ameraa 02.04.07, 18:40 www.gotmail.jp/scrapper/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ameraa Re: The scrapper nowy escape od gotmail 02.04.07, 19:12 oj chyba nie dokończona bo nic nie mogę podnieśc Odpowiedz Link Zgłoś
tool1978 Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 09:08 dokończony, czasem tylko trzeba zrobić reload (na początku był czarny ekranik, potem już poszło gładko). Chyba najłatwiejsza gra z dorobku gotmail - ale to może dlatego, że już wiadomo czego się można spodziewać. Odpowiedz Link Zgłoś
m_finka Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 09:57 Fajna Właśnie skończyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 12:06 Mnie niestety coś szwankuje, próbowałam kilka razy odświeżac, ale bez rezultatów Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 12:22 A ja wczoraj próbowałam i też nie działało. Teraz weszłam i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
tool1978 Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 12:47 masz czarny ekran, ale inventory jest widoczne? Kliknij na to co w nim masz, i tam jest link do gry - może wtedy załaduje się bezproblemowo? Odpowiedz Link Zgłoś
tool1978 Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 14:35 czyli problem tego typu )) najpierw zacznij od pooglądania z każdej strony takiego niebieskiego czegoś (zawór??) z żółtymi nakrętkami - są chyba dwa takie. Coś tam znajdziesz, da ci to dostęp do latarki w klatce, która ma tę właściwość, że świeci ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 17:50 heh ok zaraz włączam i zobaczę ile mi isę uda zdziałac zanim syn wróci Odpowiedz Link Zgłoś
ameraa Re: The scrapper nowy escape od gotmail 03.04.07, 17:54 Jezuuu jak mogłam tego wcześniej nie zauważyc? Ależ jestem tympa... Odpowiedz Link Zgłoś
szokoladka Re: The scrapper nowy escape od gotmail 23.04.07, 10:47 a ja sie zawiesilam ... znalazlam latarke , cos podobnego do szlifierki , komorke i kawalek od komputera chyba i nie wiem co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: The scrapper nowy escape od gotmail 23.04.07, 16:18 Połącz to coś od komputera z komórką i całość włóż w pewne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
szokoladka Re: The scrapper nowy escape od gotmail 24.04.07, 14:42 ja to chyba jakas malo bystra jestem , bo znowu sie zacielam ... jak sie dostac na gore i skad wizac kluczyk do dzwigu ..o ile taki w ogole jest 1oo dziekuje za poprzednia podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
szokoladka Re: The scrapper nowy escape od gotmail 24.04.07, 15:12 znalazlam klucz i znowu sie krece...no nic ide robic obiad , a wieczorem pokrece sie dalej Odpowiedz Link Zgłoś