Dodaj do ulubionych

Nowy pad do PS3!

IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 17:07
Jak wszystkim wiadomo najlepsze czasy kręci się na kierownicy ale czy, aby na pewno?
Firma tuningowa HKS postanowiła wydać pada do Gran Turismo, pad ten jest wyposażony w 2 'mini pedały' zamiast przycisków kwadrat i krzyżyk. Posiada również mały wyświetlacz na którym widać aktualną prędkość. Prawy analog zastąpiony został krzyżykiem a na miejsce krzyżyka powędrowała 'mini kierownica?' bądź 'przekrętło' jak kto woli.

img600.imageshack.us/img600/2564/hks.jpg
Cena takiego cuda to około 50 dolarów. Ktoś się skusi?
Obserwuj wątek
    • fix_poland Re: Nowy pad do PS3! 12.12.10, 17:14
      Co to jest ?!
      • skuria Re: Nowy pad do PS3! 12.12.10, 17:17
        Zwykły pad do PS3. Na oficjalnej stronie HKS też o nim piszą smile
    • bezlitosny Re: Nowy pad do PS3! 12.12.10, 17:28
      Meh. Po tytule wywnioskowałem, ze Sony wypuszcza nowego albo poprawionego Dualshock'a, a to tylko jakiś pad nie warty uwagi.
      • s.p. Re: Nowy pad do PS3! 13.12.10, 08:23
        HahahaHA jaka bieda
    • janica Re: Nowy pad do PS3! 13.12.10, 17:39
      Do dobrej jazdy wystarczą triggery z pada od X-a.
      • paulinea Re: Nowy pad do PS3! 13.12.10, 20:10
        Tak, tak. Mi jakoś triggery z pada od PS3 nie przeszkadzają, wg mnie jest wygodniejszy od tego twojego klocka. Ale ty oczywiście musisz się wtrącić z głupim postem.
      • Gość: xbox Re: Nowy pad do PS3! IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.10, 07:03
        Xbox'a pad jest milion razy lepszy niż te tandetne zabaweczki od ps3....
        • coletrain Re: Nowy pad do PS3! 14.12.10, 09:38
          no cóż może nie jest tandetny ale ostatnią będąc w markecie stały koło siebie 2 konsole, xbox i ps3, na xboxie demko forzy na ps3 fifa :<.. zacząłem macać dość dokładnie pady (wtedy jeszcze myślałem o zakupie konsoli na święta) i muszę przyznać że te od ps3 są robione dla azjatyckich malutkich rączek smile, wogóle nie wiem po cholere krzyżak tam gdzie naturalnie spoczywa kciuk.

Pad od xboxa jest masywny, większy, łatwiej sobie chwyt dostosować. Spusty też jakoś dziwnie wypadały w ps3 ale widziałem na stoisku obok takie nakładki profilujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka