rabarbara 06.08.06, 11:37 Dla tych co przeszli 1 i 3 podaję 2. Męczę się okrutnie. freegameplayer.com/games/submachine2_the_lighthouse/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajdak_72 Re: Submachine 2 09.08.06, 20:01 no dobrze... posiedziałam, pokombinowałam i brakuje mi jednej lampy oraz czterech sekretów .. i stoję nikt nie przeszedł tego w całości? Odpowiedz Link Zgłoś
kajdak_72 Re: Submachine 2 11.08.06, 09:49 naprawdę nikt nie znalazł lampy, którą się wsadza na samym szczycie do tego czegoś po lewej od reflektora latarni? trudno, będę twarda - mam wszystko za wyjątkiem tej lampy - zaginiona w akcji :] Odpowiedz Link Zgłoś
mruczacaa Re: Submachine 2 29.06.07, 17:54 a co to bylo do tego lewego na samej gorze do wlozenia!i gdzie to znalesc prosze o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wicedyrektorka Re: Submachine 2 24.04.08, 11:16 no własnie niech ktos kto to przeszedł jakąs instrukcje napisze bo nie mam juz siły w to grac ;/ mam malucha miesiecznego który nie pozwala mi dokonczyc tej gry. pomocy Odpowiedz Link Zgłoś