Dodaj do ulubionych

PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO

27.04.06, 03:30
w zwiąsku iż nigdzie nie podają na swojej stronie tych numerów nie wiadomo z jakich powodów skoro wymagają żebyśmy my im podawali swoje? przecierz klient ma prawo na kontakt ze sprzedawcą , w tym wypadku samym allegro, postanowiłam dać tu numer do allegro na ul.Marcelińską 90 w Poznianiu

(061) 860 28 00
fax 860 28 01

dzwońcie z trapiącymi Was problemami i ze wszystkimi innymi niesprawiedliwościami jakie Was dotkneły i ze strony ADMINÓW ALLEGRO i innych nieuczciwych akcji które się tam odbywają.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • diabla Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 27.04.06, 22:11
      hahahahahahahahah
      Dobre!
      A próbowałeś/aś się tam dodzwonić i przebić przez sekretarkę - bulteriera?
      Ludzie, szkoda waszego czasu. Allegro PROGRAMOWO NIE KONTAKTUJE SIĘ TĄ DROGĄ!
      Po to są formularze kontaktowe.
      Szkoda waszego czasu, jeśli wierzycie, że uda się wam porozmawiać tam z kimkolwiek poza wyżej wspomnianym cerberem.
      Życzę powodzenia i polecam zmienić taryfę telefoniczną na tańszą przed podejmowaniem tych prób.
      No chyba, że komuś udało się cokolwiek załatwić, to niech się pochwali jak tego cudu dokonał.
      Pozdrawiam.
      • mx750 Re:MI SIĘ DODZWONIĆ UDAŁO BEZ PROBLEMÓW 01.05.06, 09:01
        mi się udało dodzwonić bez problemów, po czym przedstawiłam swoją sprawę i Pani która odebrała telefon (bardzo miła zresztą) oznajmiła że dołoży wszelkich starań by mój problem wyjaśnić. po czym nie zrobiła do tej pory niczego ;-) jednak musiała pogadać, wyjaśnić mi sprawy - poszukać nicku , poszukać wyjaśnień .... itp ... w końcu ktoś tam musiał PRACOWAĆ za tą kase którą płace a nie mejla mi podesłać jednego na 14 dni w którym jest jakiś bełkot a nie wyjaśnienie....
        pozdrawiam
        mx750
        • madfashion Re:MI SIĘ DODZWONIĆ UDAŁO BEZ PROBLEMÓW 11.05.06, 19:03
          Tak, tak... jasne ....
          Usłyszysz, "dołożymy wszelkich starań" ... apozniej pewnie sie smieja z takich
          ludzi jak my ...
          • alazpodhala Re:MI SIĘ DODZWONIĆ UDAŁO BEZ PROBLEMÓW 13.07.14, 22:04
            dokładnie tak,masz racje ,zbywają człowiek i tyle,ja kupiłam monety na allegro,zapłaciłam a monet nie dostałam,napisałam do allegro ,bo istnieje coś takiego jak POK,PROGRAM OCHRONY
            KONSUMENTÓW,ale to wielki pic na wodę,kazali mi pisać do sprzedawcy a potem mi odpisali ,że nie obejmuje mnie POK,bo upłynął juz termin zgłaszania reklamacji,pozdrawiam
      • wendeta1111 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 16.11.17, 23:12
        Mam wrażenie że pracujesz w ALLEGRO - z treści wynika jakbyś miał z tego niezły ubaw. kolego/koleżanko diabla. Myle się ? Pamietaj że po numerze IP mozna trafić do każdego.To tylko kwestia czasu. Osobiście zadałem sobie w swoim życiu taki trud 2 razy. Raz wydłubałem zastępcę kierownika departamentu bezpieczeństwa bankowego Mbanku z Łodzi i raz hejterkę z Gdańska Wrzeszcz.... Zupelnie im było nie do śmiechu jak się spotkaliśmy. Mam nadzieje że się mylę ale jeśli jesteś trolem z ALLEGRO to lepiej się nie odzywaj więcej na tym forum.
    • janusss Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 12.03.14, 08:13
      oni allegro zyja mentalnie w 19 wieku ,, to jest obled co oni robia zadnej mozliwosci dodzwonienia,, ja sie nawet na allegro nie moge wbic przez FB . bo mi allegro mowi ze mam zle haslo , haslo ktore uzywam na FB od 5 lat tylko z pokora czekac az sie odezwa listownie , moze 2 tygodnie moze nigdy ,, czysty polski obled , w ciagu 5 minut mozna sie zarejestrowa na Ebay ,,,, tutaj chyba ? tygodnie .
    • vasabi73 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 12.12.14, 17:09
      Super telefon podałeś!Sam spróbuj na niego zadzwonić może się do wigili dodzwonisz!
    • vasabi73 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 12.12.14, 17:11
      Super telefon podałeś!Sam spróbuj na niego się dodzwonić!
    • beatzet Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 20.08.15, 14:57
      no SORRY, ALE NUMER PODANY PRZEZ panią: mx70 W OGÓLE NIE ISTNIEJE!!!!!!!!!!!!!!

KUR..a co za historia z tym Allegro do którego nie można się w ogóle DOSTAĆ????????????
    • kulczycki31 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 24.03.16, 06:14
      DZIĘKI. WIELKA POMOC. OBY TYLKO ODEBRALI TELEFON!
    • rodrigez2941 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 17.08.17, 22:26
      W dniu dzisiejszym wylicytowałem drukarkę za 51 zł nr oferty 6920089475 i zaszły dziwne zjawiska. Na laptopie mam iż aukcja się zakończyła a na smartfonie że kończy się o22:40 (prawidłowo). Na laptopie mam info iż nie było ofert kupna.
      Więc ktoś tu bezczelnie oszukuje. I całe te allegro robi się do dupy i to już nie pierwszy raz.
      • obywateloduo Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 17.08.17, 22:54
        mam to samo. Wasnie kupilam rower, a w chwili po dokonaniu przelewu rower pojawil sie znowu na aukcji. Tyle tylko, ze sprzedajacy sie od wczoraj nie logowal.. Wiec to widac problem z ALLEGRO
    • pretorian10 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 16.09.17, 09:56
      Nie działa ten numer, dola mnie to jakieś kuriozum, jak można tak się izolować od klientów gdzie nie źle nas rżną z kasy!!! Następne znajduchy co mają pleps w d..ie.
    • wendeta1111 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 16.11.17, 23:04
      Dziekuję. Paranoja z uwierzytelnianiem mojego numeru konta osiągnęła ZENIT mojej wytrzymałosci. Każą sobie przesłać skany dowodu osobistego oraz wyslać 1,01 zł na ich konto. Przeszedłwm procedure juz 4 razy - mam wydruki z kont oraz PRINTSCREENY na dowód. Może to nie budziłoby niepokoju gdyby nie fakt że korzystam z ALLEGRO od 9 lat i miałem 100% pozytywów w liczmie prawie 200. Wszystkie moje pozytywy zniknęły a konto z którego płacę od wielu lat za zakupione na ALLEGRO rzeczy uznają za niewiarygodne i pieniadze za ostatnia sprzedaż pozostawili na zwoim koncie. Wykonalem juz 4 weryfikacje konta - obecnie chamy chcą zweryfikowac moje konto przez przekaz pocztowy. Wyrażna złośliwość jakiegoś kuta...a zwącego się adminem. Cham robi to celowo. Walą mnie te pieniądze bo utrzymuje się z firmy którą prowadzę od wielu lat ale mam szczerą ochotę odszukać dziada i zrobic mu w pracy piekło. W jaki sposób mozna skontaktowac się z kimś kto w ALLEGRO jest normalny? Mam juz jednego znajomygo który robił dla tej firmy szkolenia więc dowiem się gdzie jest siedziba żeby gnojowi spojrzeć w oczy. Może macie jakis pomysł ? Gość nadużywa swojego stanowiska słuzbowego i robi sobie zabawę. Mam ochote zrobić sobie zabawe z niego.
    • wendeta1111 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 17.11.17, 11:20
      ZANIM COŚ SPRZEDASZ NA ALLEGRO: UWAGA! Platform ALLEGRO warunkuje wypłatę środków po udanej transakcji przesłaniem skanu dowodu osobistego, oświadczenia oraz kolejną weryfikacje konta! Jest to niezgodne z prawem o ochronie danych osobowych. Wprowadzono to stosunkowo niedawno. Regulamin nie ma tu nic do rzeczy. ALLEGRO powinno weryfikowac dane przed transakcją - wówczas robisz to dobrowolnie lub nie jesli nie chcesz. Oni procedurę przeprowadzają po transakcji i tym warunkują oddanie środków. Nadmienię, że taki skan jest wystarczający do wzięcia kredytu , chwilówki lub przyjęcia innego zobowiązania on line! Wysyłając skan swojego dowodu nie wiesz kto wejdzie w jego posiadanie. Podajcie dalej informację bo wielu Polaków nie wie że ten proceder ma znamiona przestępstwa.
    • logan124 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 24.01.18, 19:43
      Witam nie da się do Allegro zadzwonić a nawet jak się do nich napisze to od razu nie odpiszą proponuje pisać do nich na FB w Godzinach Popołudniowych dość szybko odpisali w Mojej sprawie
    • logan124 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 24.01.18, 19:47
      podaje wam Linka Głównej strony fb do Allegro
      www.facebook.com/allegro/
    • cobalt2001 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 22.06.18, 17:19
      061) 860 28 00 ten numer nie dzial mam konto biznesowe od 2003 roku i nie moge znalesc kontaktu Allegro tel i email
    • zenmak Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 23.06.18, 11:54
      po wykreceniu tego nr-zły numer;drugi też
    • klak3519 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 27.07.18, 18:35
      Nie wiem dlaczego nie ma możliwości zadawać pytań e-Mailem do administracji allegro na inne tematy niż te które są im wygodne .Uważam że to jest zwykłym lekceważeniem potencjalnych klientów i nadużyciem wzajemnego zaufania.
      Pozdrawiam zyga
    • grazigrazi Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 25.12.18, 21:34
      Niestety zamówionej i zapłaconej 2 grudnia bluzeczki do dzisiaj nie otrzymałam , nie wiem kto zawinił kurier czy allegrowicz . Jak kupujący nie zapłaci na czas to allegrowicz występuje o prowizje ale jak kupujący nie otrzyma  danego towaru to ma iść  na policje paranoja nie będę chodzić na policje za 30 złoty , a dyskusja z tą panią nie ma sensu bo do niczego nie  prowadzi .Szkoda bo straciłam zaufanie jak do tej pani tak i firmy kurierskiej in post i do allegro . Ciekawa jestem  gdzie krąży moja paczka i moja bluzeczka lub komu została dostarczona bo nie do mnie .BODYFLIRT ELEGANCKA BLUZKA 48
      (7697712783)
    • venusun Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 09.01.19, 10:24
      Witam mam 5000 prowizji do zapłacenia za transakcje ,która nie doszła do skutku kupujący nie przyjechał po towar nie odebrał go żenada
    • venusun Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 09.01.19, 10:27
      Wita mam do zapłaty 5000 prowizji za transakcje .której nie było kupujący nie odebrał towaru ani za niego nie zapłacił,allegro twierdzi że muszę zapłacić i koniec dyskusji
      • makaba2 Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 04.02.19, 15:02
        U nas to samo, nabijają swoje kwoty prowizji, które trzeba zapłacić, prawdopodobnie skończy się tym, że pozwiemy ich spółkę za notoryczne okradanie nas.
        • diabelskiplan Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 21.03.19, 19:13
          mam to samo po sprzedaży, wycofałem sie z transakcji ale allegro naliczyło sobie 150 zl prowizji. ja pieniądze oddałem kupującemu a allegro mi juz nie odliczyło prowizji ! może zrobmy jakiś zbiorowy pozew o wyłudzenie, dojebi... im kare to może się naucza ...
    • basiakociolek Re: PODAJE NUMER TEL i FAX DO ALLEGRO 13.08.19, 03:45
      Moj problem jest taki ,ze zamowilam sukienke w maju i pobrane mialam z karty viza z banku w USA pieniadze.Sukienka miala byc dostarczona na polski adres.Dostawca GoodDeal24Allegro oszukal mnie ,informowano mnie w mejlach czas calej transakcji to 14 dni,pozniej 6 tygodni ,60 dni roboczych.Numery telefonu ktore byly podane oczywiscie nie istnieja.Co sie okazalo ze towar zaginal.I teraz maja problem ze zwrotem pieniedzy na moja karte viza.,nie mieli problemu z pobraniem pieniedzy.Czy moze ktos moze mi poradzic co powinnam robic w takim przypadku???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka