asienka_2 04.11.06, 15:56 mam pytanie co mozna zrobic aby orginalne sims2 i orginlne dodatki(na studiach,wlasny biznes, noce zycie) chodzily po zainstalowanie bez plyty??? prosze o pomoc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcio1222 Re: Orginalne sims2 bez plyty!! 05.11.06, 11:26 musisz mieć program alcohol 120% można go ściągnąć z tej stronki za darmo www.free-downloads.net/downloads/Alcohol_120_/ ma taką czerwoną ikonkę wchodzisz w ten program i z boku po lewej stronie na samej górze pisze kreator odczytu klikasz na to wyskakuje ci okno włóż simsy i poczekaj chwile kliknij dalej i tak cały czas asz będzie ci się przerabiało na obraz jak to się skończy to powinien się włączyć dzwięk tada! to znaczy że wszystko dobrze poszło teraz w głównym oknie arcoholu pojawi się czerwony plik musisz mieć przynajmniej 2 napędy wirtualne kliknij prawym przyciskim myszy na czerwony plik i wybierz zamontuj w napędzie i kliknij na napęd w którym chcesz to zamontować odczekaj pare sekund aż się zamontuje i odpal grę bez płyty . Odpowiedz Link Zgłoś
mandark3 Re: Orginalne sims2 bez plyty!! 06.11.06, 22:58 ja bym radził sciągną sobie cracka no cd jest to lepsze i łatwiejsze rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
kilczyna Re: Orginalne sims2 bez plyty!! 10.11.06, 16:15 JA TEZ MAM PROBLEM TYLKO INNY POMóZCIE...... SIMS 2 MAM NA PC A KUPIłAM SOBIE SIMS 2 ZIERZAKI NA PC DVD-ROM CO MAM ZROBIC BO ZIERZAKI NI CHCA MI SIE ZAINSTALOWAC A DOKLADNIEJ ZAKTUALIZOWAC WKALADAM NORMALNIE 4 PLYTE ALE MI JEJ NIE CZYTA TAK JAKBY JEJ NIE BYLO POMOCY CO MAM ZROBIC CZEKAM NA ODPOWIEDZ KILCZYNA@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek3177 Re: Orginalne sims2 bez plyty!! 10.11.06, 16:21 nie pisz tego pod każdym wątkiem, tylko po prostu stwórz nowy temat rozumiem, że SIMS 2 masz nieorginalne nagraj płytkę CD 4 jeszcze raz tylko nazwij ją Sims2_4 i będzie działać Odpowiedz Link Zgłoś