ola_2000 02.03.10, 14:30 Prosze o informacje o przyblizonych kosztach zbudowania strony www. Ewentualne oferty mile widziane. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piootr3 Re: strony www 12.03.10, 19:32 Strona, a strona... Może być 300 PLN, a moze być 10 000 PLN. Wszystko zależy co chcesz zrobić. Odpowiedz Link
monocolor Re: strony www 15.03.10, 21:39 Dokładnie zgadzam się z tym co pisze piootr3 - na mojej stronie mam do pobrania formularz projektowy, za pomocą którego można dokonać bardzo dokładnej wyceny. pozdrawiam Odpowiedz Link
oby.watel Re: strony www 20.03.10, 11:21 "Projektowane przez nas strony internetowe odznaczają się indywidualnym dopasowaniem do potrzeb klienta. Każdy z nich jest opracowywany i wykonywany zgodnie z aktualnymi trendami panującymi w Internecie oraz z zasadami szeroko pojętej funkcjonalności i użyteczności." Ja bym jednak nie chciał być klientem, który jest opracowywany i wykonywany zgodnie z trendami. www.monocolor.pl/?page_id=39 Odpowiedz Link
monocolor Re: strony www 20.03.10, 12:37 Chodzi nam w tym punkcie o dopracowanie grafiki i dobór palety kolorów - nie bardzo lubimy te archaiczne strony z grafiką rodem z PRLu gdzie nic do siebie nie pasuje a kolory są jak "wyprane". W zdaniu jest błąd logiczny dzięki za wyłapanie - muszę to poprawić. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pantadzio Re: strony www 25.03.10, 10:19 100-1000 to taka srednia, bo rozpietosc moze byc i wieksza. To jednak zalezy co tam ma byc? Odpowiedz Link
design7676 Re: strony www 06.04.10, 20:34 jeśli szukasz strony, którą bedziesz sam modyfikował to prostra za od kilkuset złotych z bazą danych i unikalna grafiką np 1500zł ale to wydatek na lata Odpowiedz Link
aga920207 Re: strony www 27.11.18, 11:58 Wszystko zależy od tego co ma znajdować się na stronie z ile podstron ma się składać, czy teksty i zdjęcia będą dostarczone czy pisane przez nas oraz czy posiada już Pani domenę, hosting, certyfikat ssl itd. W celu uzyskania bardziej szczegółowej oferty zapraszam do kontaktu z firmą innovaseo.pl/ Odpowiedz Link
mlekomleko Re: strony www 28.11.18, 21:47 Cena może się baaardzo różnić. Wszystko w zależności jaka konkretnie ma być ta strona Odpowiedz Link
miki472 Re: strony www 21.07.19, 21:27 Ceny są różne, jeśli robi to student, bez faktury, który zniknie po 2-3 tyg. to ceny wahają się 500-1500 zł za prostą stronę. Jeśli robi to firma to ceny oczywiście są wyże - 1500 - 3500 zł. Jeśli strona jest specyficzna, nietypowa to ceny oczywiście idą d góry. Ja zamówiłem u nich serwisy-internetowe.pl/ - bez opłat wstępnych więc jeśli nie ma się wielkich funduszy to jest to super rozwiązanie. Odpowiedz Link