dante71 22.04.12, 19:56 Nigdy się tym nie interesowałem przyznaje szczerze i po pytaniu mojego bratanka który również gra na konsolkach jestem ciekaw jak zrobić zrzut ekranu na konsolce PS3. Podobno jest to możliwe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawidantyfanboy Re: Zrzut ekranu PS3 22.04.12, 20:37 można zrobić zrzut, ale tylko strony ...nie zrobisz screena w xmb ... Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Re: Zrzut ekranu PS3 23.04.12, 17:54 Można to zrobić na kilka sposobów. 1). Ustawić aparat na statywie w ciemnym pokoju i pstryknąć fotkę. Efekty mogą być nawet bardzo dobre. 2). Podłączyć konsolę do PC poprzez specjalną kartę lub inny sprzęt tego typu - droga rzecz, jeśli ma być w dobrej jakości, sam się tym interesowałem. 3). Wybrać grę, która to umożliwia. Na przykład - Wipeout HD. 4). Zakupić i podłączyć klawiaturę - po naciśnięciu Print Screen będziemy mogli zrobić zrzut ekranu. Niestety, działa to tylko w jednej grze - Resistance: Fall of Man. Odpowiedz Link Zgłoś