Dodaj do ulubionych

Scorpion fatality

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 11:18
oj oj oj ktos tu chyba nie grał w Mortal Kombat. Fatality zwane "prostowaniem kręgosłupa" pojawiło się w mk1 a jego jedynym wykonawcą był mój ulubiony Sub-Zero.
Przypomnę tylko że to właśnie klasyczny mk1 był najmroczniejszą z gier z serii a każdy kombatant posiadał w repertuarze tylko jeden sposób nieodwołalnego wykończenia przeciwnika.
No ale któż to pamięta skoro to było 15 lat temu. Po prostu nie piszcie głupot.
Obserwuj wątek
    • slawomir.serafin Re: Scorpion fatality 03.09.08, 11:28
      crusader---> jesteś pewien? kurde, tyle lat już minęło. Myślałem, że mieli po dwa różne fatality - a może to dopiero od "dwójki"? Nie pamiętam, na Amidze w to grałem. I pewnie dlatego mi się to pomylił, bo najwięcej grałem właśnie Scorpionem i Sub-Zero smile Moja pomyłka nie zmienia zresztą pytania, czy to fatality wróci w MK vs DC, w wykonaniu Sub-Zero oczywiście.
    • Gość: merciless Re: Scorpion fatality IP: *.chello.pl 03.09.08, 12:21
      Crusader ma 100% racji. Po 2 rozne fatality byly w MKII. Scorpion w pierwszym spalal swoja ofiare (jak na screenie powyzej) a drugim fatality scorpiona bylo przecinanie ofiary na pol.
    • radek.zaleski Re: Scorpion fatality 03.09.08, 12:26
      oj oj oj ktos tu chyba nie grał w Mortal Kombat. Fatality zwane "prostowaniem kręgosłupa" pojawiło się w mk1 a jego jedynym wykonawcą był mój ulubiony Sub-Zero.
      --

true, truesmile
    • Gość: MaT Re: Scorpion fatality IP: *.gemini.net.pl 03.09.08, 13:38
      przód-dół-przód-high punch
    • Gość: Jarząbek Re: Scorpion fatality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 14:23
      Sztywny Pal Azji się to drugie fatality Scorpiona. Pamiętam jeszcze z jakiegoś kompendium Secret Service. Ech...to Amiga jeszcze była...4 dyskietki zmieniane co kilka sekund tylko po to, aby potłuc się przed sekund kilkanaście. :]
    • Gość: crusader Re: Scorpion fatality IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 12:46
      z tego co pamietam to prostowanie wróciło w słabiutkim mk4, z tym że kombinacja klawiszy nie była już tak prosta jak w mk1
    • Gość: Bunch Re: Scorpion fatality IP: *.2-0.pl 09.09.08, 23:20
      A w tle głos świętej pamięci LFointaina?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka