Dodaj do ulubionych

Nowy firmware dla PS3

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 14:49
No no Panie SS zaczynam Pana lubić ,oczywiście pewnie do czasu kiedy Pan mi znów humor zepsuje,no ale..
Żyjmy chwiląsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: j_uk_dev Re: Nowy firmware dla PS3 IP: 80.169.42.* 15.10.08, 17:47
      Polecam panu SS troszkę zmodyfikować temat artykułu i połączyć go z newsem o nowym FW również do PSP. Ukazał się FW 5.00, który:

* Dodaje kategorię "Playstation Network" do XMB oraz "Playstation Store" ( taki sam jak w PS3 )
      * Dla gier-klasyków z PSX działa tryb fullscreen i odpalają się w trybie interlace.
      * Dodano "Sleep timer" w "Music"
      * W momencie podłączenia kabla USB automatycznie uruchamia się "USB Mode".
      * Oryginalny temat XMB został przeprojektowany ( akurat ta zmiana mi się nie spodobała, brzydki jest moim zdaniem ).
    • Gość: j_uk_dev Re: Nowy firmware dla PS3 IP: 80.169.42.* 15.10.08, 18:02
      Zapomniałem dodać, to z tymi klasykami z PSX dotyczy podłączenia konsoli PSP Slim lub PSP-3000 do TV przez TV-Out, niestety gry na PSP nadal są w grubej czarnej ramce sad
    • Gość: manhu Re: Nowy firmware dla PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 18:28
      Hurra, kolejny z tysiąca updatów do tego szmelcu! Wczoraj chciałem sobie trochę pograć na tym szmelcu, ale nie każde włączenie to update, każda gra to update, a wszystkie wielkie jak słoń, po pół godziny ściągania (na X360 max to ok.15sek), no i instalka gry. Szlag może człowieka trafić.
    • slawomir.serafin Re: Nowy firmware dla PS3 15.10.08, 19:24
      Polecam panu SS troszkę zmodyfikować temat artykułu i połączyć go z newsem o nowym FW również do PSP

---

cała przyjemność po mojej stronie smile
    • Gość: don Re: Nowy firmware dla PS3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:56
      no prosze smile
      zaczyna się miło robić - brawa dla S.S. i forumowiczów smile
    • Gość: Jason Re: Nowy firmware dla PS3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 14:09
      to za iście nie możliwe że na wyrażenie "Jason"nie ma tu burdysmile
      Nowy Firmware już się pobiera(nareszcie znalazłem czas)i niebawem sprawdzimy w akcji nowe niespodzianki tworzone w ciężkim pocie czoła w piwnicznych lochach japońskiej korporacjismilesmile
    • Gość: Jason Re: Nowy firmware dla PS3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.08, 17:29
      Nie wszyscy wiedzą że przy instalacji nowego firmware 2.50 jest dostepne ukryte menu dzięki któremu można np. zrestartować system, przywrócić domyślne ustawienia bazy danych i przywrócić pamięć systemu, lub zainstalować nowy firmware. Aby otworzyć ukryte menu wystarczy przytrzymać przycisk power kiedy konsola jest wyłączona i trzymać tak długo aż usłyszymy trzecie pipnięcie po czym konsola się wyłączy, następnie włączamy konsole jeszcze raz, trzymamy do dwóch pipnięc a przy trzecim puszczamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka