syc82pl 25.08.10, 08:10 Witam, używa ktoś z was pilota z serii harmony do obsługi xboxa? Ja mam 525 i do niedawna wszystko było cacy, a teraz dupa xbox wogóle na pada nie reaguje.. miał ktoś podobny problem czy tylko mnie to dotkneło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syc82pl Re: Xbox 360 i pilot Logitech Harmony 25.08.10, 08:29 Dodam tylko, że pilot z innymi urządzeniami działa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Xbox 360 i pilot Logitech Harmony 25.08.10, 13:33 Tak. Mam Harmony One i działa bez problemu, o ile wceluje się dokładnie w konsolę. Odpowiedz Link Zgłoś
syc82pl Re: Xbox 360 i pilot Logitech Harmony 25.08.10, 14:02 toread napisał(a): > Tak. Mam Harmony One i działa bez problemu, o ile wceluje się dokładnie w konso > lę. No tak, ale mnie do niedawna działało wszystko tip top i nagle konsola nie reaguje. Pilot działa na podczerwień, tak samo jak pad (chyba) i tu działa bez zarzutu. Uaktualniłem pilota i przeinstalowałem ustawienia i dalej nic.. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Xbox 360 i pilot Logitech Harmony 25.08.10, 17:21 #SOA 1 U mnie są problemy tylko z N, ale po zmniejszeniu częstotliwości wysyłania już jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_pl Re: Xbox 360 i pilot Logitech Harmony 25.08.10, 21:59 syc82pl napisał(a): > Witam, używa ktoś z was pilota z serii harmony do obsługi xboxa? Ja mam 525 i > do niedawna wszystko było cacy, a teraz dupa xbox wogóle na pada nie reaguje.. > miał ktoś podobny problem czy tylko mnie to dotkneło? Wymien baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
syc82pl Re: Xbox 360 i pilot Logitech Harmony 26.08.10, 01:32 rafal_pl napisał(a): > Wymien baterie. nie jestem kretynem mam nówki Odpowiedz Link Zgłoś
syc82pl Re: Xbox 360 i pilot Logitech Harmony 26.08.10, 18:47 No! Znalazłem przyczynę moich zmartwień i już wszystko działa jak trza Gdyby ktoś miał podobne problemy to okazało się, że w jakiś sposób zmieniły się ustawienia pilota (w ustawieniach xboxa) i wystarczyło przełączyć opcje i już. Dziękuję tym, którzy chcieli mi pomóc rozwiązać tę zagwozdkę. Odpowiedz Link Zgłoś