piotrek.er 17.04.07, 11:22 Szukam czcionki jak na załączonym obrazku. img214.imageshack.us/img214/4530/stareir2.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.mileyski Re: Poszukuje czcionki 17.04.07, 11:47 Jest to niewątpliwie czcionka Calligraphic. Zobacz w poczcie gazetowej, tam ją Ci podeślę. Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Co za poczta w tej gazecie! 17.04.07, 12:04 Zdaje się, ze odbierasz pocztę bez załącznika (jeśli dobrze sprawdziłem). Masz jakiś alternatywny adres i możesz go podać? Odpowiedz Link
piotrek.er Jeszcze jedna czcionka potrzebna 17.04.07, 15:15 Super to jest ta czcionka. WIELKIE dzięki. Potrzebowałbym jeszcze taką. img66.imageshack.us/img66/888/zapraszazmianarozmiarugv1.jpg Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Re: Jeszcze jedna czcionka potrzebna 17.04.07, 16:16 Tym razem nie znajduję. Czy to jest polska czcionka? Odpowiedz Link
piotrek.er Re: Jeszcze jedna czcionka potrzebna 17.04.07, 16:24 Nie wiem czy to polska czcionka. W zdaniu nie ma użytej ani jednej polskiej litery :/. Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Re: Jeszcze jedna czcionka potrzebna 17.04.07, 16:50 Na razie nie znalazłem. Kupa grzebania, bo mam tego dość sporo i spora część nie jest zainstalowana w systemie, co bardzo spowalnia poszukiwania. Zajrzyj pod wieczór na forum, dam znać. Teraz muszę wyskoczyć z domu. Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Re: Jeszcze jedna czcionka potrzebna 17.04.07, 23:53 Nie znalazłem, niestety. Odpowiedz Link
beata_ Hrabio... 18.04.07, 18:26 ... chyba będę chciała nawiązać z Tobą bliższe stosunki... najchętniej czcionkowe :-)))) Jakiś pomysł na dogodny sposób może masz? Odpowiedz Link
hrabia.mileyski Re: Hrabio... 18.04.07, 21:26 Uuaaa...Nie mogłem przez chwilę trafić w klawisz :-)))) Z chęcią nawiązuję stosunki, choćby czcionkowe..... Śmiało pisz tutaj, na forum - ja będę szukał i na pewno znajdę! No i poczta - chyba, że masz lepszy pomysł? Odpowiedz Link
beata_ Re: Hrabio... 18.04.07, 23:53 Dobrze, że tylko przez chwilę nie mogłeś :-)))) Rzecz w tym, że ja jestem "pies na czcionki", bo mi niemal wszystkie dodatkowe przepadły i nie mam z czego wybierać. Taki bardzo szeroki niedosyt czcionkowy odczuwam, a z dostępnych w sieci pościągałam już chyba wszystko ciekawsze... większość niestety bez polskich znaków. To ja chyba pozwolę sobie pomęczyć Cię mailem na początek :-) Odpowiedz Link