Gość: qwerty IP: *.grybow.net.pl 21.10.08, 14:11 Czyli polski komentarz dalej denny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: junk Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:48 nie denny jest jaki jest.. i na moje ucho raczej zrobienie lepszego będzie trudne, polski język jest trudnym jezykiem do zdynamizowania go.. choćby przez to, że trzeba odmieniać nazwiska, a bez jakiejś dłużeszj pracy z lingwistami którzy napisali by teksty dla komentatorów co by nie trzeba było odmieniać, to bez tego ani rusz z dobrym komentarzem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awq Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:29 Komentarza sa rozciagniete w czasie, gdyz gracz wylaczyl powtorke bramki....ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow493 Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 21.10.08, 16:18 Ja Fifkę 09 na kompie miałem przez 5 min. Pożyczyłem, zainstalowałem (instalacja trwała dłużej niż sama gra) dla oceny sytuacji zagrałem szybki mecz i co się okazało : Gra cięła mi się niemiłosiernie, chociaż nie zauważyłem jakichś wielkich zmian graficznych. Zmieniłem na mniejsze wymagania ale wtedy grafika była tak słaba ,że nie widziałem dobrze nazwisk na koszulkach zawodników...Ale cóż za starego mam kompa. Na szczęście grę pożyczyłem od kumpla a nie kupiłem (choć miałem taki zamiar) BTW Po komentarzach zawartych w filmiku widzę (słyszę ? ) ,że nie dodali za wiele nowych komentów. Chyba wszystkie się powtarzają oprócz jednego "sprytnie to zrobił ,robi się interesująco"... POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raj Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.08, 16:23 Dla mnie fifa nie robi żadnego postępu... Jedynie PES zmienia się i zaskakuje. Już nie ma co się spodziewać po fifie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: 81.210.17.* 21.10.08, 17:44 ludzie , przeciez w takie gry sie nie gra na pecetach.... to jak zupe jesc widelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
micles5 Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 21.10.08, 19:13 Jak to jest ze recenzenci nie zauwazaja beznadziejnego odbijania sie pilki? Przeciez to bilard jest. Fifa09 oprocz grafiki nie cie wnosi (sterowania myszka nie sprawdzilem). W porownaniu z PES (nawet z Fifa08) to beznadzieja. Na poczatku fajnie, dwa mecze super, po pieciu co jest do cholery, a po dziesieciu uninstal, zwlaszcza jesli zagrasz w PESa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Khamul Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 19:14 Pawle ucz się do egzaminu gimnazjalnego zamiast pisac artykuły. I następnym razem czytaj to co napisałes przed opublikowaniem. Aha i jeszcze jedno - wcześniej zainteresuj się troche polską piłką, a dopiero potem produkuj sie na temat zmian w Polonii Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.centertel.pl 21.10.08, 19:14 niewspomnieliscie tez ze w fifie niema druzyny slaska wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.08, 19:24 Jak nie wiadomo było do ostatniej chwili kto gra w tej lidze to skąd mieli wytrzasnąć Świąd WrocLove? Odpowiedz Link Zgłoś
gorath_3 Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 21.10.08, 19:47 Nowy Pes jest fantastyczny, a Fifa slaba jak zawsze, podobno na konsoli duzo lepsza a na pc calkowita porazka. A w Pesa gram juz dlugo i nadal sie super gra i rozwija a ostatnia czesc pozytywnie mnie zaskoczyla, spodziwalem sie ze bedzie dobra ale jest jeszcze lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolorismachina Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.popl.cable.ntl.com 21.10.08, 22:21 @admin A to czemu nie? Gra się tylko na padzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.ghnet.pl 21.10.08, 22:42 Jak to jest ze recenzenci nie zauwazaja beznadziejnego odbijania sie pilki? Przeciez to bilard jest. PES oprocz grafiki nie cie wnosi (sterowania myszka nie sprawdzilem). W porownaniu z FIFA (nawet z PES08) to beznadzieja. Na poczatku fajnie, dwa mecze super, po pieciu co jest do cholery, a po dziesieciu uninstal, zwlaszcza jesli zagrasz w FIFE. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 21.10.08, 23:16 Mi się głosy komentatorów podobały. Świetnie to wygląda, jak prawdziwy mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krimubai Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.mia.three.co.uk 22.10.08, 00:13 trzaskam fife 07, 08 na laptopie, Sony. Idzie jak zyleta choc jest przewidywalna jeszcze w tym roku przerzucam sie na ps3 wiec jak mi doradza wiekszosc rowniez na pes2009 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.chello.pl 22.10.08, 00:30 Polacy ostatnio raczej nie lubią skrótu FIFA. Jaki humor z zeszytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 00:35 PC wersja to żal, bo EA się nie chciało robić konwersji. Za to wersja na Xb wymiata i jest zwyczajnie lepsza od PESa według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyd88 Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 22.10.08, 02:35 Jak dla mnie to PES wymiata w tym sezonie, zeszly byl najbardziej nieudany z wszystkich, na szczescie ten nadrabia zaleglosci nawet za poprzednia wersje I jakos zrobiono konwersje z X360 i ujechalo to na przecietnych kompach :] BTW. W Fifie od paru lat jest taka gowniana fizyka gry, ze to nieporozumienie. Pilka kopnieta niewazne w jaki sposob prawa noga ZAWSZE odchodzi do prawej strony, pilki, ktore ladujac na ziemi prawie w ogole sie nie odbijaja...itd.itp. normalnie zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaytas Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 22.10.08, 08:34 Miałem Fife09 na PS3 dokładnie dwie doby. I tak jak to, że jest tam moja drużyna z polskiej eksraklasy i komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza mnie ekscytowalo, to po dwóch dniach grania sprzedałem grę. Gra mnie zawiodła. Gameplay taki sobie, nie da się wyciągnąć z gry radosci futbolu. Jako wielki fan Fify zrobiłem coś, co nie mieściło się w mojej głowie - kupiłem PES2009 i? Jestem zachwycony, a moja żona chętnie by ta grę spaliła razem z jesiennymi liścimi. Fantastyczny gameplay, gracz pasjonuje się tym co sie dzieje na boisku. Zachowanie zawodników bardzo naturalne, bramkarz to nareszcie bramkarz a nie worek miotający się po polu karnym. Wracając do Fify. Po 8h grania głos Szpakowskiego i Szaranowicza zaczął denerwować. Czesto nie trafiają z komentarzami w to co się dzieje na boisku. Nie jestem fanem tych panów i chętnie zostawię sobie ich na mecze reprezentacji. Tak będzie bardziej higienicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 09:42 Przecież to te same komentarze co w poprzednich dwóch FIFAch ... Mogliby zatrudnić kogoś z C+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grinch28 Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.08, 09:49 mam i FIFA 09 i PES 09... zwycięzca PES 2009, fifa nawet nie umywa się nawet do PES'a jezeli chodzi o realizm gry i to tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC 22.10.08, 09:51 no tak, znowu warszawskie kompleksy, w ostatnich dwóch latach legia strzeliła Lechowi bramki tylko tutaj. Kmioty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 10:21 Ci którzy się zastanawiają co kupić - PES Podoba mi się tryb zostań legendą. grasz jednym zawodnikiem i przekonujesz się jak mało od ciebie zależy jak w słabej drużynie masz kumpli debili Była Fifa dobra, jedna, miała numerek 99. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palant.mikolaj Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.10.08, 11:12 Mikolaj, ty to jestes jednak chory psychicznie. Zal mi cie, kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fifa 09 - recenzja wersji PC IP: *.inforia.net 22.10.08, 11:44 PES rządzi, a ten artykuł jest znowu sponsorowany przez EA Polska. Odpowiedz Link Zgłoś