Dodaj do ulubionych

myphone 6691

IP: *.laczpol.net.pl 03.01.09, 21:47
czy ktoś to coś posiada i wie jak odpalić MMsy ? bo już nie mam koncepcji.
Nawet wpisując wszystkie mozliwe ustawienia.

I bluetooth- nie mogę podłączyć słuchawki bo chce koda, jak mam go wpisać na
słuchawce bezprzewodowej.

Obserwuj wątek
    • kolodziejo Re: myphone 6691 03.01.09, 23:03
      myphone to chińszczyzna, tandeta. Postaraj się go jak najszybciej pozbyć, bo nie
      Ty pierwszy(a) masz problem z żądaniem wprowadzenia kodu powiazania urządzenia
      na słuchawce :P.
      • Gość: Znawca HAHA ALe zabłysnąłeś IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.09, 08:28
        A sonyericsson to co nie chińszczyzna poczytaj sobie trochę jedynie
        nokia i samsung nie produkują w chinach telefonów, produkuja tam
        natomiast baterie i ładowarki.
        • Gość: ketes Re: HAHA ALe zabłysnąłeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 00:07
          samsungo to też chińszczyzna
      • Gość: marecki Re: myphone 6691 IP: 79.139.96.* 30.01.10, 17:43
        nie wiem dlaczego mówicie że chińszczyzna przecież jest produkowany we Wrocławiu
        a inne modele znanych i dobrych marek są robione w chinach tylko dlaczego o tym
        się nie mówi.
      • Gość: mądry Re: myphone 6691 IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 11:40
        jełopy na każdej słuchawce kod jest przypisany standardowo 0000 to nie od telefonu zależy
    • Gość: Greg Re: myphone 6691 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 01:54
      W przypadku słuchawki BT kod jest standardowy dla danego modelu, w
      przypadku mojej Nokii BH-200 jest to "0000" - poszukaj w instrukcji
      swojego "ucha".
    • Gość: Le_fotrak Re: myphone 6691 IP: *.toya.net.pl 04.01.09, 10:54
      cześć, musisz skonfigurować profil gprs w "uslugi sieciowe" ---> "konto danych" ---> "GPRS" ---> tu tworzysz profil o nazwie np. MMS Orange, nastepnie edytujesz i wpisujesz dane do swojej sieci. Potem wchodzisz w opcje "wiadomości"--> MMS --> ustawienia wiadomosci -->edytuj profil---> i tutaj wstawiasz nowy profil o nazwie np. MMS Orange, wpisujesz ustawienia swojej sieci, a w "konto danych" wybierasz profil, jaki wczesniej stworzyles dla gprs. Uff. Skomplikowane to troche, ja sam do tego doszedłem po jakims czasie:) A telefon jest naprawde fajny, a komenty ludzi, ktorzy go nie widzieli na oczy są naprawde zabawne:)

pzdr.
      • malylos Re: myphone 6691 04.01.09, 12:50
        greg i le_frotak jesteście wielcy, dzięki za pomoc. Już jest dobrze i działa.
        Pozdrowienia
      • Gość: kolodziejo Re: myphone 6691 IP: *.icpnet.pl 04.01.09, 14:06
        Zapoznaj się ze współczynnikiem SAR tego gówna. Miłego podgrzewania i
        wyniszczania mózgu!
        • Gość: le_fotrak Re: myphone 6691 IP: *.toya.net.pl 04.01.09, 15:19
          Czy opierasz się na jakichś konkretnych danych, czy swojej wyobraźni?
          • malylos Re: myphone 6691 04.01.09, 16:41
            to moze jeszcze wiesz gdzie mozna wpisac Ip adres bo nie moge z internetem sie
            polaczyc

i jak blokowac klawiature?

hjena
            • Gość: Le_fotrak Re: myphone 6691 IP: *.toya.net.pl 04.01.09, 20:18
              jeśli chodzi o wap to musisz stworzyc profil gprs z ustawieniami wapu w "konto danych", a potem stworzyc profil w WAPie i wybrać wczesniej stworzony profil gprs dla wapu. A klawiaturę blokuje się automatycznie w ustawieniach --> zabiezpiecznia --> autoblokada klawiatury. Nie wiem, czy mozna inaczej;) pzdr.
              • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: *.pojan.net 05.01.09, 19:05
                Reczna blokada - przytrzymaj kilka sekund przycisk srodkowy joy-a.
        • Gość: ja Re: myphone 6691 IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 11:36
          Gość portalu: kolodziejo napisał(a):

> Zapoznaj się ze współczynnikiem SAR tego gówna. Miłego
          podgrzewania i
          > wyniszczania mózgu!

Twoje uwagi, porady mam cwoku głęboko w du-pie !
          • Gość: zz Re: myphone 6691 IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 14:26
            A tak koncza gowna tu reklamowane:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=89243333

• Gość: mlodziak987 Re: myphone 6691 IP: 94.229.68.* 11.07.09, 19:19
              hmm…no ja bym nie nazywal tego gownem, bo wg mnie jest to bardzo dobry produkt
          • Gość: juhas1981 Re: myphone 6691 IP: *.org 06.08.09, 22:40
            Pomysl troche kolego...gdyby, to było gowno, to by nie oferowali gwarancji
            door2door, ponieważ by zbankrutowali!
            • Gość: sladowiec1 Re: myphone 6691 IP: 192.251.226.* 10.08.09, 22:55
              brawo! Bardzo dobry argument! Tego typu gwarancje oferowane sa przede wszystkim
              dla produktów wysokiej jakości - inaczej obsługa gwarancji przynosiłaby firmie
              straty, a tego nie chce żaden rozsądny manager
        • Gość: Docielkiwy Re: myphone 6691 IP: *.177.18.250.stacja-net.pl 11.01.10, 13:41
          kolego SAR (10g) to akurat jest w czołówce poczytaj a potem pisz Współczynnik
          SAR (10g) 0,322 W/kg
      • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: *.pojan.net 05.01.09, 19:09
        Na stronie myphone-a jest "ukryty" dokladny opis konfiguracji
        gprs/mmms dla wszystkich sieci. Dziwne, ze nie daja oficjalnego
        linku do tych informacji. Znalezc to mozna za pomoca google-a:

www.myphone.pl/Software/Ustawienia%20MMS%20MyPhone.pdf
    • Gość: hjena Re: myphone 6691 IP: *.laczpol.net.pl 05.01.09, 23:45
      Dzięki bardzo za wszelką pomoc.
      • Gość: Le_fotrak Re: myphone 6691 IP: *.toya.net.pl 06.01.09, 21:47
        Na stronie majfona jest też ukryty program do zarządzania telefonem...

www.myphone.pl/Software/PhoneSuite6690.rar
        Co prawda jest do modelu 6690, ale z moim 6691 działa bezproblemowo. W ustawieniach tezeba wybrać telefon MTK6205.

• Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 195.137.208.* 07.01.09, 11:26
          Popelnilem mala strone o telefonach myphone na ktorej bede gromadzil
          materialy i wiedze o tych urzadzeniach:

cin.pojan.net/myphone/
          • Gość: Robert Re: myphone 6691 IP: *.szczecin.mm.pl 24.01.09, 23:04
            Witam
            Widze ze znacie sie troszke na tym modelu.
            Kupilem go 2 dni temu i mam maly problem. W momecie gdy ktos do mnie dzwoni (obojetnie na ktora karte) to wyswietla mi tylko jego nr tel a nie nazwe jaka mam przypisana w ksiazce tel do jego nr. Probowalem juz wszystkiego i kopiowalem kontakty na tel i kasowalem z sim, zostawielem tylko na 1 sim na obu sim, na obu sim i tel. Niestety zadna z opcji nie dziala caly czas jak ktos do mnie dzwoni mam tylko jego nr. Malo tego ostatnio odkrylem ze w przypadku niektorych kontaktow wyswietla dobrze ale tylko niewielu. Telefony mialem z tych nr na obie sim na kazdej sytuacji byla taka sama. W przypadku 1 kontaktu wyswiatla nazwe w przypadku innego tylko nr tel. Pomyslalem ze moze mam kontakt zdublowany w ksiazce i telefon nie wie do ktorego sie odniesc i wyswietla nr, ale sprawdzilem i nie. Pozatym przypisalem zdjecie do kontaktu i tez tego zdjecie nie pokazuje(w przypadku kontaktu ktorego wyswietla tylko nr tel), fotke pokazuje tylko przy tych kontaktach ktore wyswietla z nazwy. Nie mam pojecia czemu tak jest.
            Jeszcze jak byscie wiedzieli czy da sie usunac ikony z pulpitu szybkiego uruchamiania (te 4 w 1/3 wys wyswietlacza (play, taseta, budzik i kaledarz).
            Z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi
            • Gość: marianw88 Re: myphone 6691 IP: 82.152.204.* 25.01.09, 17:19
              Mam podobny problem po prostu w książce musisz mieć wpisane numery z (+48) bo
              jak masz same numery to tel ich nie rozpozna. Co do ikon wydaje mi się ze są nie
              do usunięcia. Mam pytanie do użytkowników czy macie słabe wibracje? porównując
              do innych telefonów mój wyczuć można tylko trzymając go w ręce. I zastanawiam
              się czy to wada fabryczna mojego modelu czy one po prostu tak maja? Dzięki za odp.
              • Gość: Le_fotrak Re: myphone 6691 IP: *.toya.net.pl 25.01.09, 22:00
                Zajrzyjcie na stronkę cina, tam znajdziecie wszystkie odpowiedzi. Z wibracjami jest niestety krucho, ale w kieszenie spodni się wyczuwa...a co do wyswietlania numerów to najlepiej wpisac je podwojnie w telefonie, np. jako zwykły i domowy, jest tam taka mozliwosc, tam tez ustawia sie zdjecie...
        • Gość: viniu Re: myphone 6691 IP: 212.59.250.* 13.02.09, 15:58
          Nie łaczy mi sie cos ten program z telefonem.
          Trzeba cos gdzies instalowac?
          Port com czy cos innego ?
          • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: *.pojan.net 13.02.09, 20:58
            Po podlaczeniu telefonu kabelkiem USB i wybraniu w nim opcji COM
            komputer wykryje nowy port szeregowy i ten nalezy wybrac w Phone
            Suite.

Druga opcja - podlaczyc po Bluetooth i wybrac usluge portu
            szeregowego. I tez go wybrac w Phone Suite.
            • Gość: viniu Re: myphone 6691 IP: 212.59.250.* 14.02.09, 01:23
              Zeby wszystko bylo jasne.
              ściagnałem www.myphone.pl/Software/PhoneSuite6690.rar ,podpialem telefon i nie
              zadzialalo.
              w programie byl port com1 , pozniej doinstalowalem w jakis sposob com7.
              Nie wiem czy mam teraz cos odinstalować.Cholera nie jestem lamerem a przyznam
              sie ze blad strzelilem jak amator największy.
              Bluetooth wyprobuje w niedziele.

Aha jeszcze jedno. Telefon nie wykrywa mi sluchawki bezprzewodowej Nokia BT ...
              .To chyba nie jest normą.
              Jakies porady?
              Dziekuje za dotychczasowe informcje.
              • Gość: viniu Re: myphone 6691 IP: 212.59.250.* 14.02.09, 22:23
                totalna kapa probowalem na dwoch kompach i za cholere nie ma polaczenia przez
                COM.pc suite za cholere nie chce mi wystartowac.caly czas disconnected
                jak podlacze telefon jak urzadzenie usb to jako dysk wymienny dziala i na karte
                mozna wrzucac pliki,

jakies pomysly ?
                • Gość: hjena Re: myphone 6691 IP: *.laczpol.net.pl 15.02.09, 23:03
                  ale jest już światełko w tunelu, na ich stronie znalazłam parametry mmsów i
                  instrukcje obsługi :)
                  • Gość: miki Re: myphone 6691 IP: *.chello.pl 16.02.09, 10:23
                    A wie ktos czy sie da jakos usunąć hasło zabezppieczen telefonu 6690 ?
                    Kupiłem go i ma hasło nie fabryczne-gosc cos tam wklepał i zapomniał .Da sie to
                    zdjac?
                    • Gość: newelco Re: myphone 6691 IP: *.chello.pl 05.03.09, 19:45
                      spróbuj tego ,powinno zadziałać : Restore factory settings: *#987*99#
                • Gość: viniu Re: myphone 6691 IP: 212.59.250.* 16.02.09, 19:51
                  przez bluetooth telefon laczy sie z pc suite bez problemu
                  • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: *.pojan.net 22.02.09, 19:09
                    Uzyj Phone Suite z mojej strony, bedziesz mogl edytowac wszystkie
                    wlasciwosci kontaktu nie tylko 1 numer i nazwe.
                    • Gość: z Re: myphone 6691 IP: 88.220.106.* 22.02.09, 19:29
                      coś mi się wydaje, że ktoś tu pracuje dla myphone i specjalnie podbija co jakiś
                      czas wątek o tym złomie, żeby się wydawało, że jest popularny.
                      p.s. w markowych telefonach nie potrzeba komputera, żeby zmienić coś więcej w
                      kontakcie, niż numer i nazwę ;P
                      myphone to CHIŃSKI wyrób. jest tyle wart, co mp3 i mp4 z allegro.
                      • Gość: Viniu Re: myphone 6691 IP: 212.59.250.* 23.02.09, 15:39
                        Obudź się i rozejrzyj po swoim domu.
                        Otoczony jesteś CHIŃSKIMI wyrobami i co?
                        Nawet pisząc ten tekst walisz paluchami po wyrobie CHIŃSKIM.
                        Śmieszą mnie tacy kolesie.
                        nie pozdrawiam
                      • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: *.pojan.net 23.02.09, 19:15
                        Nie pracuje dla myphone, zreszta w moim mini poradniku wymieniam i
                        krytykuje wszystkie wadu telefonu. Po prostu wybralem go jako tania
                        alternatywe samsungow duoz i po "pokonaniu" kilku niedorobek
                        programowych uzywam go swobodnie ladujac raz na tydzien
                        (kilka/nascie minut rozmow + kilka sms-ow dziennie, godzina na BT z
                        zestawem glosnomowiacym).

Oczywiscie wszystkie wlasciwosci kontaktu edytuje sie w telefonie.
                        Ale jesli chcemy zrobic np. backup wszystkich kontaktow na PC, wtedy
                        trzeba uzyc wersji oprogramowania, ktora poprawnie obsluguje model
                        telefonu.

W sytuacji awaryjnej uzylem telefonu jako modemu GPRS (po BT) i
                        mialem stabilniejsze polaczenie GPRS niz na starej nokii, wiec radio
                        nie jest w myphone zle.

Jak zawsze powtorze - jesli ktos potrzebuje polskiego T9 bo tak
                        pisze dziesiatki sms-ow dziennie, chjce grac w gierki w javie - to
                        absolutnie nie jest telefon dla takiej osoby. Reszta funkcji,
                        lacznie z przegladarka xHTML dziala poprawnie.
                        • Gość: Le_fotrak Re: myphone 6691 IP: *.toya.net.pl 25.02.09, 17:46
                          Dobra Panowie, przyznajemy się, Chińczycy płacą nam za pisanie na tym forum ...

ale ludzie mają nasrane we łbach...

• Gość: krispo Re: myphone 6691 IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 23:44
                            witam
                            używam tego telefonu od października 2008.Jak na razie to działa bez problemów.
                            Moja opinia o tym fonie raczej dobra
                            Zalety-dośc głośne dźwięki(ważne w samochodzie)
                            -w miare przyzwoite menu
                            -zadziwiająco dobra obudowa(bez zarysowań do tej pory
                            -głośnomówiący(chociaz dla mnie trochę za cichy)
                            -dwie baterie w komplecie
                            -dobra cena (pojęcie względne
                            Wady-za małe literki,cyfry-brak ustawień
                            -słaba kamerka
                            -brak latarki(dla mnie przydatna funkcja,ma związek z aparatem
                            foto
                            -za mała wielkośc wyświetlanego zegara,daty(jak pisałem małe literki
                            -trochę za mała pojemnośc bateri (800mA i 950mA)
                            -dziwny,podobno niedostępny kabelek ładowarki (mimo ostrożności przy
                            wkładaniu do gniazda po tygodniu wyleciał mi ekran od wtyczki ale jesli ładuje
                            to nie robiłem problemu w punkcie sprzedaży)

Ogólnie jestem zadowolony z tego telefonu,spodnie już mi spadały od noszenia
                            dwóch telefonów,wcześniej używałem samsunga Z630 ale poleciała taśma,oraz
                            staregi siemensa ME45-programowo zaczął siadac ale bez napraw od 2003 chyba go
                            miałem
                            Nastepnego też myslę kupic ,,chińczyka,,mimo wielu sceptyków albo trafisz dobry
                            fon albo pech.

• Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 77.252.87.* 26.02.09, 18:24
                              Dwie baterie, to nie 6691. 6691 ma jedna 1300 mAh.
                        • Gość: Viniu Re: myphone 6691 IP: 212.59.250.* 26.02.09, 15:58
                          Mam problem z internetem.
                          Przy probie polaczenia za kazdym razem jest komunikat : za mało pamięci.
                          Jakas porada ?
                          • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 77.252.87.* 26.02.09, 18:28
                            Nigdy takiego nie mialem...
                            • Gość: viniu Re: myphone 6691 IP: 212.59.250.* 27.02.09, 01:55
                              czy duzo zajmie ci czasu jak wrzucisz mi tu gdzie co ma byc wpisane?
                              • Gość: miki Re: myphone 6691 IP: *.chello.pl 27.02.09, 07:39
                                A czy ktoś wie czy wogóle ktoś to w PL naprawia ?
                                Czy tylko wymiana u producenta wchodzi w gre?
                                • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 77.252.87.* 27.02.09, 14:30
                                  Chyba tylko u producenta, ale masz gwarancje door-to-door, czyli
                                  kurier ci ti ze wskazengo adresu odbiera i potem dostajesz nowy/po
                                  naprawie.
                              • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 77.252.87.* 27.02.09, 14:37
                                Uslugi sieciowe-konto danych-GPRS-
                                tu mam dwa profile. Jeden do MMSow, drugi do Internetu. Ten do
                                Internetu:
                                Nazwa konta: Era Internet
                                APN: erainternettt
                                Nazwa uzytkownika/haslo: puste w Erze
                                Typ uwierzytelniania: Normalny

Usulugi Internetowe-WAP-Ustawienia-Edytuj profil-Internet
                                Strona domowa: lajt.onet.pl
                                Konto danych: ERA INTERNET
                                Typ polaczenia: HTTP (jak go wybierzesz i dasz ok to masz mozliwosc
                                wprowadzenia Adresu proxy i portu proxy: - w erze 213.158.194.229,
                                port 8080)
                                Nazwa uzytkownika/haslo - w erze brak.

To wszystko. Oczywiscie parametry w swojej sieci znajdziesz na
                                stronie swojej sieci ;) Poustawiaj przez analogie.

Z taka konfiguracja dziala mi przegladarka w telefonie jak rowniez
                                dostep do internetu z np. komputera korzystajacego z komorki jako
                                modemu GPRS.
                                • Gość: vika1975 Re: myphone 6691 IP: *.chello.pl 23.04.09, 21:07
                                  mam tego myphona 6690 wszystko sobie poustawiałem gprs w play i mmsy oraz w orange. nie mam problemu przy wysyłaniu ani odbieraniu mmsow z obu kart, dotyczy to też pracy z wap...Natomiast napotkałem na następujący problem otóż telefon w wap nie potrafi odczytywać wszystkich stron np. lajt.onet.pl Wyskakuje komunikat o nie obsługiwanej zawartości tak samo w play jak i w orange.. Drugi problem na jaki sie natknąłem to strony które odnajdują domyślny język przekierowują na chiński np google.com. albo foreca.com. Może ktoś rozwiązał ten problem
        • Gość: Misiek674 Re: myphone 6691 IP: *.t2.dsl.vodafone.it 04.03.09, 16:42
          Fajnie by było jakbys jeszcze wytłumaczył jaksie z tym ustrojstwem połączyć bo
          za cholere nie moge ani przez bluetootha ani przez usb,może tak po kolei to
          zrozumiem:)pozdrawiam
          • Gość: Mac Re: myphone 6691 IP: *.ib.tcz.pl 06.03.09, 22:08
            Byłbym wdzięczny za umieszczenie łopatologicznego opisu ustawień potrzebnych do
            uruchomienia przeglądarki xhtml w 6691 dla Orange POP.
            • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 77.252.87.* 07.03.09, 10:01
              Na mojej stronce i tu tez juz gdzies podalem lopatologiczny opis dla
              ery, dla innych sieci jest analogicznie, tylko trzeba wpisac dane
              operatora (nazwe apn-u, ip i port proxy itp). To naprawde prostem
              jesli zrobi sie tak, jak opisalem dla ery!
              • Gość: kunze Re: myphone 6691 IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.03.09, 22:26
                Opis uruchomienia mms'ów znalazłem na myphone.pl. Zadzwoniłem do działu obsługi klienta myphone'a i przemiła Pani poprowadziła mnie za rączkę i mmsy w erze i plusie działają bez zarzutu. Dla mnie telefon rewelacyjny.
                • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 83.238.216.* 17.03.09, 20:02
                  Mozesz wysylac/odbierac z obu sieci? Jest jedna konfiguracja dostepu
                  do sieci GPRS, chociaz oczywiscie moznaby zrobic dwa profile do mms-
                  ow, jedne do ery drugi do plusa. I wtedy odbiera ci z obu sieci
                  mmsy? A jak sie wysyla, to jak wybierasz przez ktora siec ma
                  wychodzic mms?
                  • Gość: pawel Re: myphone 6691 IP: 212.129.83.* 15.04.09, 16:19
                    siema... mam pytanie... kpilem tego fonika jakies 2 tygodnie temu... poczatkowo dziala dobrze teraz nie dziala mi drugi port na karte... w pierwszym pisze nazwa sieci a w kolejnym "polacze...." niestety nawet w tym smiesznym serwisie nie potrafia mi pomoc. prosze o pomoc bo bede zmuszony go sprzedac a nie chce... no i jeden z problemow wklepywania smsow... nie da sie jednym kliknieciem zmienic liter na male i duze tylko chyba ze ja o czyms nie wiem... pozdrawiam
                    • Gość: cin Re: myphone 6691 IP: 77.252.87.* 15.04.09, 18:04
                      A sprawdzales ta karte z drugiego slotu w pierwszym slocie?
                      Wykluczysz problem z karta.

Co do zmiany liter na male duze - jak nie uzywasz rysika (tam jest
                      jeden "przycisk" na klawiaturce wirtualnej a'la SHIFT) to mozesz
                      przelaczac tryb wprowadszania klawiszem #. Ale on przelacza miedzy
                      wszystkimi trybami w kolko, wiec dla jednej duzej litery srednio
                      wygodnie (chyba, ze jest jakis myk typu przytrymanie go dluzej).

Jak ci nie dziala dobra karta w jednym ze slotow, to po co
                      sprzedawac? Przeciez na aparaty myphone jest gwarancja door-to-door,
                      czyli zamawiasz naprawe, przyjzezdza do ciebie kurier, oddajesz
                      telefon a potem odesla ci naprawiony/wymieniony. Wszystko na koszt
                      gwaranta.
                      • Gość: pawel Re: myphone 6691 IP: 212.129.83.* 15.04.09, 21:41
                        wiem kolego ze jest gwarancja ale niestety nie ma juz mnie w polsce... odkrylem ze problem tkwi w karcie irlandzkiej choc nie wiem czemu... jesli w obu mam dwie karty polskie oba dzialaja niestety jesli wsadze irlandzka karte pierwszy idzie noemalnie z drugim jest wlasnie ten problem... karty przekaldalem i kombinowalem... to wyglada tak jaby sim lock nie byl z tego drugiego zdjety.. powiedz co powinienem zrobic w takiej sytuacji? co do malych i duzych liter wiem ze mozna zmienic na wyswietlanej klawieturze i wiem tez o krzyzyku... niestety nie ma standartowej zmiany jak w kazdym innym fonie co jest utrudnieniem przynajmniej dla mnie....
                        • Gość: Le_fotrak Re: myphone 6691 IP: *.toya.net.pl 04.06.09, 09:36
                          hmm myphone ma tylko zakresy 900/1800, może o to chodzi? Ale tam przecież jest to samo chyba co u nas...?
                          • Gość: frep Re: myphone 6691 IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.09, 23:25
                            co tam zakres- myphony mają dual sim i telewizor :]
                            • ageh Re: myphone 6691 03.07.09, 22:53
                              Gość portalu: frep napisał(a):

> co tam zakres- myphony mają dual sim i telewizor :]
                              i modulator głosu- to jest fajny bajer. gdyby miał trochę lepszą jakość
                              wykonania...
                              • Gość: dinter Re: myphone 6691 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 12:41
                                nie no fakt. ta obudowa nie wydaje się najwyższej jakośći. ale mi już zwibrował
                                ze stołu i nic mu nie jest nawet się nie porysował więc nie jest tak źle. mam
                                model 8810tv
                                • luid Re: myphone 6691 10.07.09, 18:42
                                  a ta telewizja to odbiera dobrze?
                                  • Gość: dinter Re: myphone 6691 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 10:27
                                    we wrocławiu odbierałem nawet tvn. a np. w jg to już tylko 4 kanały- zalezy. to
                                    w końcu odbiornik analogowy
        • Gość: mao Re: myphone 6691 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 07:56
          Jak wejść do tych ukrytych skarbów na stronie myphon-a, linki wygasły ;/
    • Gość: Kinga Re: myphone 6691 IP: 80.48.33.* 07.07.09, 19:44
      ludzie pomocy !! :(
      od dwóch dni męczę się z myphone`m 6690 :(.. Wykupiłam neta... i zaczęło się
      :(.. Nie mogę skonfigurować.. Próbowałam już dziesiątki razy.. :(i z tej strony
      co podał kolega i wg :(... (oczywiście podawała dane na plusa).. Proszę o szybką
      pomoc !! :( Tak jak wspomniałam posiadam kartę z Simplusa. Proszę o szybką
      odpowiedź ponieważ 9.07 wyjeżdżam :(... a tam nie bd miała internetu :(
      • Gość: ku Re: myphone 6691 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.09, 01:27
        dziwi mnie, że ktoś w ogóle kupuje to chinskie gowno... nie podany wspolczynnik
        SAR, pewnie 100 x przekracza normy, jak tam w podrzednej chinskiej fabryce
        popadnie, zreszta pewnie nie montuja zadnych zabezpieczen przed promieniowaniem,
        bo po co, obudowa jakosci telefonu-zabawki, oprogramowanie w 100% niedorobione...

ludzie, nosicie telefon przy uchu, narazacie sie na promieniowanie.. kupujcie
        cos markowego i sprawdzonego, a nie rozklekotane, niedorobione chinskie gowno z
        napisem na obudowie 2 MPx a aparatem VGA i z szumiacym... analogowym
        telewizorem. zal...
        • Gość: dinter Re: myphone 6691 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 12:39
          proponuje zobaczyć jaka jest norma bo akurat w przypadku tego modelu jest tak:
          najwyższy dopuszczalny SAR w tym telefonie to 0,322 W/kg przy 10g tkanki - dla
          porównania Nokia bodajże E51 ma powyżej 1,5W/kg"
          info z infolini- bo mnie nastraszyłeś to zadzwoniłem :)
          • luid Re: myphone 6691 10.07.09, 18:44
            Gość portalu: dinter napisał(a):

> proponuje zobaczyć jaka jest norma bo akurat w przypadku tego modelu jest tak:
            > najwyższy dopuszczalny SAR w tym telefonie to 0,322 W/kg przy 10g tkanki - dla
            > porównania Nokia bodajże E51 ma powyżej 1,5W/kg"
            > info z infolini- bo mnie nastraszyłeś to zadzwoniłem :)
            co to jest SAR?!
        • Gość: blaza1 Re: myphone 6691 IP: *.u.itsa.pl 09.07.09, 14:20
          Wedlug mnie nie masz racji i nie wiem dlaczego tak piszesz skoro nie
          czytałeś żadnej specyfikacji!

Wg infolinii myPhone najwyższyszy dopuszczalny SAR w tym telefonie
          to 0,322 W/kg przy 10g tkanki i jest to norma. Na rynku jest wiele
          telefonó UZNANYCH marek jak np. Nokia, które mają wyższy ten
          wskaźnik, wieć nie rozumiem dlaczego tak do tego sie przyczepiłeś.

• Gość: pontnik Re: myphone 6691 IP: 94.229.68.* 11.07.09, 19:15
            no ja rowniez ufalbym infolinii, bo tam sa specjalisci, a nie jakiemus gosciowi
            co mowi, ze to "chinska sciema", a pewnie nawet nigdy w rece tego nie mial
            • Gość: vika1975 Re: myphone 6691 IP: *.chello.pl 11.07.09, 22:34
              Posiadam model 6690 ma 2 karty sim jedna pracuje w play a druga w idei. jeśli
              ktoś ma problem z ustawieniem tego modelu służę pomocą. Mój e mail
              rafaelo1975@gmail.com.....zajeło mi to trochę czasu bez instrukcji ale się udało
        • Gość: staryZG Re: myphone 6691 IP: *.acn.waw.pl 09.07.09, 22:03
          hmm...czyzby kolejna osoba ze stereotypem "zazdrosnego Polaka"? Jesli komus cos
          sie udaje, to trzeba go dobic, bo sobie za dobrze radzi, tak? A ja podchodze do
          tego zupelnie odmiennie i zycze im powodzenia, bo oferte maja calkiem dobrze
          dostosowana do oczekiwac no i stosunek ceny do jakosci odpowiedni
      • Gość: dinter Re: myphone 6691 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 12:37
        no to leć do plusa- niech zrobią to za ciebie!
        • luid Re: myphone 6691 10.07.09, 18:45
          no oni w salonach sie znają a rano im się nudzi wiec zajdz rano
          • Gość: dinter Re: myphone 6691 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 09:58
            w tych telefonach brakuje wifi ale dual sim to wyrównuje
    • Gość: aaa Re: myphone 6691 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 12:21
      semobi t1 = myphone 8810
    • Gość: vika1975 Re: myphone 6691 IP: *.chello.pl 26.07.09, 21:16

telefon prosi o kod słuchawki?, to możliwe gdyż większość słuchawek bluetooth
      mają go. trzeba poszukać w instrukcji z reguły jest standardowy np 0000 albo 1234
    • Gość: forum Re: myphone 6691 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 19:55
      Zapraszam na forum o myphone w ktorym znajdziecie wiele przydatnych rzeczy o myphone, pliki, rozmowy, porady...
      Zarejestruj się - Jest to pierwsze forum o tym telefonie. Zapraszam,
      Link do forum : www.mojmp.fora.pl/

• quverte Re: myphone 6691 31.08.09, 16:43
        mam problem z myphone 8810tv z internetem. zawsze kiedy próbuję wejść w internet
        wyskakuje błąd apn. Mam kartę z Plus GMS. jak mogę to naprawić?
      • Gość: Lesiu Re: myphone 6691 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 01:16
        Mam Myphona 6691 od miesiąca i jestem bardzo z niego zadowolony:)
        Żadnych problemów po za mmsami ale to jak narazie nie jest potrzebne:)
        Tak po za tym telefon spełnia moje oczekiwania
        • kolodziejo Re: myphone 6691 22.12.09, 23:58
          Chyba producenta nie stać na normalną reklamę i sieje propagandę na forach.

MyPhone = chińskie gó... wyprodukowane przez śmieszne firmy-krzaki z
          nadrukowanym znaczkiem myPhone i dostępne pod innymi markami (dokładnie to samo)
          na Allegro często za 1/3 ceny.
        • Gość: rottweiler myphone 6691- ptanie o blokade IP: *.rodan.pl 31.12.09, 12:58
          witam, mam ten przecudny aparat od okolo 3 dni. W sumie szalu z nim
          nie ma, ale za te kase mozna przeżyć (299 zl z 2 simami). Mam tylko
          jedno zasadnicze pytane. Czy komu udalo się (o ile to w ogole
          mozliwe) ustawic blokade telefonu (nie klawiatury) tak, aby byla
          wymagana po każdorazowym zablokowaniu klawiatury? W nokii nie ma z
          tym problemu tymczasem w myphone kod zabezpieczający wymagany jest
          tylko przy uruchomieniu aparatu i nie ma opcji aktywowana go w
          trakcie pracy telefonu. Będę wdzięcznyz a sugestie jak z tym
          zawalczyć.

Drugie mniejszej wagi pytanie. Czy ktoś wie jak wylączyć strasznie
          dlugi i gośny dzownek przy uruchomieniu aparatu
          • Gość: quina Re: myphone 6691- ptanie o blokade IP: *.nplay.net.pl 02.01.10, 19:24
            wyłączenie dźwięku przy włączeniu/wyłączeniu:
            menu->
            ustawienia->
            profile->
            wybierasz profil->
            dostosuj ustawienia dźwięku->
            włączone/zasilanie wyłączone->
            tryb milczy.

blokady klawiatury na kod nie ma. chyba tylko nokia to ma(która nie ma zwykłej
            blokady tak jak każdy inny normalny telefon[przynajmniej te z symbianem?!]).
    • Gość: rottweiler Re: myphone 6691 IP: *.chello.pl 04.01.10, 00:09
      wielkie dzieki jutro sprawdzę czy dziala ale pewnie tak. mam jeszcze
      prosbę a propos programu phone suite. Nigdzie nie mogę znaleźć
      takiego, który zadziala z myphone. Na sieci sa informacje o jakiejś
      wersji 2.7, ale nie mogę odszukać żadnej instalki. Czy ktos móglby
      wrzucić jakiś dzialający link, bo ten od cina na rapidzie wyrzuca
      error jesli nie masz konta premum (na koncie premimu nie
      testowalem). czy wersja 2.7 tego softu jest najnowsza?
    • Gość: gosc Re: myphone 6691 IP: *.xdsl.centertel.pl 14.01.10, 20:28
      sluchaj mam ten model ktotko ale go troche poznalem mms nie zobaczysz poniewaz
      nie oddwarza probowalem na miliony sposobow ale za to ze sluchawkami jest tak
      zeby wziac i w ustawieniach zmienic pare szcegolow jak jeszcze czegos nie wiesz
      dzwon 505510169 lub pisz
      • Gość: ccc Re: myphone 6691 IP: 150.254.105.* 15.01.10, 11:54
        Przestańcie spamować o tym badziewiu! To jest forum "telefony", a nie "chińskie
        padło z polską naklejką - spam".
        • Gość: marecki Re: myphone 6691 IP: 79.139.96.* 30.01.10, 17:47
          do CCC sam jesteś badziewie zasrane sam spadaj z tej strony po to forum dla
          ludzi normalnych a nie dla takich jak ty....
      • Gość: hjena Re: myphone 6691 IP: *.mofnet.gov.pl 20.01.10, 09:02
        są mmsy poczytaj wątek od początku tam są podane ustawienia, nawet
        na ich stronie podają.
        • Gość: teki Re: myphone 6691 IP: *.inowroclaw.mm.pl 14.02.10, 08:39
          Znalazłem powstałe dopiero forum związane z tymi telefonami
          www.myphoneforum.pl
          • Gość: marek Re: myphone 6691 IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.10, 14:51
            a ja forum o chińskich telefonach telchina.bij.pl
            na którym coś się dzieje :)
    • orgelmusik Re: myphone 6691 05.08.10, 16:41
      Użytkuję MyPhone 6691 od roku. Nie jestem nim zachwycony – postaram się wymienić moje spostrzeżenia. Na początku zaznaczę, że za pomocą telefonu prowadzę rozmowy, wysyłam SMSy, czasem muszę odebrać MMSa czy skorzystać z kalkulatora, kalendarza bądź alarmu. W sytuacjach wyjątkowych muszę skorzystać z internetu. Nie robię telefonem zdjęć (mam do tego normalny i dobrze wyposażony aparat), nie gram w gry, nie odkurzam dywanu, nie masturbuję się, nie muszę być non-stop obecny na skype, GG, NK czy Facebooku. Zatem oczekuję poprawnej obsługi 2 kart SIM, minimum ergonomii, dobrej baterii i zasięgu.

Plusy tego telefonu:
      1. Jest niezawodny. Nie psuł się ani razu.
      2. Jest głośny.
      3. 2 karty SIM obsługuje się bez zarzutu.
      4. Dobrze wygląda. Solidny, nowoczesny wygląd, mnóstwo metalu, ciężka waga (dla niektórych nie będzie to zaletą).
      5. Dobrze działa bateria. Po roku czasu nie zauważyłem, by jej wydajność zmalała.
      6. Udane położenie „zera” na klawiaturze. Mimo, iż nie jest w zwykłym miejscu, jest chyba najbardziej ergonomiczną rzeczą w tym telefonie.

I to tyle. Minusów jest więcej.
      1. Po 8 miesiącach użytkowania, mimo braku upadków, pękła plastikowa obudowa klawiatury. NIE CAŁA obudowa jest metalowa.

2. Aparat fotogr. jest kiepskiej jakości – mimo, iż go nie używam, nie jest on przez to lepszy. Czasem trzeba użyć, gdy np. właściwy aparat wysiądzie (rozładuje się bateria, zaleje go, brak pamięci itp.)

3. Porażką jest pisanie SMSów. Klawiatura jest naprawdę tęga. Brak polskiego słownika! Przy próbach „przyspieszenia” kursorem (np. po literze R trzeba napisać literę P) telefon wydaje obrzydliwie głośny dźwięk. Czytam o rzekomej klawiaturce na ekranie do pisania rysikiem i pytam się: GDZIE ONA? Jest jej ewidentny BRAK! Dotykowy wyświetlacz zatem nie zapewnia dotykowego pisania SMSów! To wszystko sprawia, że trzeba przyłożyć 3x więcej wysiłków, niż zwykle, by napisać SMSa.

4. Dość mało pamięci na SMS. Ona się szybko zapycha, a potem – jeżeli nie chcemy wycinać wszystkiego w pień – czeka nas kilka godzin roboty z telefonem.

5. Telefon jest wyjątkowo głośny. Mimo próby generalnego ściszenia dźwięku (dzwonka itp.) potrafi w najmniej oczekiwanym momencie wydać koszmarnie głośny dźwięk, pytając np. o to, „czy naprawdę” chcesz usunąć coś tam. Głośność tych „roboczych” dzwonków nie da się regulować. Są przerażająco głośne.

6. Własne dzwonki telefonu są – jak ktoś to określił – odpustowe. Mimo, iż nie jestem wybredny, nie umiałem zaakceptować ANI JEDNEJ melodyjki jako dzwonka. Ludzie się w czoło pukają, jak słyszą taką produkcję muzyczną. Ratunkiem jest kilka wolnych pozycji na własne mp3 z karty pamięci.

7. Zasięg telefonu nie jest najlepszy. Mimo obu kart SIM z tej samej sieci, jedna może nie mieć zasięgu wcale, druga mieć aż 2-3 kreseczki. Mam w domu telefony dwóch innych producentów z kartami tej samej sieci – i zawsze wykazują zasięg lepszy, niż wynika z wyświetlacza MyPhone.

8. Telefon jest WYBITNIE nieergonomiczny. Trzeba się nieźle naklikać, by usunąć SMS, by coś zatwierdzić, by znaleźć numer, by zapisać numer do kontaktów. Zapytanie, czy potwierdzić potwierdzenie, oraz czy oby na pewno, czy oby „gotowe”, czy inne cośtam-cośtam, jest bardzo irytujące. W innym modelu wystarczy kliknąć 2 razy, by napisany SMS został wysłany pod ręcznie wpisany numer, lub 5 razy, by ten numer wprowadzić z książki. W MyPhone do tego potrzeba odpowiednio 5 razy (w tym 1, by określić, która z dwóch kart SIM ma wysłać) i 7 razy. By zapisać wystukany numer do pamięci, w innym aparacie trzeba kliknąć 6 razy (w tym wpisanie nazwy); w MyPnone – 8 razy.
      SMSy nie da się przewijać w trybie odczytu. Za każdym razem, by przeczytać poprzednią/następną wiadomość, trzeba wyjść z obecnie czytanej i otworzyć następną. O, nie, przepraszam, da się, wciskając w tym celu przyciski, których nikt by się wciskać nie spodziewał. Dopiero teraz się dowiedziałem.
      Nie da się pisać SMSów jedną ręką. Telefon bynajmniej nie jest intuicyjny i nie rozpocznie nowego zdania dużą literą, jeżeli mu tej dużej litery ręcznie się nie ustawi. Może jestem za bardzo przyzwyczajony do Nokii (SE, Huawei, …), ale oczekuję również, iż po jednej dużej literze edytor tekstu automatycznie wróci do małych liter. Nie, nie w MyPhone.
      Ergonomia dotyczy nie tylko pisania SMSów i „potwierdzenia dokonania potwierdzenia wyboru potwierdzenia dokonanej zmiany”. Dlaczego zatem w menu dostęp do multimediów czy „moich dokumentów” jest łatwiejszy i szybszy, niż do wiadomości lub książki telefonicznej? Dlaczego dolny przycisk funkcyjny, zamiast wchodzić i przewijać książkę telefoniczną (jak w większości rozgarniętych modeli świata), wprowadza nas raptem w ustawienia profilu?

9. Brak wyraźnego oznakowania klawiszy. Brakuje magicznego klawisza „C”, który zawsze kasowałby ostatnią literę, cyfrę itp. Trzeba pamiętać, który mianowicie klawisz (a jest ich trochę) pełni funkcję kasowania – w przeciwnym wypadku można stracić całą dopiero napisaną wiadomość. Brak logiki w tym, jakie klawisze przyporządkowane są jakiej karcie SIM – więc nie jest tak, że „lewą” kartę obsługują tylko lewe przyciski, „prawą” – tylko prawe. Tak jest, ale tylko w niektórych przypadkach.

10. Mimo licznych prób konfiguracji internetu poniosłem porażkę. Wszystko niby się zgadza, ale i tak wyskakuje „błąd połączenia”. O co chodzi?

11. Może to i nie jest wada telefonu, ale ostatecznie staje się wadą nabytą: operatorzy nie podtrzymują aparatów MyPhone. Nie znajdziecie możliwości automatycznej konfiguracji ustawień, nie wyślecie sobie ustawienia SMSem ze strony operatora.

12. Mimo polskiej wersji menu nazwy dni w kalendarzu mam w języku czeskim. Co to, błąd oprogramowania? Wycofany z Czech aparat? Naprawiany, zamieniony na nowy i wycofany z powtórnym wprowadzeniem do sprzedaży w innym kraju?

13. Obsługa MMSów możliwa jest tylko na pierwszej, „lewej” karcie SIM. Na drugą kartę MMSy nie dojdą; podobnie – ponoć – nie będzie działał internet.

14. Totalnie nieprzemyślany sposób wyboru operatora w roamingu / ustawienia opcji wyboru. Da się ustawić wybór ręczny bądź automatyczny tylko w przypadku pierwszej karty. Powiem tylko, że, będąc w Cieszynie, druga karta samoistnie przestawiła mi się na czeskiego operatora (o czym nawet nie wiedziałem), i za żadne skarby nie chciała łapać swoją własną sieć (w której – tej samej – była przymusowo zalogowana pierwsza karta). Na nic nie zdała się zamiana miejscami kart: za każdym razem ta druga automatycznie logowała się w obcej, mocniejszej sieci. Poniosłem, niestety, dość spore koszty połączeń roamingowych.

15. Nie daj Boże w czasie rozmowy telefonicznej przyjdzie do was SMS. Ogłuchniecie, gdyż rozniesie się dzwonek o takim samym stopniu natężenia, jak gdybyście rozmowy nie prowadzili i trzymali telefon w torbie / kieszeni.

16. Telefon nie reaguje zbyt szybko na kliknięcia. Chcecie usunąć tapetę z ekranu, wyjść z aparatu, skończyć rozmowę…? Musicie wciskać przycisk jak najęci, dobrych kilka razy, zanim telefon się zastanowi i odezwie się na wasze polecenie.

17. Wibracja – strasznie słaba i niewyraźna, najgorsza wśród wszystkich modeli, jakie miałem. Nie odczuwa się nawet gdy telefon leży na stole (drewno czy inna sztywna powierzchnia teoretycznie powinna wzmocnić wibrację – nic z tego). Tak samo nie sposób odczuć wibracji, gdy ma się telefon w kieszeni spodni lub koszuli – nawet przysłonięty do ciała nie da wyczuć po sobie, że wibruje. To jest prawdziwe utrudnienie, bo nawet jeżeli idzie zareagować na przychodzącą rozmowę (np. dostrzec świecący się wyświetlacz), to SMS nadejdzie zupełnie niezauważony.

Wciąż odczuwam, jakbym był królikiem doświadczalnym i używał jakiegoś eksperymentalnego modelu, który e
      • Gość: quina Re: myphone 6691 IP: *.nplay.net.pl 18.09.10, 01:02
        Z większością się zgadzam, ale:
        I to tyle. Minusów jest więcej.
        3. klawiaturka jest nad Opcje-Wstecz wygląda mniej więcej tak:
        [?][,][:][.][;]... zeby się rozwinęła klika się w ostatni przycisk w tym rzędzie, czyli strzałkę w górę... dalej proszę poeksperymentować:)
        8. Czytając SMSa do następnego przejdziemy klikając w prawo lub w lewo. Dla mnie normalne:)
        9. C jest usytuowane tak jak w SE? A co do przycisków sim1/sim2, to przecież są tylko 2 takie! jeden z lewej drugi z prawej? Nie da się w tym pogubić!!!
        13. wiadome od początku. nie wiem jak jest w samsungach z mmsami i internetem z drugiej karty, ale pod względem choćby wybierania połączenia, to od myphona może się uczyć!
    • Gość: Paulina Re: myphone 6691 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 11:54
      myPhone 6691- ten telefon miałam okazje uzytkować przez feralne 5 miesięcy.
      Przyznam szczerze, że w życiu nie miałam tak wadliwego telefonu komórkowego. Najbardziej wadliwą częścią w tym telefonie była bateria i ładowarka. Telefon, się nie ładował, przez co wyłanczał. Okazało sie po czasie, ze jest to wina oprogramowania, gdyż z innymi bateriami tego samego modelu również nie współpracował. Miałam wiele problemów z naprawą tego sprzętu. Od razu wszystkim odradzam naprawę sprzętu przez telefoniczne centrum obsługi klienta. 3x mój telefon był w naprawie w serwisie (przesyłany bezpośrednio przez kuriera) i za każdym razem wbite miałam w gwarancje, że aparat jest sprawny. Nawet mi narzucili karę pieniężną, od której odstapili, gdyż poniekąd mnie nie spotkali. Dziwne, gdyż numer telefonu, na który mieli się kontaktowac był cały czas aktywny. Za czwartym razem oddałam telefon na gwarancję przez sklep w którym go kupowałam i momentalnie dostałam odpowiedź, że otrzymałam nowy telefon i mam sie po niego zgłosić do sklepu. Do kolejnego telefonu nie miałam zastrzezeń, ale moja radość krótko trwała- niestety mi go ukradli.
      Jeśli mowa o plusach tego telefonu (bo takie również istnienią), był niesamowicie głosny. Aż sama sie zrywałam na dźwięk telefonu ukrytego w torebce. Muzyka, którą słuchałam była głosniejsza niż ragiobudziki w moim domu. Używanie jednocześnie dwuch kart sim, tez nie sprawiała zadnego problemu- kwestia wprawy. Polecam grę, która była w standardzie, pochłaniała całe wolne godziny. Do minusów należy mała pojemność pamieci telefonów. Każdy dzwonek, który chciałam przypisać do osoby musiał być wgrany w telefon, wolnych miejsc było niestety tylko 6. Jak używało się patyczna do telefonu, który był umieszczony w dziurce w obudowie telefonu, to po pewnym czasie, sam wypadał- łatwo go można zgubuć.
      Może poprosu ten telefon nie był przeznaczony dla mnie...
    • Gość: Iza Re: myphone 6691 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 01:43
      Proszę o pomoc. Nie mam pojęcia jak odczytać e-book na tym telefonie. Wgrałam go już na kartę pamięci do folderu e-book i nie wiem co dalej. Widzę go w folderze "Dokumenty" jednak nie ma tam opcji jego przeglądania. Natomiast w folderze "Czytnik E-Book" go nie widzę. Co mam zrobić? Z góry ślicznie dziękuję za pomoc.
      • Gość: radek Re: myphone 6691 IP: 82.160.184.* 20.02.11, 12:43
        Witam mam mały problem MYPhone 6691 nie moge wysłac SMS bo pisze mi wiadomosc nie wysłana lecz wiadomosci od kogos innego do mnie dochodzę nastepna sprawa nie moge wejsc na internet zrobiłem tak jak mi radzili na tym forum lecz nie da sie gdy wybieram (tup połącznia) WAP to musze podac jakis 12 cyfrowy kod czy czy cos Proxy nie wiem co jest z góry dziekoje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka