Dodaj do ulubionych

Zero Punctuation: Metal Gear Solid 4

26.06.08, 12:50
OMG... "nadmiernie skomplikowaną fabułę" zawsze może zagrać w innych 3467890 INFANTYLNYCH TYTUŁÓW. Od czasów FF7 nie grałem w nic tak wciągającego i wzruszającego i za to tylko mogę ukłonić się przed KONAMI, że robią jeszcze takie gry. Niedawno była rozmowa o "niedzielnych graczach" i propagowaniu casual gamingu. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie, proszę bardzo. Ale ja będę bronił tej jakże "SKOMPLIKOWANEJ" fabuły. Sterowanie? Widzę ze obsługa wszystkich klawiszy umieszczonych na padzie to już nie lada problem dla niektórych(heh). A że "mało gry w grze" - jest specyficzna. Grywalność ma ogromną mimo, żę są częste cut-scenki, jest dynamika, zagrożenie - wszystko tu jest. Kto oczekuje czegoś więcej niż zaliczenia kolejnego lv ten wie. Zanim zagrałem byłem BARDZO sceptycznie do MGS4 nastawiony, wiec moja wypowiedz nie jest wypowiedzią jakiegoś ultra fana serii MGS...Ta gra sama się obroni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mesty Re: Zero Punctuation: Metal Gear Solid 4 IP: *.softlab.gda.pl 26.06.08, 14:13
      Ej, ale o co chodzi? ZERO PUNCTUATION to SUBIEKTYWNE, bekowe, zabawne recenzje. I tyle. Każda recka jest subiektywna, a Yahtzi dodatkowo to podkręca i leci już recenzją w stylu "nie podoba mi się gra bo zgubiłem kapcia w nią grając", więc ogólnie postrzeganie go jako wyroczni to chyba jakiś żart. Uwielbiam recenzje kolesia, są przezabawne, ale jeśli ktoś na ich podstawie może odrzucić tytuł, na który wcześniej długo czekał to to chyba jakiś żarcik jest. smile Dla przykładu - zarzucił Mass Effect, boskiemu RPG... ciut za dużo dialogu. smile No wiecie, to jednak JEST RPG. smile Bueh.
    • Gość: anazagar Re: Zero Punctuation: Metal Gear Solid 4 IP: *.chello.pl 26.06.08, 17:29
      "Z drugiej strony czy milion zachwyconych graczy może być w błędzie?"

Historia simsów pokazuje że może.
    • slawomir.serafin Re: Zero Punctuation: Metal Gear Solid 4 26.06.08, 18:04
      A co jest nie tak z Simsami?
    • Gość: d Re: Zero Punctuation: Metal Gear Solid 4 IP: 89.100.73.* 26.06.08, 20:13
      jak to co nei tak z simsami? nie sa coool. nie ma zabijania. i kazdy moze w to grac . KAZDY!! nawet mlodsza siostra, a nawet mama. tos to okropienstwo, ktore powinno byc wyklete! i chodza plotki, ze nawet przekreci Casuale, ze ich ziemia nosi, TEZ w TO graja! Jak mozna bylo zrobic gre w ktorej nei trzeba grindowac pol roku zeby mozna bylo rzadzic... toz to zakala gatunku...
      itp, itd big_grin
    • aumanx Re: Zero Punctuation: Metal Gear Solid 4 26.06.08, 20:15
      o kutfa,nigdy w zyciu.zagmatwana fabula!??sama gra MGS4 jest kontynuacja a zarazem rozwiazaniem tej histori Wężą,bo seria napewno sie jeszcze ukaze.zeby ja zrozumiec najlepiej zagrac w kazda czesc po koleii.ja tak zrobilembig_grin ale tylko dla przypomnienia. moja rada jezeli MGS4 jest dla ciebie nie zrozumiale zagraj od pierwszej czescismilejezeli nie masz jak zapomnij o komentarzach.tyle odemniesmile
    • Gość: JJ Re: Zero Punctuation: Metal Gear Solid 4 IP: *.chello.pl 07.07.08, 01:27
      Roześmiany Octopus(djęcie powyżej) jest prześliczny!
      MGS4 wycieła wszystkie inne płyty z mojej konsoli, nawet GTA4 poszło w odstawkę. przy MGS4 każda gra wymięka.

A multiplayer.... mistrzostwo świata, misje zbiorowego skradania, CUDO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka