Dodaj do ulubionych

Crysis 2-paski

09.05.11, 20:01
Witam, zastanawiam się nad jedną kwestią, kiedy kupiłem Crysis 2, to strasznie irytowały mnie takie delikatne poprzeczne paski lecące w tle, widocznie szczególnie w ciemnych pomieszczeniach, myślałem, że to coś z moim telewizorem lub kablem, jednak w innych grach taki problem nie występował.Jako, że nie dawało mi to spokoju, napisałem o moim problemie na forum xbox live, po niedługim czasie otrzymałem odpowiedź, w której jeden z użytkowników twierdzi, że ma identyczny problem, pomyślałem więc, że to po prostu tak ma być.Crysisa przeszedłem i sprzedałem, gdyż jakoś mnie nie wciągnął.Jako, że nie mam w co grać, postanowiłem sobie Crysisa 2 odświeżyć i pożyczyłem go od "znajomego", uruchamiam grę ...pasków nie ma, teraz już kompletnie nic nie rozumiem, felerne egzemplarze ? zbiorowy problem ze sprzętem ? Jakieś teorie ?
Obserwuj wątek
    • adam_b Re: Crysis 2-paski 09.05.11, 20:37
      To znany bug. Odpalenie innej misji i pownowne wczytanie wlasciwej gry zwykle pomaga. Wiekszosc ludzi o tym nie wie i skonczylo gre nie zdajac sobie sprawy, ze to wcale nie byl zamierzony efekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka