Dodaj do ulubionych

System komentarzy

11.11.13, 16:58
Kiedy zostanie naprawiony? Coraz częściej wyłażą jakieś UNKNOWN_ERROR przy próbie dodania komentarza, albo komentarzy w ogóle nie ma pod wątkiem. Czas w jakim komentarz się pojawia też pozostawia wiele do życzenia - mimo tego, że na profilu konta widać, że komentarz już niby jest.
Obserwuj wątek
    • xsomx Re: System komentarzy 11.11.13, 23:36
      Podobno informatycy z Agory mają się nimi zająć zaraz po zrobieniu galerii z obrazkami w HD.
      • ifene Re: System komentarzy 12.11.13, 17:03
        Pracują w pocie czoła!

tinyurl.com/3xw9gp8
    • ayeka_jurai to skutki uboczne systemu cenzury Agory 12.11.13, 18:19
      te problemy są powiązane z systemem cenzury Agory. Usuwanie komentarzy albo ich "zawieszanie" by najpierw mogli ludzie reprezentujący poglądy preferowane przez wydawcę wypowiedzieć bo pierwsze miejsca gwarantują największą oglądalność. Co prawda głównie dotyczy to informacji ze świata polityki ale jak widać skutki uboczne dotykają też polygami niestety.
      • xsomx Re: to skutki uboczne systemu cenzury Agory 12.11.13, 21:57
        xD Teraz to pojechałeś xD
      • soultimer Re: to skutki uboczne systemu cenzury Agory 13.11.13, 12:03
        Faktycznie pojechałeś wink. W sensie, że jak jest koment np. ''obecny premier jest bu!'' to on jest promowany i wtedy Agora ma więcej użytkowników powracających, bo każdy chce zobaczyć czy chociażby prawdziwy_polak już mu odpisał? big_grin
        • ayeka_jurai Re: to skutki uboczne systemu cenzury Agory 14.11.13, 06:31
          O problemie z komentarzami wiem od męża, on lubi sobie podyskutować politycznie. Mnie to nie bawi i nie interesuje ale o problemie wiem. Tu w Polygami jest to, jak sądzę, skutek uboczny.
          • xsomx Re: to skutki uboczne systemu cenzury Agory 15.11.13, 21:54
            Oczywiście. A my jesteśmy agitowanymi członkami partii mającymi podkładać tematy, które odwrócą uwagę od problemów politycznych...

wink Te teorie spiskowe są tak racjonalne jak jedzenie gruszek polanych keczupem. Niby się da, ale po kiego grzyba kiedy to niesmaczne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka