Dodaj do ulubionych

COD Black Ops

09.11.10, 12:16
W sieci pojawiają się informacje o okrutnych lagach w grze, podobno nie da się grać i maksymalnie obciąża procek itd. nawet przy mocnych maszynach. Swoją kopię nabyłem (mediamarkt 99zł) rano i czekam na koniec pracy żeby samemu sprawdzić. Wiecie coś na ten temat, gra już ktoś smile ?
Obserwuj wątek
    • mathiuss Re: COD Black Ops 09.11.10, 14:18
      Skoro temat jest to i ja sie podepne- jak wyglada sprawa multi na pc?
      Mozna bez problemu wybrac tryb hardkore, search and destroy czy trzeba klepac jakies denne defmecze zeby sobie odblokowac? Jak sie sprawa ma z serwerami (czy sa dedyki, czy duzo jest polskich serwow, jakie pingi itp.).
      I przed premiera cos autorzy mowili o trybie bare bones, czyli bez zadnych perkow, z mozliwoscia blokowania przegietych broni itp.- prawda li to, czy sciema?
    • kwadrat005 Re: COD Black Ops 09.11.10, 18:12
      Jaki by nie był i tak nie dorowna MOH 2010 do pięt.

Ale też słyszalem opcję ze podobno jest strasznie kiepska optymalizacja i zacina na potwornych maszynach.
      • freefallin Re: COD Black Ops 09.11.10, 18:52
        Pytałem o sytuację z grą w dniu wydania a nie o Twoje fantazyjne odczucia kiedy gry nie masz i nie grałeś a po niej jedziesz.
        • pedro_84 Re: COD Black Ops 09.11.10, 21:46
          freefallin napisał:

> Pytałem o sytuację z grą w dniu wydania a nie o Twoje fantazyjne odczucia kiedy
          > gry nie masz i nie grałeś a po niej jedziesz.

Na forum Steam jest tymczasowe rozwiązanie. Ogólnie...rzekłbym, niedopracowaną grę wydali.
          • kwadrat005 Re: COD Black Ops 10.11.10, 09:50
            jak każdego coda od world at war wink
            dzis powinien przyjść to napisze co i jak
    • freefallin Re: COD Black Ops 10.11.10, 00:31
      Pograłem trochę i narazie bez jakiejś rewelki, lepiej strzelało mi się w MW2 z tym że tu fakt tnie ja nie wiem co i to psuje rozgrywkę ;/ mogę prosić o linka do tego rozwiązania bo niestety nie mogę na to trafić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka