Dodaj do ulubionych

Nagłe problemy z Operą.

28.03.12, 10:31
Od lat używam Operę i raczej nie miałem z nią nigdy problemów. Od wczoraj jednak zaczęła mi ona ostro nawalać. Po uruchomieniu nie daje rady z uruchomieniem stron, a odświerzenie oznacza 5minutowe oczekiwanie, a szanse na jej otwarcie i tak wydają się niewielkie.
Czy ktoś miał podobne problemy i zna sposób na ich rozwiązanie? Owszem przy włączeniu program otwiera mi zazwyczaj ponad 25 zakładek ze stronami, ale mam tak od lat ustawione i nigdy nie było problemu.
Z góry też proszę nie wysyłać postów w stylu "przejdź na firefoxa/chrome" itp, ponieważ nie szukam ominięcia problemu, a jego rozwiązania.
Obserwuj wątek
    • enemcore Re: Nagłe problemy z Operą. 28.03.12, 10:40
      ściągnąłeś wczoraj najnowsza aktualizacje?
      • arczisan Re: Nagłe problemy z Operą. 28.03.12, 17:52
        Problem rozwiązany. Tym razem Opera nie poinformowała mnie o aktualizacji, po niej wszystko już śmiga normalnie.
        Wielkie dzięki wszystkim za pomoc.
    • derpster Re: Nagłe problemy z Operą. 28.03.12, 10:45
      miałem podobny problem z Operą 11.61, zwłaszcza gdy zaczynała wczytywać filmy we flashu (np youtube) ale wygląda na to że się poprawiło po aktualizacji.
    • tesedo Re: Nagłe problemy z Operą. 28.03.12, 11:30
      Usuń ciasteczka ,historie, starą pocztę, nie używane widgety (jeśli używasz)

Albo może przeinstaluj Opere smile

Chyba że przyczyna nie jest w Operze to zrób przywracanie systemu parę dni wstecz
      • anonim1979 Re: Nagłe problemy z Operą. 29.03.12, 01:32
        "Chyba że przyczyna nie jest w Operze to zrób przywracanie systemu parę dni wstecz "
        Tego NIGDY nikomu nie polecam.
        Można się niesamowicie przejechać szczególnie przy jakichś aktualizacjach NET Framework.
        Potrafi się to tak zwalić że tylko reinstalacja goła do kości Windowsa pomoże.
        • xxdeathforyouxx Re: Nagłe problemy z Operą. 29.03.12, 13:02
          SAFARI i wszystko jasne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka