Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.08, 18:17 kocham simsy jak tylko się pojawią to od razu kupuje!!dam za nie każdą sume (ciekawe ile) nie moge sie doczekac mam 2 z wszystkimi dodatkami a ciekawe jakie będą nowe opcje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.chello.pl 23.11.08, 10:45 jeśli ktoś powiedział że wyjdą w święta to się mylił. byłam na oficjalnej stronie The Sims 3 i tam potwierdzono że wyjdą 20 LUTEGO 2009r. czyli przed wiosną ale po świętach, logiczne nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 16:52 ja mam sims3 od cioci z niemiec sa wypasione i super mowie wam oplaca sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin K. Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 10:07 Minimalnie będą kosztować 180zł a max 210zł A edycja kolekcjonerska od 210zł do 325zł Czytałem na oryginalnej stronie TheSims 3 (po angielsku) Lubie Simy i nie wiem po jakiego piszecie "KOHAM SIMY!!..." Przecież jak powiecie Lubie Simy albo Jestem Fanem Simów to wyjdzie na to samo. A na stówę nikt z was nie ma 1000zł lub 3000zł. A i jeszcze coś The Sims 3 na razie nie kupicie w żadnym kraju ponieważ nie było premiery a dopiero potem po jakimś miesiącu albo 2 ukazuje sie w sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayla Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.elomza.pl 29.11.08, 17:07 A ja tak czytam i czytam i nie dość, że ortograf na ortografie (tak drogie dzieci, seria The Sims 2 i 3 jest OD 12 lat), to jeszcze się kłócicie, kto mówi Simy, a kto Simsy. Gra nazywa się The Sims, a postacie Simy. No i poza tym, pytam się, ja możecie mieć TS3 'od cioci z niemiec', jak jeszcze w żadnym miejscu na świecie nie było premiery. Osobiście nie mogę się doczekać gry i chociaż ze względów finansowych pewnie od razu po premierze jej nie kupię, to po paru tygodniach na przykład na Allegro zamówię sobie. Jestem też bardzo ciekawa czy będą dodatki, a co z poprzednich dodatków będzie w wersji podstawowej. Chociaż jeżeli będą dodatki, to jedynym jaki kupię będą zwierzaki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eviy Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 21:42 a czy oni nadal będą "rosnąć" i przechodzić etapy życia człowieka jak w "dwójce"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Mila Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.11.08, 19:50 Żeby tylko czwórka nie wyszła. Ciekawe ile będzie kosztować trójka i ile będzie zajmować miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mugina Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.silesialan.pl 30.11.08, 22:30 Ostudze troche wasz entuzjazm drodzy internauci.! Zeby simsy 3 poszly na kompie, to musi on mieć tak zaje***** karte graficzna i inne bajery o jakich dziecko przecietnie zarabiającego rodzica może pomarzyć! zakładam, że u 3/4 z was simsy 3 nie wejda na kompa...przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 17:41 Ty się mugina tak nie wymądrzaj.Założę się, że Maxisowcy już o tym pomyśleli. Zresztą nie znasz sytuacji, skąd wiesz, że mamy słabe kompy, lepiej popatrz na swój i to mi jest przykro, że wszystko widzisz w czarnych barwach. <ŻAL> Nie słuchajcie jej, bo ja myślę, że trójka bedzie zajmować tyle miejsca i wymagać tyle tych wszystkich kart jak w przeciętnym kompie. <BAJU BAJU mugina, BAJU BAJU> pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi, uwielbiających Simsy xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentujonca Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 19:23 Skoro THE SIMS 2 jest tekie super to wyobrażam sobie THE SIMS 3 !!!Jak tylko wyjdzie do sklepów to od razu se ją kupie nie ma lepszej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 19:28 żal ta gra jest do de.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.centertel.pl 05.12.08, 21:11 Kocham simsy i czekam na The Sims 3. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.lom.vectranet.pl 06.12.08, 18:56 Pati...bez przesady to logiczne ze beda ssuper wymagania....na slabym a nawet przecietnym pc ci nie pojdzie ta gra....;/ A co Maxis mozesz zrobic ze gra bedzie wymagajaca ?? Cos za cos....jesli ma byc fajna...az taka swietna...no to tez trzeba zainwestowac w urzadzenie.... A wy tu wszyscy tacy podjarani ta gra jestescie ze zal... Policzice sobie ile bedziecie mieli lat jak bedize premiera!!CZAS SIE ZA NAUKE WZIASC A NIE DU.. GRAMI ZAWRACAC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 19:50 Wiecznie uczyć sie przecież nie bedziesz!!!!!!!! Oszalał??? W świecie nie chodzi tylko o nauke ale i o rozrywke!!! Człowieku bo muszę przyznać że mnie zdenerwowałeś !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kala Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 19:55 Oj Mika zgodze sie z tobą choć by nie wiem co ! Co taki przychlast moze ldzmi gardzić kazdy ma swoje zainteresowania !! Nie praważ !? Bo to jest wedłuk GOŚCIA żal sam jest jak żal i ja sobie tego naprawdę nie zyczę!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lili Sweett Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 12:11 Moim zdaniem simsy-chodzi tu o wygląd mogą sie zmienić narazie przecież są screeny i videoklipy...ale jeszcze mogą być zmiany,wszystko możliwe- poprawki itp...itd, Niemoge doczekać sie simsów 3!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 19:10 Do wszystkich SIMSOMANIAKÓW: The Sims 3 wg. oficjalnych zródeł wyjdzie 20 lutego 2009 roku. Gosc : 1. Gra jest nie będzie zbyt wymagająca pod względem technicznym( przynajmniej tak czytałam) więc pójdzie prawdopodobnie i na gorszym komputerze :] 2. Jesteś baaardzo nie zoriętowany gdyż Maxis już się nie zajmuje The Sims tylko Ea Games. 3. Cena The Sims 3 ze wstępnych obliczeń z pewnością nie przekroczy 150 zł. I prosze o nie pisanie postów z treścią "żal...żal...żal" bo to jest żałosne -.- Jeśli musicie komentować negatywnie to lepiej wogóle nie komentujcie... Ponieważ ponieważ gram w simsy od 4 lat rozumiem gniew Miki i Kali, bo mnie też to zirytowało. Prosze wszystkich o zapoznanie się z oficjalną stroną THE SIMS 3 : thesims2.ea.com Pozdrawiam wszystkich fanów simsów i ich biednych rodziców których pewnie portfele zaświecą pustami gdy The Sims 3 wejdą na rynek :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HHHNX Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 19:58 ALE TANDETA NIGDY TEGO NIE KUPIE BO TO TANDETA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 18:28 HHHNX sam taki jesteś, jak nie lubisz The Sims 3 to po co się wypowiadasz, to samo do innych. Ja nadal stoję przy swoim, że tak jak powiedziała Alutka, pójdzie na słabym kompie. Aha i do Gościa który mi odpowiedział: nie bądz taki pewny, że na moim kompie TRÓJKA nie wejdzie, bo z twojego komenta wnoskuję, że myślisz, że mam słabego kompa: A ZDZIWISZ SIĘ!!! Niektórzy z was to normalnie piszą se , że ta gra będzie TANDETNA. Kto tak uwaza niech się nie wypowiada, i już! KOCHAM THE SIMS 2 i 3!!!! JEDYNKI NIE KOCHAM, hehe.Pozdrawiam wszytskich KOCHAJACYCH Simsy Bye Bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin K. Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 17:00 Ale z was są dzieci, marzycie o niemożliwym! Gra The Sims 3 musi mieć wysokie wymagania! Dlaczego? Jeżeli całe miasto musi "Tętnić" życiem wymagany jest dobry komputer bo słaby wszystkiego nie ogarnie i "siądzie". A poza tym, Simsy jedna z najlepszych gier na PC'ta . A jak komuś nie odpowiada gra The Sims 3 to po co tu zagląda, i nikt nie będzie musiał długo czekać na premierę, bo jest 20 lutego 2009 roku więc nikt się nie zestarzeje. I muszę komuś coś uświadomić na górze, To Nie Jest Forum tylko list komentarzy wię jak ktoś powie że to forum można wnioskować że jest albo niewyedukowany lub ma mniej niż 6 lat. Pozdrawiam Fanów Simów (Nie Fanatyków Simów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 18:08 Ja tylko dodam, że kilka komentów wyżej pisze co do wymagań (Alutka). Marcin K. daj se ty spokój z tymi kąśliwymi komentami, bo wszystko o The Sims 3 się jeszcze okarze... Pozdro Fanów i FANATYKÓW Simsów. xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 19:46 Nie moge sie doczekac sims 3!!!! Bardzo mi sie 2 podobala a co dopiero 3 : To ze beda wymagania to sie zgodze bo to normalne jak do 2 czeba byBo juz miec mniejwiencej dobry sprzent. bBagam nie przesadzajcie juz z tymi komentazami co krytykuja tych któzy lubia simsy bo to nie za mile Pdrawiam maniakó simsów !!!!!!!: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 15:06 Zgadzam się, Sylwia. Gdy wczoraj szukałam w Internecie nowych filmików i screenów z The Sims 3, znalazłam takie zdjęcie, na którym był niemowlak bawiący się piłką czy tam misiem. Tak sobie myslę-fajnie by było gdyby niemowlaki nie były by już takimi płaczącymi lalami, tylko zachowywały by się jak małe dzieci. Z kolei nie wiem czy ten screen był prawdziwy. POZDRAWIAM FANÓW, FANATYKÓW, MANIAKÓW Simsów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 11:33 Pati żeby znaleść coś porządnego o Sims 3 trzeba zrobić dłuższe posiedzenie na kompa Na YouTube znajdziesz dużo na ich temat...tylko trzymaj się z daleka jeśli zobaczysz, że na sceerach jest infejs taki sam jak w 2 ;p Bo to zwykły fotomontarz. Jak ktoś ma The Sims 2 Osiedlowe Życie to tam jest gra dla simsów na ich kompy "The Sims 3". To taki mały przedsmaczek Odpowiedz Link Zgłoś