Gość: Banan_312 Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.eranet.pl 20.10.08, 16:21 LUDZIE!!! *** mnie obchodzi czy w menu jest dual shock, pad z xBox'a czy g****!!! Liczy się gra... ps. w PES ustawisz dowolnego pada, a w FIFA ***** ustawisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam się Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 17:19 A po co mi na kompa pad w fifie jak klawisze są tak dobrane że się gra miodzio na klawiaturze. Jak chce pograć na padzie włączam XBOXa i wtedy mam Fife na padzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sithman Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 13:29 Klawiatura - "kontroler uwielbiany przez wszystkich graczy" LOL, wieeelki LOL !! A co do wizerunku pada Xboxowego, to pretensje miejcie do MS. Zr4esztą najlepszy do PESa jest pad Sony i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.nsm.pl 08.11.08, 13:57 Ja tam odbieram PES-a jako grę skonwertowaną na PC. Było kilka takich gier w historii i czasem wraz z "niedbalstwem" przy konwersji przenikał cichcem do PC duch konsolowy. Zależy od tytułu. Od potraktowania sprawy przez "deweloperów" itd.itp. Czasem wychodziło to dobrze czasem źle. Ale summa summarum - jeśli PES tak dobrze został przyjęty przez PC-towych graczy to chyba się tylko się cieszyc należy, że można pograc w dobrą symulację piłki nożnej, która (jak na konsolówkę by przystało) powinna jedynie "rajcowac" a niekoniecznie "symulowac" (!). Od - taki paradoks Reakcja EA w promocji Fifa 09, zdaje się byc przykładem na to, że stagnacja, drobne zmiany kosmetyczne dokonywane co roku (od wielu lat !) w tytule nie są w stanie ukryc faktu, że czasem należy gruntownie przemyslec mozliwosci produktu i do jakiego grona graczy próbuje się trafic. Bo spece od Fify najwyraźniej do tej pory uznawali, iż ich pozornie niezagrożona pozycja - może taką nie okazac się w przyszłości. NAJważniejsze, że każdy może wybra coś dla siebie bez skazania na jeden tytuł, który "wyznacza standardy". Ja dzięki "Fifie" do tej pory nie wiedziałem, że można grac lepiej i poczuc prawdziwe emocje w "kopaną" na PC. PES pokazał, że można. Znowu przydługo zamarudziłem (za co sorry). Ale tak się "mają rzeczy" wg.mnie. pozdr. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka prawda Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 17:17 Kolego PES wygląda jak podrasowany Sensible Soccer z Amigi. Zresztą dźwięki są nawet takie same. Słyszałeś kiedyś aby odbijana piłka miała taki dźwięk jak w PES?? Bo ja nie. Do tego składy z kosmosu które trzeba sobie samemu poprawiać patchami. Dziękuje za taką gre. Jedyny plus to liga mistrzów której nie ma w FIFIE. Fakt FIFA ma też wiele wad tylko obiektywnie mówiąc jest o wiele lepsza od PES. A i jak dla ciebie poprawki w Fifach są kosmetyczne to chyba masz z nimi mało doczynienia. Z wersji na wersjie się całkiem inaczej gra. Inna jest grafika i jest wiele zmian na lepsze. PES to taki IPHONE wśród gier. Pryszcze nie mogące się niczym wyróżnić z tłumu pieją że to super gra. Tak samo jak jest wiele lepszych telefonów od IPHONA, ale jego użytkownikowi tego nie wytłumaczysz. Najważniejszy jest lans a nie to co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 21:04 ja mam pada to mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.chello.pl 18.11.08, 15:33 No ciezko z ta klawiatura.. ale sie da ustawic! I mozna sobie na klawiaturze tez popykac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piskorz Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.efekt.net.pl 09.02.09, 12:54 panowie, ja gram na klawiaturze, jedyne co mi przeszkadza to realizm PES'a 2008, mój komputer nie spełnia do końca wymagań, i gra się naprawdę dziwnie, mało realistycznie, w wersji 2009 jest lepiej, ale gra jest słabo dopracowana, za bardzo przypomina FIFE co będzie dalej? mam nadzieję że KONAMI coś zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madarakamatere Re: PES 2009 wybitnie antyPCtowy IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 25.04.09, 15:48 wezcie sie puknijcie w glowe wszyscy co te bzdury piszecie... skoro placisz za gre to wymagasz zeby byla zrobiona pod pc a nie pod konsole... to nie jest emulacja z xboxa tylko pelna wersja na pc... moze kup pralke ze sterowaniem od mikrofalowki bo co braun to braun... Odpowiedz Link Zgłoś