konkomen Re: Czarny sim 06.08.07, 16:40 Sorki, enter mi się wcisnął. Taka jedna simka Natasza poszła odwiedzić nową rodzinkę którą właśnie stworzyłam. Siedziała u nich jakieś 5 simowych godzin, i potem rozpętała się burza. Wyszła od nich po burzy jakieś 2 godziny ALE cała czarna! Ubrana była wtedy w czarną bieliznę, a umorusana była jak kominiarz , a włosy jej stały na jeża. Piorun jej nie walnął, to co mogło się stać? Potem weszłam na jej parcelę a ona ma tylko umorusaną twarz, a reszta wygląda normalnie (normalne codzienne ubranie, fryzura też). Grałam nią jakieś 15 min. a ona robi mi się znowu czarna jak kominiarz, fryzura na jeża, czarna bielizna... Jak myślicie co mogło się wtedy stać? Pozdr. KońKomen Odpowiedz Link Zgłoś
kinnka Re: Czarny sim 06.08.07, 20:14 mogła coś elektrycznego naprawiać :o). czasem jak jak sim zabiera się za naprawę np. kompa, a ma niski poziom techniki, sprzęt wybucha a sim jest taki osmalony. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza41 Re: Czarny sim 06.08.07, 20:45 Heh kinnka ma też rację, ale u mnie (też to miałam) powodował to kod boolprop........ Pzdr. Luiza41 Odpowiedz Link Zgłoś
konkomen Re: Czarny sim 15.08.07, 12:33 Dzięki za odpowiedź! Pozdrowionka, KońKomen Odpowiedz Link Zgłoś