blue_a 22.10.04, 15:24 łapię dół powinnam iść do lekarza po rec. na stabilizator, nie mam siły widzę, że jest piękna jesień, ale nic nie ma sensu już nie wiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: s.o.s. 22.10.04, 18:57 trzymaj się i koniecznie do lekarza po leki! a może masz kogos bliskiego, kto by poszedł z Tobą? ja też powoli osuwam się w dół, całymi dniami mogłabym spać lub leżeć i gapić się w sufit, beznadzieja puka do drzwi.. ale jem te przeklęte prochy, bo póki co wierzę, że można to zatrzymać.. że jeszcze może znów być dobrze.. i wierzę, że Tobie również się uda! tylko się nie poddawaj! trzymam za Ciebie kciuki! nie daj się! serdeczności [nev.] Odpowiedz Link
looserka Re: s.o.s. 22.10.04, 19:05 Blue - pamiętam,jak w zeszłym roku proponowałaś mi wspólnie kino : ja w Krakowie, Ty w Warszawie, film ten sam. Ty byłaś wówczas na górce, ja w dołku. Nie poszłyśmy "wspólnie" do kina... Teraz ja Ci proponuję wspólną wyprawę do lekarza - w przyszłym tygodniu, zgoda? Bo ja też nie wiem - na razie takie wahania góra-dół-góra-dół, jeszcze sypiam = może za wcześnie na chemię? Ale czerwone swiatełko już się pali.Mruga. Obiecujesz? I stanie się tak, jak gdyby nigdy nic nie było... Odpowiedz Link
tlenek-gipsu Re: s.o.s. 23.10.04, 00:15 A ja mogę Cię wziąć za łapkę i pójść na wspólnie czterech nogach do tego lekarza, napisz czy chcesz? Pa M. Odpowiedz Link
sheila_take_a_bow Re: s.o.s. 25.10.04, 07:06 Nie ma na co czekac. Jesli tylko masz jakas zaufana osobe, nie wahaj sie poprosic jej, zeby z Toba poszla. Bardzo serdecznie Cie pozdrawiam, Odpowiedz Link
blue_a jesteście k o c h a n e 25.10.04, 09:50 do lekarza idę dziś. po recepty raczej. do recepcji. sama wizyta po 1 listopada. chore, ja wiem. Marta, jesteś cudowna. Pozostałe Panie też. będę walczyć, ale może być trudno, bo to (tak ostatnio sobie rozmyślałam) życie po prostu Odpowiedz Link