tetraaa 14.03.10, 18:25 Chce ktos papierka lub wampira ? (mam jeszcze okolo 6 do oddania ) ? ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackhexe89 Re: ? 14.03.10, 18:52 Ja bym chciała papierka. Chyba że aga go wzięła Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 14.03.10, 18:51 Papierka ? ;p To bierz z konta karp, moze byc ten dragcave.net/view/LAld ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 14.03.10, 18:59 To Aga wez dragcave.net/view/LAld ;] A Blackhexe, tobie jeszcze zlapie bo poluje na zoltego dina a to jeszcze troche potrwa bo zadko dina sa Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: ? 14.03.10, 19:07 Fajno Hy, mi też brakuje żółtego dina. I czerwonego. Ale nie mogę złapać jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 14.03.10, 19:10 ja kiedys zlapalam czerwonego ale teraz jest trudno zlapac dina najgorsze sa te biale i zielone (co maja dlugie opisy ) i jakos nie moge od razu kliknac bo nie wiem czy to jest unikat czy jakis bialy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 14.03.10, 19:19 Aaa no faktycznie, sory ;] zmnc :p zlapalam zielonego dina no i zapchalam ostatnie konto... Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 14.03.10, 19:43 a wlasciwie to wiadomo juz jak wyhodowac zaniedbanca ? Golab dzisiaj widziala w soti zaniedbanego hatchlinga ale teraz jest zakryty ;/ dragcave.net/view/KLsi < Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: ? 14.03.10, 19:47 Zaniedbaniec tj. zombie? Ja mam tylko fioletowego dinka i codziennie próbuję polować, więc doskonale rozumiem ból, gdy przypadkiem złapie się białego albo zielonego. Ja dodatkowo mylę się z tym wyblakłym, bo przez jajko widać pisklaka, też ma długi opis xD Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 14.03.10, 19:52 chodzi mi o takeigo zielonego, zaniedbaniec ;p ja kiedys zlapalam bialego a potem mialam za duzo jaj i miala bym niebieskiego dina ( You already have too many eggs and decide not to overburden yourself by taking this egg.) Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: ? 14.03.10, 19:50 Proby caly czas trwaja W kazdym razie na forum nikt sie nie chwalil, jak zrobil neglecta. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: ? 14.03.10, 19:57 dragcave.net/view/CdmY To ten? Bardzo ładny, podoba mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: ? 15.03.10, 08:15 Sposób na zaniedbulca zaniedbany: To co zrobiłam: Zabrałam 4 jajka z jaskini w tej samej minucie, wylogowałam się i ukryłam mój scroll. Nie logowałam się przez cały tydzień, w ogóle. Kiedy miały pół godziny życia, zaczęłam sporadycznie "nabijać viewy i przemieniły się w zaniedbane jajka, kiedy zostało 1.5-2 minuty życia. to wszystko. Ja rozumiem to tak: 1. Bierzemy jajo Cave,ukrywamy za chmurą, ukrywamy scroll w opcjach i wylogowujemy się. a) Zapisujemy dokładny czas złapania. Do tego czasu doliczamy tydzień i odejmujemy 30 minut. c) Nie logujemy się cały tydzień. 2. Po tygodniu wchodzimy i odkrywamy jaja. a) Wsadzamy na 1-2 Er'ki na początku Kiedy się przemieni wsadzamy na resztę ER'ek żeby się wykluło. 3. Po wykluciu musimy znów zaniedbanego ukryć pod chmurą. Dlaczego...? Po prostu żeby nie było deda >< a) Jak tak osiągnie 6-5 dni odkrywamy go i dajemy mu kliki żeby dorósł. ER'ki: www.sotidragon.net/er.php www.jadedestiny.com/ dragonnery.isgreat.org/index.php?rescue= http://www.eggswillbedragons.com/er.php linkedscales.totalh.com/ Trzeba się rejestrować: mirror.dailydragonfix.com/ www.petsgalorespa.net/index.php?opt...&Itemid=171 dragonswamp.com/caves/index.php sposób na łapanie din (z szybkim internetem) To tak najeżdżasz na 3 jajko odświeżasz cały czas jak tylko pokaże ci się ekran i zobaczysz rzadkie jajo od razu klikasz! Nie patrzeć czy rzadkie tylko jaki długi ma opis informacje zaciągnięte z innego forum a jakie jeszcze macie jaja na zbyciu? ja strasznie choruje na niebieskiego dina <marzy> Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 15.03.10, 14:12 O, Hubert dzieki moze kiedys sprobuje ale narazie mam za duzo do zabrania z kont ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: ? 15.03.10, 14:56 aha.. no dobra spoko.. a moge Cie prosić abyś spróbowała mi złapać niebieskiego dina?? proszę no i oczywiście wampirki Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: ? 15.03.10, 15:03 Ok sprobuje ;p a wampirki sa jeszcze do oddania np na tetraaa4 to jak chcesz to popros Age o przeniesienie Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: ? 15.03.10, 18:00 Czy ktoś z naszego forum: -próbował zrobić sobie zaniedbulca w taki sposób? -ma takiego smoka na koncie? Czy te smoki jeszcze można sobie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: ? 15.03.10, 18:25 Probowalam, ale dawno. Teraz sa nowe wskazowki na forum, bo juz sie kilku osobom udalo Moze znowu by trzeba sie pobawic? Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: tetraaa 16.03.10, 07:03 tak, a z wampirkami to nie wiem ;/ juz nikt ich nie chce a ja nie mam miejsca jeszcze Golab kilka bierze moze ktos chce ( nawet jak ma duzo ) ? a i Hubert chyba tez chciał :] Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: tetraaa 16.03.10, 07:32 jak cos to ja biore z 2 chathlingi z puninki i 1 jajo z bingo, Golab z karpi a z reszty kont mozecie brac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: tetraaa 16.03.10, 08:51 ja mam jedno miejsce i chętnie wezmę,nie odzywałam się bo dostałam juz sporo i chciałam dać szansę innym,ale jężeli nikt nie chce to ja zawsze chętna tylko musiałabyś tetra dokładnie napisać skąd ma mi Aga przenieść,bo ja się pogubiłam i podejrzewam że Aga też Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: tetraaa 16.03.10, 08:57 tylko musiałabym prosić o przeniesienie dzisiaj,bo moje jajca maja niecałe 1,5 dnia i muszę je dzisiaj powykluwać Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: tetraaa 16.03.10, 09:16 OK, zdaje sie ze na tetraaa4 byl zapasik do rozdania. Zaraz przeniose. Hubert chcial, mial dac znac jak sie odblokuje. Sobie tez w takim razie jedno wezme Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: tetraaa 16.03.10, 10:40 dziękuję bardzo jeszcze 2 razy zagryzłam z powodzeniem i mam niezły zapasik juhu Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: tetraaa 16.03.10, 15:31 Wielkie dzięki a ma ktoś, coś do oddania?? ja chętnie przyjmę Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: tetraaa 16.03.10, 18:45 tetraaa napisała: > ser jest na puninka i mariolka55 Na punince? Same wampiry i kura. Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: ? 16.03.10, 17:39 Ja ślicznie proszę o wampirka!!! Jeśli oczywiście został jeszcze jakiś Dopiero teraz zrobiło mi się miejsce na koncie. Jakby moja prośba została rozpatrzona pozytywnie, to Aga moge Cię prosić o przeniesienie? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: ? 16.03.10, 18:40 Chyba zaraz pojde przenosic, tak na wszelki wypadek, jakby cos TJ mial kombinowac Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr dziekuje bardzo!!! 16.03.10, 19:02 dziękuję bardzo dziewczyny!!! jak ja się Wam odwdzięczę? Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: dziekuje bardzo!!! 16.03.10, 19:31 Ja również dołączam do podziękowań Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: dziekuje bardzo!!! 17.03.10, 08:11 To ja mogę wziąć tego serka?? tylko za 5 godz to mi sie wampir wykluje Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: dziekuje bardzo!!! 17.03.10, 08:33 znaczy już teraz mogę przyjąć sera i dina a za 5 godz jeszcze wampirka jeśli mogę Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: dziekuje bardzo!!! 17.03.10, 10:18 Wampira juz wczoraj wrzucilam. Nie wiem, co z serkiem, tetraaa sie nie wypowiedziala. Dino przeniesione. Odpowiedz Link Zgłoś