Gość: Alutka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 11:35 tam jeszcze na górze ktoś pisał że gra jest WYŁĄCZNIE dla dzieci powyżej 12 lat...to uświadamiaiam go, że jest też wersja +7 lat ;p Którą między innymi dostałam na 7 urodziny xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 12:06 Ja się nie pytam gdzie mam znaleść jakieś filmy czy informacje i dobrze wiem o tym co mowisz. Nie zgadzam się z tym Osiedlowym Życie, bo to sie pojawia w Czasie Wolnym. W Osiedlowym Życiu jest tylko broszura z kodem do wysłania,by mieć koszulke z The Sims 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.019-68-73746f48.cust.bredbandsbolaget.se 14.12.08, 16:35 ja kocham simsy i zamknice sie z tym co wy muwicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 14:55 Ja tez kocham Simsy, i co z tego, sylwia? Zresztą jesli myślisz że tutaj piszę się tylko teksty < KOCHAAAAM SIMSY> < NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ 3> to sie mylisz, bo tutaj to chodzi raczej o coś więcej. PS Klawisz Shift, klawisz kropka oraz niektóre literki się kłaniają. POZDRO ZDROWYCH NA UMYŚLE, UZALEŻNIONYCH OD SIMÓW, FANATYKÓW, FANÓW I MANIAKÓW tej gry xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia:) Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.stk.vectranet.pl 16.12.08, 20:11 Ja po prostu kochaam simsy))) I już nie mogę się doczekać na 3)) Mam wszystkie dodatki do 2 xD Już mam nawet odłożoną kase na SIMS3 Kto się ze mną zgadza że Simsy są zajefajne xD??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia:) Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.stk.vectranet.pl 16.12.08, 20:29 Zgadzam się z co po niektórymi osobami miedzy innymi Marcinem K. Simsy są EXTRA i jak komuś nie pasuje, że pojawi się 3 to jej nie kupujcie i już! A i żałosne jest to, że niektórzy piszą o wieku innych, chociaż tak na prawdę nie mają pojęcia ile mają lat!! Ja lubię simsy! Wkurzają mnie Ci ,którzy piszą, że Simsy to TANDETA itp... Spadać z tąd jak komuś nie pasują Simsy!! To forum dla fanów, a nie anty fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alu$ Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.08, 14:43 Ja już się nie mogę doczekać ,,The Sims 3,, Na szczęście 20 lutego jest premiera, a 28 lutego są moje urodzinki;P. Dostanę na urodziny tylko ile kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia:) Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.stk.vectranet.pl 17.12.08, 15:13 Słyszłam Alu$ że ma kosztować ok. 150zł, ale tak tylko słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roksana ;** Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.08, 13:41 TO SĄ MINIMALNE WYMAGANIA!!! ? procesor Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ ? 1 GB pamięci RAM ? karta graficzna 128 MB obsługująca Pixel Shader 2.0 ? przynajmniej 6,5 GB wolnego miejsca na dysku twardym i dodatkowo 1 GB na dzieła Już się nie moge doczekac premiery nie bede komentowac wad, zalet ani różnic skomentuje dopiero jak bede miec to gre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.08, 11:19 ja tam kupię orginalne TS3 a dodatki brat mi śćiągnie chyba prostę <lowe sims> kto się ze mną zgadza to na końcu komętarza piszę OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 20:23 Ja uzupełnie wypowiedź Roksany: Komputer stacjonarny: Windows XP (Service Pack 2) - procesor Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ - 1 GB pamięci RAM - karta graficzna 128 MB (GeForce FX 5900 / Radeon 9500) Windows Vista (Service Pack 1) - procesor Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ - 1.5 GB pamięci RAM - karta graficzna 128 MB (GeForce FX 5900 / Radeon 9500) Komputer przenośny: Windows XP (Service Pack 2) - procesor Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ - 1.5 GB pamięci RAM - karta graficzna 128 MB (GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600) Windows Vista (Service Pack 1) - procesor Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ - 2 GB pamięci RAM - karta graficzna 128 MB (GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600) Z jakimi trudnościami borykaliście się podczas pracy nad The Sims 3? Najwięcej wysiłku włożyliśmy w stworzenie sztucznej inteligencji, aby zachowanie mieszkańców miasta wyglądało realistycznie. Miasto żyje, Simy dorastają, rozwijają się, więc dopieszczenie wszystkich szczegółów wymagało wielkiego nakładu pracy. Zaludnienie świata gry niezależnymi postaciami to nic nowego, jednak w The Sims 3 każda z nich posiada osobowość, złożoną z różnych cech i motywacji - czegoś takiego jeszcze nie było! Sporo czasu spędziliśmy też na opracowywaniu funkcji "Kreacja stylu", dzięki której gracz ma ogromny wpływ na wygląd niemalże każdego elementu świata Simów: ubrań, mebli, samochodów itd. Chcieliśmy udostępnić możliwość daleko idącej ingerencji graficznej w grze. Ta funkcja ma wielki potencjał i chcemy dopracować ją do perfekcji. Teraz wystarczy tylko czekać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.net.pbthawe.eu 20.12.08, 13:36 To już wiem co chcę na Wielkanoc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.xdsl.centertel.pl 23.12.08, 20:05 Ludzie w The Sims 3 mają być zawarte wszystkie dodatki tzn. będą normalne pory roku i będzie można podrózować itd. A ja już się nie moge doczekać Simsów 3 chyba nie odejde od kompa !! X))) pozdrawiam fanów Simków ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DjSamerA Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.08, 19:01 Anula, a skąd Ty o tym wiesz? Gdzie w ogóle można znaleźć dobry opis przyszłej gry na 20 luty 2009? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.08, 15:09 Jezeli komus sie nie podoba ze wychodzi 3 to przeciez nie musi jej nabywac.proste. Niezgadzam sie z osoba ,ktora uwaza ze gra Sims nie uzaleznia,bo uzaleznia(wiem to sama po sobie oraz po innych osobach grajacych w nia) Fajnie ze gra wychodzi juz wkrotce (luty 2009) no coz trzeba kaske wykladac na kolejna czesc a co za tym idzie pozniej rowniez na dodatki bo napewno sie pojawia.pozdrawiam graczy.Evelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.malbork.mm.pl 26.12.08, 21:59 tak ktos tam wspomnial przy funkcjach bara bara..:d np lodzik,anal albo oral fakt powinno byc..albo najbardziej świńtuszyski dodatek do simsow 3 w takiej oto scenerii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 15:48 Jeszcze 55 dni do premiery ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beet Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 16:10 Minimalne wymaganie tej gry : Dla Windows XP z Service Pack 2 (PC) ? Procesor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ ? Pamięć RAM: 1 GB ? Karta graficzna: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ? Pamięć RAM karty graficznej: 128 MB Dla Windows Vista z Service Pack 1 (PC) ? Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ ? Pamięć RAM: 1,5 GB ? Karta graficzna: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ? Pamięć RAM karty graficznej: 128 MB Dla Windows XP z Service Pack 2 (Laptop) ? Procesor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+ ? Pamięć RAM: 1,5 GB ? Karta graficzna: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ? Pamięć RAM karty graficznej: 128 MB Dla Windows Vista z Service Pack 1 (Laptop) ? Procesor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+ ? Pamięć RAM: 2 GB ? Karta graficzna: GeForce FX 5900 / Radeon 9500 ? Pamięć RAM karty graficznej: 128 MB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 17:28 dwa posty wyżej pisał ktoś o opcjach "łóżkowych"... nie polecam Ta gra ma być przeznaczona także dla DZIECI! Ale jeśli Cię to pocieszy to twórcy 3 myślą nad wprowadzeniem opcji zmiany wielkości biustu ;p Anulka co do pór roku i podróżowania nie byłabym taka pewna , ale wiesz...zawsze mogą wydać dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 19:30 Nie mogę się doczekać sims 3!!! Na pewno będą BOSKIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zencio Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.08, 23:30 O jejku sims 3 wow !!! Nom nie mogę , co za banda dzieci. Jak można w to grać ? Rozumiem, niektórzy może to lubią, ale to się nudzi po 3 dniach, ciągle to samo, rodzisz, starzejesz, umierasz i tak w kółko. Dodatki wychodzą dlatego , że taka masa dzieci jak Wy to kupuje a EA zarabia na tym fortunę Cóż muszę poczekać na premierę i ocenić dopiero kiedy zagram, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.08, 12:47 Zgadzam się z Zenciem ale ja od czasu do czasu lubie zaprojektować dom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 11:52 Witam was Mam do was małe pytanie: oszacujcie mi cenę simsów 3 ? I w ogóle czy będą jakieś kody na pieniądze itp Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.xdsl.centertel.pl 29.12.08, 12:11 Mi się podobają sim 2 a ja kodów nie używam dajcie sobie spokój to tylko gra I pozdrowienia dla fanek sims Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola^^ Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.08, 13:38 A ja chętnie kupię TS3, jak nie przekroczy ceny 15o zł. Oo Ja do Simów nic nie mam; kiedyś grałam- miałam prawie wszystkie części ale już nie posiadam Trailery i screeny do TS3 mi sie podobają, zapowiada się ładnie xd Do Ady: Kody na pieniądze będą napewno, jak były w jedynce i dwójce to nie dziw ze w trójce też. A tak w ogóle to któs tam poruszył temat 'bara-bara' i kwestię wieku . Ja mam 13 lat i nie sądzę żeby w simsach były jakieś dodatkowe opcje na ten własnie temat , bo jak mi sie wydaje to taka opcja jest bo przecież dzieci muszą sie rodzic, a nie tak tandetnie jak w TS1. A poza tym to nie jest jakaś gra erotyczna dla ludzi niewyżytych seksualnie ;o xd Pzdr dla wszystkich xd Odpowiedz Link Zgłoś