93iza93 03.12.06, 20:18 Mam pytanie czy u was też w czasie gry w simsy 2 wyskakuje błąd: działanie programu zostało zakłucone aplikacja zostanie zamknięta?? A potem wylancza sie gra i nic się nie zapisało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: błąd 03.12.06, 20:48 ja tak mam w związku z kilkoma domami ściągniętymi z Internetu. Problem w tym, że nie mwiem, jak je teraz usunąć... Odpowiedz Link Zgłoś
93iza93 Re: błąd 05.12.06, 12:03 pinkpanther napisała: > ja tak mam w związku z kilkoma domami ściągniętymi z Internetu. Problem w tym, > że nie mwiem, jak je teraz usunąć... ...Ja też mam strasznie dużo dodatków do simsów 2 z gazet ale przed ich instalowaniem też mi to wyskakiwało więc u mnie napewno nie jest to przez dodatki Odpowiedz Link Zgłoś
j.gacek89 błąd 05.03.07, 06:34 Też często tak miałam...To się dzieje tylko z pojedynczymi domkami... Widocznie jest to jakiś błąd parceli...Jeszcze nie rozkminiłam jak to naprawić,ale jestem w trakcie;P Narazie jak wyskauje mi błąd poprostu kasuję parcelę,albo przenoszę rodzinkę na inną... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_002 Re: błąd 04.03.07, 20:59 Ja mam to samo ;/ i nie wiem jak sobie z tym poradzic...niech ktos nam pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
donatina Re: błąd 10.07.07, 10:38 Mi to się zdaża bardzo często naprzykład przez programy anty wirusowe. Odpowiedz Link Zgłoś