Gość: michal IP: *.tvkdiana.pl 08.09.08, 15:49 Sławek, przecież to jeszcze nie wyszło, to jak może uzyskać miłość graczy? Po trailerach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radek.zaleski Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC 08.09.08, 15:56 po demie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xell Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.icpnet.pl 08.09.08, 16:56 Jak zwykle biedni użytkownicy pc czekają na okruchy z konsolowego stołu. Biedaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: 62.29.253.* 08.09.08, 17:04 @Xell żal mi Cię...i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 17:32 a mi zal ciebie, szanowny Gościu, ze grasz sobie na swoim komputerku i udajesz takiego dobrego, co to sie niczym nie przejmuje, bo przeciez "i tak kiedys wyjdzie na PC". no bo przeciez Sławuś Serafin wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-Frit Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 20:42 A mi się śmiać chce z tych słów zachwytu że Pc ędzie miał "efekt" CUDA PC-towcy zapominają że PS3 i procesor CELL głównie wyśmienicie sprawuje się w obliczeniach i potrafi już to do czego PC będzie potrzebował dodatkową kartę fizyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiezdny Żal Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.communitare.de 08.09.08, 21:04 Po demie sądząc, jest to najbardziej żalo-kałowa gra z universum Star Wars jaką stworzono i mam nadzieję, że to tylko plotki z tą wersją PC i że gra pozostanie tylko chybionym, konsolowym niewypałem. A jeśli już muszą robić wersję PC to naprawdę lepiej niech to będzie na silniku Jedi Academy niż gdyby miało przypominać to co jest obecnie na konsolach, czyli koleś z animacją na poziomie Mortal Kombat 1, LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CUDO Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.mpss.osi.pl 08.09.08, 21:08 do X-Frit, żebyś więcej się nie kompromitował: nie będzie zadnych kart fizyki, CUDA jest właśnie po to, żeby to GPU kart graficznych brał na klatę takie obliczenia, zresztą nie koniecznie dotyczące fizyki tylko w ogóle żeby go można swobodnie oprogramować. Uwierz mi, że GPU też sobie świetnie radzą z obliczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻalMiPC Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.icpnet.pl 08.09.08, 22:18 PC-ciarze mogą udawać twardych, ale do dziś płaczą jak małe dzieci, że GTA4 dalej nie u nich, sikają ze szczęścia z powodu Mass Effecta opóźnionego o rok, a największą radość tym biedakom sprawia, że Fallout3 (o którym żałośni mówią z góry że będzie kiepski, nie grając, cieniasy) będzie miał swoją premierę razem z XBoxem Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC 08.09.08, 23:10 Właściwie to GTA4 zaraz będzie na PC (chyba 21 listopad. Kolejna kłótnia między konsolowcami a posiadaczami PC jest bez sensu. Każdy trzyma swoją stronę. Wspomniałeś o 3-ech grach i myślisz ,że wszystkich przekonasz z XBoxa czy PS3 ?? Bez plazmy i Full HD to nawet nie ma po co kupować konsol next gen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 01:46 No czyli jest jak zwykle: konsolowcy dla nas przetestują, a my dostaniemy wersję poprawioną. Odpowiedz Link Zgłoś
strachster Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC 09.09.08, 07:37 przeciez u was konsolowcy GTA4 sie tnie wielokrotnie o tym tu bylo pisane. I dziekuje poczekam nawet rok majac dzieki temu wersje gry lepsiejsza i bogatsza, przyklad Jade Empire, a jest ich wiecej tylko tam mi przychodzi teraz na mysl bo ja se zakupilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcion Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.zax.pl 09.09.08, 08:37 Musimy przypomniec Asassin's Creed? Ktore to w wersji konsolowej mialo 3 typy misji powtarzane w kolko. W wersji PC mozecie sobie isc na strony i zobaczyc co doszlo. Takze znowu podkreca grafike pododaja jakies ciekawostki i bedzie to bardziej grywalne. Zreszta co tu duzo gadac, na XBoxie moge grac ale nie moge robic masy rzeczy ktore mam od razu w PC'cie. Mozemy sie klocic konsolowcy ale prawda jest razaca w oczy, ja moge poczekac dluzej i nie zsikac sie pod siebie zeby tylko zgrac w gre ktora jest na szybkiego wydana bo juz juz trzeba bo terminy gonia to dajmy im co mamy narazie. Stracil juz na tym niejeden tytul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: 193.27.6.* 09.09.08, 09:10 niech sobie tlumok jeden z drugim na konsoli karte graficzna wymieni albo dzwiekowa buahaha chociaz tyle barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusti Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.cyf.gov.pl 09.09.08, 10:59 Niech wszyscy "konsolowcy", którym żal PCtowców uświadomią sobie, że bez PC nie było by konsol. Rynek gier komputerowych rozwinął się właśnie na tej platformie, a nie na GameBoy'u czy innych g... Konsole nowej generacji to tylko pokłosie ogromnego rynku PCtowego. Podupadającego ostatnio. Niestety. Dodam, że powyższa teoria nie jest poparta żadnymi badaniami i jest wyłącznie moją prywatną opinią Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.chello.pl 09.09.08, 11:14 Mi jest was wszystkich żal. Jeden gada że konsole są lepsze od PC drugi na odwrót. Ludzie opanujcie się. Sam mam konsole i PC-ta i jakoś żyje z tej współpracy Jednak szczerze powiedziawszy gdyby na PC programisci tworzący gry bardziej przykładali się do optymalizacji kodu gry to konsole nie były by takie "świetne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: 62.29.253.* 09.09.08, 14:42 @maciej ciesze się że mnie tak dobrze i przenikliwie znasz, nie wiedziałem, brawo żal mi takich fanboyów co to poza konsolą nic nie widzą a gram na czym mam ochote bo mam i X i PC więc daruj sobie durne uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.hardcom.3s.pl 09.09.08, 18:38 A dla mnie wszyscy którzy piszą: PC jest do du..y bo oni mają gry później (A co powiecie konsolowe dziabągi o Crysis ?? Far Cry 2 ??Crysis 2 ???).... albo: Na konsolach to tylko pograć można a ja na pc lody kupuje... Dla mnie tacy kolesie to: TĘPE NIEDOROZWOJE UMYSŁOWE !!!I nie ważne co mają i na czym grają... Srał was pies z takimi tekstami i przechwałkami.. Cymbały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 20:07 nic sobie nie daruje kochany, bo ty tak mowisz. nigdzie nie napisalem ze cie znam slonko, wiec nie wiem o co ci chodzi. nie udawaj, ze ci zal kogos, kogo nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudus Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.eranet.pl 09.09.08, 20:09 To takie wrodzone, buraczane czepianie się ludzi dla samej zasady. I widoczne to jest nie tylko w pojedynkach PC vs. Konsole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 22:29 Konsole RULEZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudus Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.eranet.pl 09.09.08, 22:39 Jak na zawołanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.hardcom.3s.pl 10.09.08, 00:37 A ja mam komputer na kturym fszyskie gry mi hodzom mam "kore cfaj kuat" E8500 huodzony wodom i do tego 4 gigabity ramu Crucial Balistix 1200 i karte graficznom Gje Fors 9800x2 i puyte guwnom na czipsecie X38 (ddr3). I kto jest najlepszy?? Wy konsolowce?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.chello.pl 10.09.08, 07:55 @maciej "kochany"..."słonko"...oj widzę że "wrażliwy" z Ciebie "mężczyzna" skoro do obcych tak mówisz to aż strach pomyśleć jak do swoich kolegów się zwracasz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Star Wars: Force Unleashed także na PC IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.08, 10:55 Mogę was zapewnić, że nie planujemy Star Wars: The Force Unleashed w wersji na PC powiedział przedstawiciel Lucas Arts. No i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś