Dodaj do ulubionych

Sprzedam Bad Company 2 na PC

19.12.10, 20:23
Jak już parę osób wie zjarała mi się karta graficzna i raczej z gier na PC rezygnuję bo muszę zbierać na konsole.

Oczywiście dam wszystkie hasła i loginy przed wysyłką po zapłacie np. na maila lub GG aby potencjalny kupujący mógł już sobie pograć przed dostarczeniem paczki z płytą i opakowaniem.
Płyta opakowanie i instrukcja w stanie idealnym, raz w napędzie !

Oczywiście konto VIP nawet po sprzedaży jest zachowane więc dostęp do wszystkich dodatkowych map gwarantowane !!

Mam na tym koncie 29lvl ale oczywiście każdy może dodać nowego gracza i zaczynać od początku

Nowe mapy na prawdę są świetne a nie miałem jeszcze okazji się nimi nacieszyć crying

Cena... kto da więcej??
Obserwuj wątek
    • adzi71 Re: Sprzedam Bad Company 2 na PC 20.12.10, 21:04
      Licytuje pierwszy, 1zł

Też mogę sprzedać, bo mam za słabego kompa.
    • swods Re: Sprzedam Bad Company 2 na PC 20.12.10, 22:45
      10 zl big_grin Z grubej beczkibig_grin
    • mariooo_1993 Re: Sprzedam Bad Company 2 na PC 21.12.10, 14:28
      Tanio BC2 nie sprzedam!! devil
    • zio0m Re: Sprzedam Bad Company 2 na PC 21.12.10, 15:47
      15zł wink
    • mathiuss Re: Sprzedam Bad Company 2 na PC 22.12.10, 01:17
      To i ja sie podlacze, mam do sprzedania konto steamowe (na pc oczywiscie wink ) z L4D2 (kupilem sam kod, wersja uncut bez cenzury warta ze 3-4 dychy) oraz pudelkowym Black ops (nowka na allegro chodzi za stowke, same kody mniej, plyta ideal, raz w napedzie do instalacji, wysylka poczta, chyba ze ktos nie chce pudelka tylko same dane konta, to oszczedzi).
      Haslo i login do konta naturalnie wysylam mailem, konto w 100% dzialajace, niezbanowane (moge screeny zrobic jak ktos chce). W Black opsie jest maksymalny level czyli 50, nie dawalem prestizu zeby nie kasowac wszystkiego (oczywiscie jak ktos chce to jeden klik i ma wszystko od zera). Wszystkie perki w wersji pro oprocz scouta, bo nie gram snajperkami. Na koncie ponad 200 tys. waluty (Cod points), wszystkie bronie odblokowane, duzo dodatkow i kamuflazy.
      Cena za calosc 85 plus poczta.
      Jak ktos chetny to mi prosze dac znac na optronik@tlen.pl, kto pierwszy ten lepszy.
      Jak nie to po swietach wystawiam na allegro.
      • adzi71 Re: Sprzedam Bad Company 2 na PC 22.12.10, 16:41
        No i się zrobiły reklamy...

20zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka