Gość: Hegon IP: *.softlab.gda.pl 22.08.08, 14:45 "Bolesne" obrazki?? Że niby co? Kto wymyślił ten tytuł?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gośc Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 15:27 Czy jesteś głupi? Czy dzieciak neo? Nie widac o co chodzi? Obrazki przedstawiają jak postacie zadawają sobie ból poprzez chwyty, ciosy etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki IP: *.derby.waw.pl 22.08.08, 16:05 ROTFL, chodzi o to kolego gosciu, ze ciosy ktore one wykonuja sa tylko na pokaz i tak naprawde nie bola wcale. pozatym tytul tez nie zbyt dobry, street fighter i bol nie maja ze soba nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
pankracyk Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki 22.08.08, 16:24 za to street fighter i ogromne stopy ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hegon Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki IP: *.softlab.gda.pl 22.08.08, 18:18 Już "bojowe obrazki" miałoby więcej sensu, "Gościu", "bolesne obrazki" sugerują już bardziej, że bolesne w jakiś sposób są dla odbiorcy, czyli albo są "boleśnie marne" albo "boleśnie rewelacyjne" (z tym, że to drugie też pozbawione jest sensu)... No, ale nie ma co oczekiwać po SS że walnie naprawdę dobry tytuł newsa, więc już zamilknę w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
tatita.s Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki 23.08.08, 21:13 Nie wiem jak można porównywać w "ładności" to i prince of persia i na dodatek nie jestem żadnym fanem prince of persia ale jak dla mnie to od tego ładniejszy jest pacman Odpowiedz Link Zgłoś
tatita.s Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki 23.08.08, 21:15 ( jakby coś to chodzi o to ze to razem z Prince of Persia najłdniejsze gry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jax Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.08, 00:16 No świetnie - podsumujmy, jak obecnie musi wyglądać każda gra, w której ktoś się naparza wg twórców gier: - walki w stylu animowanych filmów japońskich - 10 salt w powietrzu, 20 ciosów na raz, parę pocisków i trochę latania/ skoki 100 metrów w górę w ramach jednego ataku - żałośnie wyglądające zbliżenia na twarz + jakies bicie się w piersi, dziwne gesty z d.... wzięte itp. - infantylne komentarze postaci (nie to, żeby w starych bijatykach były jakieś super, ale jakoś w złych momentach je teraz dają) Widać, że nawiązują w tej wersji bardzo do starych Street Fighterów, ale za dużo tu groteski. Chętnie zobaczyłbym w miarę, podkreślam, w miarę realistyczne sekwencje walki z udziałem starych postaci i myślę, że to by większą popularność zyskało. Chyba że teraz sprzedaje się tylko to, co infantylne wg powyższego wzoru, więc taka forma realizacji tych gier jest zrozumiała. Zysk to zysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna osoba boska Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki IP: *.as.kn.pl 24.08.08, 12:00 Realizm już raz próbowali żenić z SF w SF:the movie <czy jakoś tak się to zwało nie pamiętam dokładnie>i jak to wyszło wszyscy zainteresowani wiedzą: klapą. Jak chcesz "realne mordobicie" to pograj w Def Jam któryś. Zresztą posparuj sobie w dowolnej formule MA to na próby realizmu w grach będziesz już zawsze patrzył z uśmieszkiem pożałowania. Poza tym gra oparta na low kick'ach, kolankach, lewym prostym i tarzaniu sie na glebie raczej nie miała by dużego wzięcia To co widziałem na trailerach SF 4 wymiata, taki SF 2 z zajebistą grafiką....przypomniały mi się połamane joye na amidze...ehhh treba zrobić zapas padów;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal.uganda Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 17:16 co to za grubas jakis? to moda nowa ,czy co? w tekkenie tez dali tlusciocha nie wiem po co...pff...poza tym zangief ma fajny dywan na klacie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumek Re: Street Fighter IV - bolesne obrazki IP: *.sta.asta-net.com.pl 30.08.08, 02:52 Tluscioch po to zeby nikt nie powiedzial ze sie ich dyskryminuje (SF i MK mialo tez czarnych zawodnikow) @Jax: i z mieczami 3 razy wiekszymi od postaci go trzymajacej Odpowiedz Link Zgłoś