Dodaj do ulubionych

Skasowanie konta

04.04.11, 19:57
Witam! Czy wie może ktoś jak skasować konto na farmeramie???? Muszę się go pozbyć, bo jakiś śmieć włamuje mi się na konto i na nim gra. Pisałam już do farmeramy, ale ten śmieć jakim cudem zmienił adres e-mail i ja nie mogę ani zmienić loginu, ani e-maila. A farmerama też nic na to, ze względów bezpieczeństwa nie mogą mi podać tego nowego e-maila. Proszę o odpowiedź, jeżeli ktoś wie, jak skasować to konto! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nut.elka Re: Skasowanie konta 05.04.11, 01:20
      Przykro mi, ale o ile wiem, w tej sytuacji nic nie możesz zrobić. Jeśli ten ktoś zmieni hasło na własne, to po prostu nie wejdziesz na swoją farmę. Zmienił maila na taki, do którego nie masz dostępu, więc to on jest panem, właścicielem konta i to on podejmuje wszelkie decyzje. Sytuacja wygląda dla administratorów gry w ten sposób, jakbyś dobrowolnie oddała konto. Jedyną ewentualną drogą jest sprawdzenie nowego maila w ustawieniach konta i napisanie do intruza z prośbą o zwrot farmy... Smutne, ale prawdziwe.
      I jeszcze jedno, tak czy owak nie ma żadnego sposobu na usunięcie konta na farmeramie. Teoretycznie konto powinno zostać usunięte bodajże po trzydziestu dniach bez logowania. Ludzie logują się czasem po pół roku nieobecności pewni, że nic z tego, tymczasem stają się szczęśliwymi posiadaczami pakietu premium przez miesiąc, w nagrodę za powrót do gry... Ot, takie paradoksy smile Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka