23.09.10, 18:02
Ograliście demo? Jak Wam się podobało? Macie zamiar kupić?

Mi, mimo, że żadnych kolosalnych zmian nie było, bardzo się demo spodobało. Dobór odpowiednich sampli do piosenki, niezależne puszczanie lewej i prawej ścieżki oraz "freestyle" to rzeczy, które bardzo przyjemnie urozmaicają rozgrywkę. No i lista utworów też napawa optymizmem. Chyba nawet skuszę się na pre-order smile
Obserwuj wątek
    • adderam Re: DJ Hero 2 23.09.10, 21:29
      Jest już demko na PSN, czy nadal jest "ekskluzywnym" nabytkiem dla tych którzy mają
      zagraniczne konto Xbox Live? Jeżeli demko będzie tak fajne jak je opisujesz to na pewno się
      skuszę na zakup dwójki smile
      (PS. Może jakieś DJ Hero party się zorganizuje?)
      • reven Re: DJ Hero 2 23.09.10, 21:34
        Tak, demo jest na amerykańskim PSS. Na polskim niestety nie ma.

W demie są 3 piosenki, w tym jedna w trybie battle. 2 pozostałe dostępne były (o ile się nie mylę) w darmowym DLC do "zwykłego" DJ Hero
        • etslord Re: DJ Hero 2 23.09.10, 22:12
          Demko jak najbardziej zachęca do pełniaka. Kto jeszcze nie próbował - polecam, naprawdę
          warto smile Lista nowych utworów robi wrażenie (Sean Paul, Tiesto i więcej Guetty). Zapowiada
          się godna kontynuacja świetnej jedynki big_grin
          • screwdriver81 Re: DJ Hero 2 24.09.10, 12:04
            skreczowanie twz jest o wiele przyjemniejsze niz w 1,bede sie czaił na wersje
            bez kontrolera9juz mam) jedynka przy demie 2 jest troche słabsza.
            • reven Re: DJ Hero 2 25.09.10, 09:34
              Ja chyba kupię głównie dla nowych piosenek smile Jedynkę prawie wymaksowałem, także dwójka jest zakupem obowiązkowym.
              • etslord Re: DJ Hero 2 25.09.10, 13:31
                Jestem ciekaw, czy dwójka będzie tak samo ciężka na Expercie jak jedynka. Taka Noisia -
                Groundhog na Expercie to dla mnie nadal beton :p
                • reven Re: DJ Hero 2 26.09.10, 18:22
                  Tzn, jest więcej możliwości smile Czasami trzeba trzymać wciśnięty przycisk, oraz nowe opcje scratchowania smile Więc trzeba ogarniać więcej rzeczy, ale to dobrze, bo w jedynce expert nie był taki trudny, za wyjątkiem 5 piosenek, w tym wyżej wymienionej smile Ja nadal do końca nie ogarniam, gdy trzeba poruszać talerzem w jedną stronę (np. 5 razy pod rząd) w bardzo szybkim tempie :o Ale widziałem, że się da, choć jest to bardzo trudne. angry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka