Gość: Gośc Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:59 Mam cal serie Simsoków i 3 też napewno będę miała ). Już się nie mogę doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:59 Mam cal serie Simsoków i 3 też napewno będę miała ). Już się nie mogę doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 12:59 Moim zdaniem w simsach2 są ładniejsze twarze, te mi się jakoś nie podobają(pewnie przyjdzie Wam na myśl:taa, pewnie sama masz twarz jak po zderzeniu z pociągiem, no ale nie ważne). Oprócz tego wszystko jest super, ładna grafika i więcej możliwości, bosko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alutka Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 13:32 nie było mnie pare dni i już pierdoły piszecie... tak...w empiku jest już przedsprzedaż... tak...będzie polska wersja językowa, ale Ja osobiście zastanawiam się czy nie kupić sobie ang. wersji, zamiast pol. ... I oczywiście, że może się opóźnić! Pierwsze doniesienia od EA o Sims 3 były już w kwietniu 2008 roku! Ale ludzie...prosze, abyście nie pisali w tych komentarzach jak to bardzo nienawidzicie seri Sims i wogóle... piszemy tu by siebie informować o nowościach związanych z Sims 3. Ktoś na górze pisał, że to gra dla ludzi którzy nie mają życia...a wiesz,że się mylisz?! Mamy życie, a w Simsy gramy by oderwać się od szarej rzeczywistości i stworzyć przynajmniej tam życie jakie my chcielibyśmy mieć... Ja jestem tego żywym przykładem...mam 5 i 4 w szkole...mam przyjaciółki i możnaby mnie zaliczyć do Top 10 największych fanów Sims'ów...anty-fani nic o nas nie wiedzą więc niech się nie wypowiadają na ten temat...przynajmniej tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLAUDUNIA Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 13:36 Ja mam prawie wszystkie simy i są superrr ... a co dopiero 3 ja chyba dostane na urodziny bo one wychodzą 20 lutego 2009 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 20:15 super gierka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jen Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 94.254.251.* 12.01.09, 20:10 Jezu, jestem przerażona. Lubię tą grę, gram w 2 do dnia dzisiejszego, ale taka fascynacja pikselami jest...chora. Zanim mnie coniektórzy ukamieniują powiem, że nie mam 40 lat, tylko 22 i nie jestem zrozpaczonym rodzicem. Wolę takie kreatywne gry jak The Sims od ogłupiających Quake'ów i innych, ale opanujcie emocje, bo bez nich żyje się dłużej. Pozdrawiam rozgorączkowaną smarkaterię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia 1998 Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 13:30 Wiadomo ,że gra będzie o wiele jepsza od The sims 3.Będzie tam można podróżować autobusem,robić włosy we wszystkich kolorach,chodzić wszędzie gdzie tylko się zapragnie.Kupuję je za własną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teeahei Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.chello.pl 13.01.09, 13:33 Mam 24 lata, no za miesiąc 25 dziecko w drodze... I poprostu uwielbiam Simsy. Z dwójeczki mam wszystkie dodatki, ale gdy tylko kupie trójkę, poprzednią część komuś oddam. Nie moge się już doczekać tej gierki. Fajnie bo wyjdzie po moich urodzinach więc dostane troszke spóźniony prezent urodzinowy Pewnie jak moje dziecko podrośnie to będę chciała żeby pograło w simsy, bo jest to fajna gra lepsza od tych różnych strzelanek itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 18:50 srrednio lubie simsy, nieraz lubie też strategi ę mam 4 seasons lecz rzadko gram,bo nie mam czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osia\ek Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.gprs.plus.pl 14.01.09, 19:29 Słuchaj Jen! Słuchajcie wszyscy! Przeczytałam\em wszystkie recenzje na temat THE SIMS 3 i gra bardzo mi się podoba. No tylko znam dziewczynę, która ma wszystkie Simsy 1 i 2 oraz dodatki. Jej rodzice nie chcą jej kupić 3 bo to może być ,,nieFajne,, i coś mówili że są od 18. Ale ja nie wiem do końca. A tak w ogóle to ja jestem ZA!!! Chciałabym\ałbym je mieć. Myślę że są OK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 80.54.110.* 14.01.09, 20:14 Do Osia\ek : yyy.... w Click'u czytałam że twórcy gry "pokusili się" o coś wiecej niż tylko tzw "bara bara", ale skoro gra ma oznaczenie +12 (okładka jest już na necie) to znaczy że nie będzie tam nic niestosownego... Pierwsze słysze że simsy od 18 roku Choć mi to obojętne, dawno ten wiek mam za sobą. I czekam na premierę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: 83.1.145.* 15.01.09, 17:17 Uwielbiam simsy mam 1 i 2 oraz wszystkie dodatki i nie mogę się doczekać kolejnej części gra wchodzi tuz po moich urodzinach i liczę ze dostanę ja w którymś z prezentów a tak na marginesie czy wiadomo już czy do ts3 będą dodatki bo chodzą głosy że to będzie edycja bez dodatkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLA Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 14:49 nie mogę się już doczekać ile będzie możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 18:54 Na pewno giera fajna ale szkoda ze nie pójdzie mi na kompie To nie fair bo one mają kosztować 199zł Szkoda !!!!!!! 0_O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VingaLT Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.chello.pl 18.01.09, 20:36 na empic.com sa po 144, 59 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:49 no pare tygodni mnie nie było ale jestem przypominając że... ZOSTAŁ TYLKO MIESIĄC xDee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kahula Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 13:37 ciekawe czy znów wczytanie czegokolwiek będzie zajmowało tyle czasu, że spokojnie można zaparzyć herbatkę Odpowiedz Link Zgłoś
desertclans1 Re: Co wiadomo o The Sims 3? 20.01.09, 14:05 hmm.. Fajne gry i filmy mozna sciagnac z tej strony :Kliknij tutaj -> Polecam najnowsze gry (gta 4; nfs udercover i inne) i filmy (transporter 3; madagaskar 2; w cieniu chwaly i inne) chomikuj.pl/?page=35608 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.09, 19:00 a kiedy wyjdą uwialbiam simsy miałam wszystkie i mam w orginalnych pudełkach ale niestety mi nie wejdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:51 Uwielbiam simsy jeszcze miesiąc do premiery, a ja się nie moge doczekać! Na każdą część i kazdy dodatek czekam z taką samą niecierpliwością. Nie rozumiem tylko po co się kłócicie. Niektóre komentarze aż powalają głupotą... Nie tylko simsy uzależniają, każda gierka, która będzie naprawde dobra i sie komus spodoba (aż za bardzo) może go uzależnić. Ale przyznam że simsy to pożeracze czasu i na dodatek nie da się ich przejść (tylko Chuck Norris to potrafi ;P). Pozdrawiam wszystkich oczekujących na THE SIMS 3!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 11:40 No i jestem przeczytałam prawie wszysikie komentarze i to wiadomość do "ANTY-SIMÓW": WASZE KOMENTARZE PO PROSTU ŚMIERDZĄ I JA TO MÓWIE JAKO FANKA SIMÓW JAK SIĘ WAM KURCZE GRA NIE PODOBA TO NIE PISAĆ I TYLE! PRZYDAŁO BY SIĘ JESZCZE NAS NIE OBRAŻAĆ JASNE? MY MAMY ŻYCIE I NIE JESTEŚMY NARKOMANAMI (JAK UWAŻAJĄ NIEKTÓRZY) MY TYLKO LUBIMY TĘ GRĘ (JA AŻ ZA BARDZO JAK UWAŻAJĄ MOI RODZICE xDee) Co mogę jeszcze dodać? O, już wiem jak są jakieś pytanka ja chętnie odpowiem. I do gościa: nie tylko Chuck Norris to potrafi xDee. Na pytania itp. odpowiadać tu dzień, dwa znajdziecie odpowiedź. Pozdrowionka. xDee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jula Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 11:45 P.S. Gra ma kosztować 159.99 Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajajajaa Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:04 kahula kup sobie lepszy komputer to problem zniknie... to nie wina gry, tylko kiepskiego sprzetu. u mnie simy chodza super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Co wiadomo o The Sims 3? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:15 ja sobie tylko mogę pomarzyć i o sims2 i o sims3... żadne nie działają na moim kompie, a na nowy rodzice się nie zgadzają. mówią; "masz młodszego brata, który lada moment będzie chciał grać w te wszystkie niedobre gry, a jak będziemy mieć stary, niedobry komputer, to nie będzie miał na czym. A ty też nie umrzesz jak nie będziesz e to grać." Nie ma to jak sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś