jasmin80 12.12.10, 10:54 O co chodzi z ta tablicą którą rozwija w prawym górnym rogu. Wcześniej miałam ja pustą a teraz mam jakieś: drugie podejście, mrożonki, kongres fachowców tylko nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Tablica 12.12.10, 16:11 Próbuję znaleźć to o czym piszesz i ni w ząb nie mogę zakumać o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ewajer Re: Tablica 12.12.10, 17:06 mnie się wydaje ze to rozwijana lista questów kaktusowych w ZD i Działkowie Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin80 Re: Tablica 12.12.10, 19:35 Jak jest napis "Konto premium kończy się ....." to dokładnie pod napisem "kończy jest strzalką którą sie rozwija itam jest ta tablica. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Tablica 12.12.10, 21:11 no dobra to juz mam ale za to na mojej tablicy pusto, dodam że ja się w kaktusy nie bawię Odpowiedz Link Zgłoś
zenonowka Re: Tablica 12.12.10, 23:49 no to jak się nie bawisz w kaktusy to i dlatego masz tam pusto bo tam są "pierwsze testy", "pierwszy pomysł" i "jedzonko dla farmerów"(czytaj haracz żeby można było posadzić kolejnego kaktusa ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Tablica 13.12.10, 09:26 i dlatego sie nie bawie, wystarczajaco duzo kasy mi idzie na muchomory i palmy Odpowiedz Link Zgłoś