Gość: piziu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.11, 21:49 Miałby ktoś jakiś zbędny paragon po grze na PS3? Może znalazlaby się jakaś miła dusza i wysłała mi jego skan albo zdjęcie na maila? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soultimer paragon 25.04.11, 04:42 Jak nie znajdziesz tu chętnych, zawsze możesz przypolować na kogoś w MM czy Saturnie i zapytać czy pozwolić Ci pstryknąć fotkę paragonu . Ja w sumie dałbym Ci jakiś, ale żadnego nie mam - poza tym wykorzystanym. Zawsze możesz też kupić coś z platyny czy classic i masz grę i zniżkę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piziu Re: paragon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 09:48 no kurcze o promocji dowiedziałem sie wczoraj a ostatnio kupowałem Killzone 3 i GT5 tyle że na allegro i bez paragonu gdybym wiedział to zrobiłbym inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piziu Re: paragon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 20:11 nie znajdzie sie nikt z paragonem ? Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer paragon 27.04.11, 22:08 Jeśli naprawdę Ci zależy i nie chcesz już robić dodatkowych zakupów - udaj się do MM czy jakiegoś Saturna i zapytaj w kasie. Masę ludzi nie bierze paragonów, więc może Ci się uda . Chyba, że w końcu ktoś Ci tutaj da . Odpowiedz Link Zgłoś