Gość: Arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 13:36 W zimę będziemy pykać w GTA IV na PC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 13:37 Chociaż jakoś szczególnie nie czekam na to... Bardziej na CODa 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.centertel.pl 28.07.08, 13:51 Oby było tak jak mówi "Arek" Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: GTA IV PC - kolejne plotki 28.07.08, 16:41 gta 4 bedzie na pc, nie ma bata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.igloonet.pl 28.07.08, 17:51 GTA 4 pistole i misja POLICJA POGOTOWIE STRAŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimeattack Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: 63.138.11.* 28.07.08, 23:12 Ja mam GTA IV na PS3. Myślę, że wersja na peceta będzie dopiero w 2009 roku. Dlaczego? Dlatego, że przed świętami ludzie najczęściej kupują konsole, a GTA IV to jedna z tych gier, których trzeba mieć. Rockstar zarabia dużo więcej na wersji na konsole niż na peceta. Na blaszaki GTA wyjdzie więc w 2009 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 01:42 slimeattack, spie..j na onet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.07.08, 05:34 bullshit. a tak w ogole to GTA IV byloby fajne na WII ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 22:41 jasne, albo lepiej - na atari 65xe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.07.08, 02:23 ale przeciez grafika nie jest najwazniejsza, tylko zabawa! :p fajnie byloby sobie postrzelac do czarnuchow z wiilota czy poprowadzic jakas fajna fure wiilotem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro_elite Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.cust.tele2.se 30.07.08, 13:44 Powiem tak, GTA IV jest fajne ale mi sie szybko znudzilo, niewiem dlaczego, przeszedlem misje glowna i wszystkie oboczne, kazdy zagwarantowywal ze nie ma lepszego multiplayera niz w GTA IV ale mi sie znudzilo latanie dookola i napier...ka z innymi, tak poza tym to szkoda ze jest tylko teren miejski a niema zadnej wioski czy gor. Mapa zdecydowanie mniejsza niz SA. Ale nawieksze rozczarowanie bylo brak mozliwosci latania samolotem, podchodze do Jetplane´a wciskam xboxowe B a tu nic, podchodze z drugiej strony samolotu a tu znowu nic. Szkoda, Mogli zrobic wiecej takich specjalnych smaczkow jak naprzyklad salon samochodowy (nie tylko ten beznadziejny internetowy) czy moze wiecej sklepow i uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.elomza.pl 31.07.08, 10:07 tylko żeby była 09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 12:14 to gta to shit , nie ma sensu czekac . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.I.P.O.W.S.K.I Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 08:32 slimeattack AŻ żal czytac co ty tam pierd***sz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razor Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.cust.tele2.pl 04.08.08, 11:21 gta IV to wielkie je***e guwno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATUL Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.08, 14:49 Rocstar nie potwierdzi gta 4 na piece, bo chcą uniknąć presji, tak jak to było z premierą na konsole.Efektem pośpiechu są błędy i niedociągnięcia-jakie? Grałem na PS3 W ciągu 6 h grania gra przycieła się 3 razy(myślałem, że na konsoli to nie możliwe..) Jeżeli R potwierdziło by gta4 na piec i podało konkretny termin musiało by się w tym terminie zmieścić i puścić grę ,,niedokończoną".Dlatego potwierdzenia nie ma by uniknąć takich akcji. P.S. Myślę, że pc za 2000zł(ni wliczając monitora)pociągnie czwórkę na spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raditz Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.chello.pl 09.08.08, 13:25 www.gamespot.com/pc/action/grandtheftauto4/index.html <- PC GTA IV , widac zdjecie pudelka Game for windows , data 18 USA 21 EUROPA listopada 2008 roku , na stronie CD action potwierdzenie przez rockstar.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATUL Re: GTA IV PC - kolejne plotki IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.08, 16:31 O chyba jednak kończą.. Odpowiedz Link Zgłoś