Dodaj do ulubionych

Call of Duty 5 już grywalne

IP: *.76.classcom.pl 11.05.08, 12:31
Kurde już nie mogę się doczekać kiedy to "cudo" wyjdzie. Jeśli utrzyma klimat i grywalność swej poprzedniczki to będziemy wszyscy happy ;] Tylko gdyby fabułę przedłużyli.
Obserwuj wątek
    • Gość: osobowość Re: Call of Duty 5 już grywalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 13:21
      Jesteś introwertykiem czy ekstrawertykiem? Można na Tobie polegać? Masz dobrą wyobraźnię? My znamy odpowiedzi na te pytania, rozwiąż jeden z naszych testów i przekonaj się sam! Wejdź tutaj www.testy-osobowosci.pl/?ref=73
    • Gość: Patriota Re: Call of Duty 5 już grywalne IP: *.elektron.ds.polsl.pl 11.05.08, 20:31
      Jak plasujesz się na tle innych krajów Unii Europejskiej?
      Poddaj się Testowi IQ sporządzonemu przez Przedowniczącego Mensy!
      www.iq-test.pl/?d=7589
    • Gość: $ Re: Call of Duty 5 już grywalne IP: *.elektron.ds.polsl.pl 12.05.08, 00:20
      Poradzimy Ci, jak zarabiać wiele pieniędzy. Mamy z tym wielkie doświadczenie:
      www.iq-test.pl/dealer_system.php?d=7589
    • dj_sasek Re: Call of Duty 5 już grywalne 12.05.08, 00:29
      boshe same IQ testy... Pacyfik hę? Będzie ciekawie... Czwóreczka przerosła moje oczekiwania, ciekawe jak będzie z 5-ką? smile
    • Gość: Gość Re: Call of Duty 5 już grywalne IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 11:14
      ja cie nie moge gralem juz we wszystkie call of duty ale to to dopiero bedzie gra
    • Gość: zaba Re: Call of Duty 5 już grywalne IP: *.zeblach.com.pl 28.10.08, 16:15
      Ciekawe czy Capitan Price przezyje uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka