d.o.s.i.a 12.04.06, 18:59 Pytanie jak w temacie. Nie wiem w jaki sposob dostac sie do Business Content w AWB. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek.klasa Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 13.04.06, 08:30 klikasz na "Business Content" i juz .. (w wersji polskiej nazywa sie to "Repozytorium wiedzy gospodarczej" Oczywiscie wczesnie Business Content musi byc wgrany do systemu. Jacek Odpowiedz Link
d.o.s.i.a Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 13.04.06, 16:18 No wlasnie, ale gdzie dokladnie klikam?? Szukam w SAP Menu, pod Tools. Jest cos takiego jak ABAP Workbench, ale nigdzie nie widze Business Content, ani Metadata Repository. Moze zle szukam? Probowalam juz wszystkiego (klikac gdzie sie da, searcha) i nic. Swoja droga "repozytorium wiedzy gospodarczej"... :)) Niezle! Odpowiedz Link
terrago Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 16.04.06, 07:12 transakcja rsa1 aby uruchomic workbench administrator Odpowiedz Link
d.o.s.i.a Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 17.04.06, 21:08 "transaction rsa1 does not exist"... Odpowiedz Link
jacek.klasa Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 18.04.06, 08:04 RSA1 tylko na systemie BW odpalisz. Jacek Odpowiedz Link
d.o.s.i.a Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 20.04.06, 00:04 Ale jak to zrobic??? Odpowiedz Link
gregmisiorek Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 02.05.06, 23:00 d.o.s.i.a napisała: > Ale jak to zrobic??? Przede wszystkim upewnij sie, ze jest zainstalowany BW poprzez System/Status... Odpowiedz Link
d.o.s.i.a Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 02.05.06, 23:09 Czy ktos mi w koncu udzieli PELNEJ odpowiedzi?? :)) Lopatologicznie tj. krok po kroku: gdzie wchodze, co otwieram, gdzie klikam? BW jest zainstalowany, bo na nim pracuje... Odpowiedz Link
jacek.klasa Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 09.05.06, 07:29 Gdyby BW bylo zainstalowane to RSA1 by ci działala. jacek Odpowiedz Link
d.o.s.i.a Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 09.05.06, 22:28 Czyli generalnie to tylko mi sie wydaje, ze pracuje na BW...?? Odpowiedz Link
terrago Re: Administrator Workbench - jak sie dostac? 10.05.06, 09:18 d.o.s.i.a napisała: > Czyli generalnie to tylko mi sie wydaje, ze pracuje na BW...?? Wyslalem wlasnie do Ciebie e-mail z print screen'ami (po zalogowaniu sie do BW przez SAP GUI'a i po odpaleniu RSA1). t. Odpowiedz Link