5andrzejm
02.11.12, 16:32
Witam..pomóżcie,może ktoś miał podobny problem.Przedwczoraj dostałem maila -pisało od Admin..(myślałem że to od admina mojej lokalnej sieci internetowej,ale jak się potem okazało to nie od tego admina),w którym to mailu była "rewelacyjna" wiadomość,że wchodzi od dziś nowy legalny,bezpłatny program do ściągania ,przeglądania filmów ,plików -program o nazwie Torpedo.Jakoś tak z ciekawości kliknąłem na link do tego programu,rejestracja była prosta -wystarczyło wymyśleć login i hasło i wszedłem do tego programu.No jest tam faktycznie oferta nie wiadomo czego,ale mimo wszystko postanowiłem (jak w przypadku każdego innego programu)skorzystać z możliwości odinstalowania tego Torpeda.A tu....ni cholery się nie da.Po wejściu w Panel sterowania/Dodaj/usuń programy i podświetleniu tego programu,klikam prawym przyciskiem myszy,pojawia się napis "Deinstaluj" klikam na to "Deinstaluj"a za każdym razem pojawia się napis,że deinstalator wykrył otwarte aplikacje tego programu,i dopiero po pozamykaniu ich można zdeinstalować.Jest to totalna ściema,bo akurat nie mam otwartego tego programu jak chcę go odinstalować,i w kółko do usranej śmierci pojawia się w kółko ten sam napis, czyli tego pieruństwa pod tytułem Torpedo po prostu nie da się zdeinstalować.Czy może ktoś miał podobny przypadek i wie jak się pozbyć tego upierdliwego dziadostwa?dzięki za pomoc