psfan 09.11.10, 13:23 Szukam polskich znajomych, z którymi mógłbym pograć. Mam z trzydzieści znajomych nie z polski. Proszę o PSN ID. Mój to: singstarpolska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot_ness Re: Znajomi na PSN 09.11.10, 14:04 Praktycznie każdy użytkownik Polygamii (posiadający PS3) ma zapisany w profilu PSNid, wystarczy ze wyślesz zaproszenie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Znajomi na PSN 09.11.10, 16:02 Ja mam samych polaków i lista powoli zaczyna się zapełniać. Nie z wszystkimi gram, z częścią tylko rozmawiam, ale dodać zawsze można, po to mam id w profilu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: Znajomi na PSN 09.11.10, 17:05 Id w profilu. Ja mam znaczną większość znajomych z innych krajów, fajnie jest tak pogadać w innym języku niż normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ringr Re: Znajomi na PSN 09.11.10, 19:38 Pewnie po prostu zna język angielski. -_- Odpowiedz Link Zgłoś
gryf9 Re: Znajomi na PSN 09.11.10, 19:35 ja także mogę dolączyć do grona twych znajomych btw ja nie mam wogole znajomych na psn Odpowiedz Link Zgłoś