Dodaj do ulubionych

APB powraca !!

27.01.11, 17:48
Dzisiaj rano otrzymałem maila o tym że gra APB ma powrócić
I obecnie poszukują ludzi do zamkniętej bety "APB Reloaded"

Dokładna treść maila :

"

Dear Mariusz,

You're one of the first to be invited to sign up for the Closed Beta launch of APB: Reloaded! Sign up today for your chance to be a Closed Beta tester. Remember, if you don't sign up, you won't have the chance to be one of the first to take back the mean streets of San Paro.

When you sign up, we'll make sure you receive the latest APB news, including information about restoring your old character. "

Mam nadzieję że każdy rozumie, na życzenie mogę przetłumaczyć

Wszyscy którzy chcą wziąć udział w zamkniętej becie powinni rejestrować swoje maile
na stronie TEJ

Mam głęboką nadzieję że poprawią model jazdy i broni to największy ubytek w tej grze...

Pozdrawiam i życzę dostania się wszystkich chętnych do bety tongue_out
Obserwuj wątek
    • zwirz Re: APB powraca !! 29.01.11, 16:26
      Od jakiegoś czasu wiadomo o tym tongue_out
    • rivriet Re: APB powraca !! 06.02.11, 15:50
      "Mam głęboką nadzieję że poprawią model jazdy i broni to największy ubytek w tej grze..." - A ja mam nadzieję, że nie wydam znowu ponad 100zł, żeby mi po 2 miesiącach wyłączyli serwery.
    • hardcoregamer Re: APB powraca !! 06.02.11, 15:57
      na moje życzenie to prztłumacz hłehłehłe big_grinbig_grinbig_grin
      • paulinea Re: APB powraca !! 06.02.11, 21:21
        Proszę bardzo:
        Mariusz Szanowni Państwo,

Jesteś jednym z pierwszych, którzy zostaną zaproszeni do zapisania się do zamkniętej wersji beta APB: Reaktywacja! Zarejestruj się już dziś na swoją szansę być zamknięte beta tester. Pamiętaj, że jeśli nie podpiszę się, nie będziesz miał szansę być jednym z pierwszych do odebrania ulicach San Paro.

Po zarejestrowaniu się, zrobimy na pewno otrzymywać najnowsze informacje APB, w tym informacje o przywrócenie starego charakteru.
        • reven Re: APB powraca !! 06.02.11, 22:42
          Google translator rlz
    • blademaster_pl Re: APB powraca !! 07.02.11, 07:29
      Palyna Fail tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka