moje drugie podejście ( postanowiłem nie ładować save'ów tylko zacząć od początku ), ale rzeczywiście jest nijako. Przyciąga do gry klimat, głównie za sprawą oprawy wizualnej. Za to nie bardzo mogę wypowiedzieć się o fabule, bo sposób narracji w ogóle do mnie nie trafia, narracja odbywa się tak jakby w tle i jak strzelanina nie zagłuszy nagrań, to czasami i tak łapię się na tym, że nie słucham co na nich jest, mimo że odtwarzam je. Podobnie było z Fear, tam też fabuła zaplątana w nagraniach nie bardzo do mnie trafiała. Coś do tej gry przyciąga, ale granie muszę sobie na raty rozkłać wink A przejść postanowiłem przed zagraniem w dwójkę, ale idzie jak po grudzie ( ale dwójkę i tak kupię, natura kolekcjonera robi swoje wink ).
    • d_pawel BioShock 2 - recenzja 13.02.10, 04:36
      j_uk_dev -> Widzisz, kiedy się chce odsłuchać nagrań to trzeba przystanąć na chwilę wink. A warto się w nie wsłuchiwać, szczególnie Ryana, jeśli czytałeś Rok 1984 i zrobił na tobie ogromne wrażenie. Tak jak pisałem, BioShock 1 to dla mnie taka libertariańska i growa odmiana tej książki smile.
    • Gość: majk BioShock 2 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.10, 06:50
      Szepard?
    • Gość: fabuła. BioShock 2 - recenzja IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.10, 08:57
      Dziś w bio 1 ateizmy zły i bio 2 religia? dziwna fabularna zmiana.
    • Gość: ddsds BioShock 2 - recenzja IP: *.net.inotel.pl 13.02.10, 09:11
      Shepard też grał w Bioshocka 2.
    • e-e BioShock 2 - recenzja 13.02.10, 09:15
      Bioshock jeden mnie odrzucał. Dwójka mi się podoba - nie wiem czemu.
    • Gość: sorrow BioShock 2 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 09:31
      Shepard?
    • dziobak_101 BioShock 2 - recenzja 13.02.10, 09:53
      Czy ktos chcialby dac mi kod do bety Bad Company 2? GG:11915190
    • dziobak_101 BioShock 2 - recenzja 13.02.10, 09:55
      Zeby byc na teamt : choc w Bioshocka nie gralem ,relacja mnei strasznei wciagnela. Szkoda ,ze nie pokazaliscie nam dalszej czesci gry.
    • Gość: ad BioShock 2 - recenzja IP: *.net.inotel.pl 13.02.10, 10:03
      Bioshock 2 i tak nie porywa Sheparda.
    • Gość: Groteq BioShock 2 - recenzja IP: *.nidzica.vectranet.pl 13.02.10, 10:24
      Jak coś może mile rozczarować...
    • Gość: qwer BioShock 2 - recenzja IP: 213.17.138.* 13.02.10, 10:30
      o co chodzi z tym Shepardem??
    • nicolai0 BioShock 2 - recenzja 13.02.10, 10:34
      5NNV-9C62-8JJZ-MUHA

Nówka, nie śmigany kluczyk do BC2. Kto pierwszy, ten lepszy.
    • Gość: SHEPARD BioShock 2 - recenzja IP: *.248.broadband9.iol.cz 13.02.10, 10:49
      nie wiem na co sie porywam. Gra jest niesamowita.
    • Gość: Autor BioShock 2 - recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.10, 10:59
      Bioshock 2 nie mógł być produkcją lepszą od jedynki, lecz jedynie gorszą kopią. Jego twórcy w przeciwieństwie do Szeparda wiedzieli na co się porywają - na kasę i tylko na kasę.
      Po 10 latach Rapture byłoby całkowicie zalane, a splicerzy pozdychaliby z głodu.
    • Gość: asdas BioShock 2 - recenzja IP: 95.50.208.* 13.02.10, 11:11
      sauron wykuł jedyny pierścień
    • Gość: Z BioShock 2 - recenzja IP: *.mikolow.multimetro.pl 13.02.10, 11:28
      Muszę się chyba zarejestrować, bo od paru dni ktoś się pode mnie podszywa, co gorsza pisząc debilne komentarze sad.
    • Gość: Tulio BioShock 2 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 11:28
      Szczepard wolał się porwać raczej na jedynkę.
    • Gość: Boshek BioShock 2 - recenzja IP: *.as.kn.pl 13.02.10, 11:37
      Kurde ludzie, o co Wam chodzi z tym Shepardem?! Dlaczego pod każdym artykułem o nim piszecie? Mass Effect to fajna gra, ale bez przesady. Nie aż tak, by ją tak w każdym komencie przeżywać.
    • Gość: phantom_lord BioShock 2 - recenzja IP: *.ists.pl 13.02.10, 11:54
      to z reklamy flashowej z filmikiem na stronie.

co do gry to chetnie bym zagral, w jedynke gralem niedawno i ja prawie ze pochlonalem, dawno nie pamietam zebym mial taka ochote prawie codziennie wlaczac jakas gre. Ale skoro w grze jest games for windows live i aktywacje to podziekuje. Zagram moze za kilka lat jak bedzie kosztowac 20zl
    • Gość: haha BioShock 2 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 12:20
      SZEPARD HAHAHAHHAHAHAHAHAH nie mogę z tej reklamy i z tych komentarzybig_grin Pozdro ludzie!
    • shepardzik BioShock 2 - recenzja 13.02.10, 12:26
      raz się tylko porwałem ;> - szkoda, że nie wiedziałem na co sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka