lincoln_six-echo
05.05.09, 13:06
Mam prośbę, bo interesuję się przebiegiem tego konkursu i zastanawia mnie jedno, że wśród różnych rozmów prowadzonych przez internautów na różnych forach, m.in.
www.gsmonline.pl/portal/news/news.jsp?s0n_id=22135
www.telepolis.pl/news.php?id=14396
www.gsmonline.pl/portal/news/news.jsp?s0n_id=22219
www.wykop.pl/link/164705/konkurs-era-100-mercedesow-klasy-c-do-wygrania
gdzie wypowiadają się setki ludzi, którzy grali w ten konkurs, NIKT NIC nie wygrał(?).
Może ktoś kto wygrał mercedesa boi się, że mu go ukradną, ale czego ma się bać uczestnik, który wygrał np. nagrodę dnia czyli 2000,-złotych???
Dlaczego Era nie publikuje listy zwycięzców nagród dnia?
I dlaczego lista zwycięzców Mercedesów publikowana jest w okrojonej formie (czyli bez nazwiska laureata)?
Chcę przy tym zwrócić uwagę, że w pierwotnej wersji regulaminu był inny zapis, że lista zwycięzców będzie zawierać imię, nazwisko i miasto zwycięzcy.
Organizator (Era) zatem sam złamał punkt 31 regulaminu, cytat: "Wszelkie zmiany niniejszego Regulaminu będą dokonywane przez Upstrem za zgodą PTC pisemnie i będą niezwłocznie publikowane na Stronie Konkursu".
Brak jest informacji o zmianie regulaminu w tym zakresie!!!
Z tego co pamiętam pierwotna wersja regulaminu przewidywała też nagrody w postaci telefonów komórkowych, tyle że nie było określone ile tych telefonów, jakie i na jakich zasadach uczestnicy mieli by je otrzymywać. Kolejna zmiana???
Mam wrażenie, ze Era (organizator) zachowuje się nie poważnie, a wszelkie zmiany w regulaminie sprawiają, że ten konkurs zaczyna robić się coraz mniej wiarygodny!