Dodaj do ulubionych

Problem z bieganiem w Metro: Last Light PS3

20.01.14, 11:06
Hej, mam pewien problem, a mianowicie w rozdziale 4: "Rzesza", każą mi biec za Pawłem, jednak ja nie mogę. Wciskam L3 a ja zamist biec idę. Sprawdzałem w poprzednich rozdziałach wciskam L3 i również nic. R3 (kucanie) działa bez problemu, a jak przeniosę bieganie z L3 na R3 jest tak samo czyli kucanie ok, bieganie nic. Spotkał się ktoś z takim problemem? Gra z płyty, pierwszy właściciel, język en, napisy pl. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • migal Re: Problem z bieganiem w Metro: Last Light PS3 01.02.14, 22:23
      Mam ten sam problem ! Nie mogę przejść tego fragmentu z tego powodu. Poradziłeś sobie jakoś z tym ?
      • etopiryna Re: Problem z bieganiem w Metro: Last Light PS3 04.02.14, 11:20
        niestety w wersji cyfrowej z PS+ jest to samo, nie biega uncertain. Szukałem na forach polskich i zagranicznych i nie spotkałem wzmianki o tym błędzie.
        • migal Re: Problem z bieganiem w Metro: Last Light PS3 04.02.14, 17:57
          Ja też mam właśnie wersję z ps plus... Może przeinstalować i zacząć od nowa/wczytać grę ?
          • migal Re: Problem z bieganiem w Metro: Last Light PS3 04.02.14, 17:58
            A jaką masz wersję ? Ja mam 1.2, może bez patcha spróbować przejść ten fragment, może to on coś namieszał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka