Dodaj do ulubionych

Resistance 2 - najnowsze screeny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 17:51
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: AK47 Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.chello.pl 04.11.08, 20:47
      Sztampowa rozgrywka w oldschoolowym stylu. I to ma być wielki hit na PS3 ?! Grafika dobra, nawet bardzo dobra ale napewno nie wybitna i można oczekiwać więcej po mocy, którą ma PS3. Prawda natomiast jest taka, że Sony na własne życzenie przegrało pojedynek z M$ bardziej słuchając rad managerów niż inżynierów. Mój qmpel, który robi w gamingu wie co się w branży mówi - konsola nie do programowania, ciężka i droga robota. Jest i będzie mało gier = Sony przerzuci PS3 dla casuali - ostatni wielki sukces tej platformy to Lottle Big Planet - nie od parady. Gry multiplatformowe, które wychodzą na PS3 mają problemy albo wyglądają gorzej. Miałem qpować i chyba nigdy tego zrobię.
    • Gość: majkelman Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:08
      M$ coraz bardziej miażdży Sony to jest wiadome
      7 listpada będzie Gears of War 2 i nie ulega wątpliwości że ludzie wybierą xlocka właśnie dla girsów a nie ps3 dla resistance ta wojna chyba już się skończyła na korzyść M$ . PS3 niestety źle to rozegrało
    • Gość: majkelman Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 21:10
      PS: oceny girsów 2 sięgają 10 chyba zbieram na konsole X
    • Gość: Spec Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 23:48
      @majkelman: "oceny girsów 2 sięgają 10 chyba zbieram na konsole X" brzmi jakby powiedziała to potulna owieczka której można wcisnąć byle co.
    • Gość: A Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.08, 00:06
      Ale gearsi to fajna gra. Niezly klimat fajne postaci (pudzianytongue_out) i to chowanie sie za murkami (nie innowacyjne cos takiego mialo np second sight na ps2) generalnie milo sie grało fajna coop. TO w tej grze o to chodzi. Nikt tego nie ukrywa. Na ps3 świetne tytuły to te które jeszcze nie wyszly. A mowie oczywiscie o exclusive.
      Co z tego że pewnie będzie świetne god of war 3. KIedys jedna gra? Ressitance 2? pewnie da rade ale nic szczegolnego. Killzone2? Shooter jakich wiele, może lepszy moze gorszy. Średnio. MGS4?? Gra bardzo japońska poza Japonią tylko dla fanów co z tego że gra świetna. A na xboxa gry się robia jak na PC łatwo zadbac o wersje na druga platforme co zwieksza tanio liczbe potencjalnych klientow.

Sony załatwilo sie samo. Było faworytem z najwiekszym doświadczeniem obok Nintendo i przewagą technologiczną oraz ugruntowaną marke i kotnakty z producentami. Zawalili.
    • Gość: waldi67 Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.lan-177.netconnect.pl 05.11.08, 09:04
      od zawsze bylem fanem sony no ale nestety sila przyciagania takich tytulow jak gow halo forza i wiele wiele innych zrobily swoje teraz jestem szczesliwym posiadaczem xboxa i nie zaluje
    • Gość: Anany Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.08, 12:31
      No chyba jezeli juz kupować jakąś konsole to tylko ps3, bo przeciesz tak na dobrą sprawę w odruznieniu od xbox'a, ps3 przynajmniej ma exclusiv'y.A wszystkie największe hity z xboxa wyszły, albo wyjdą równiez na pc. GOW, Mass efect, Bio shock, to wszystko jest na pc a w przyszłosci GOW2 Fable2 i do tego bedą lepiej wyglądać. Tak na prawde to xbox nie ma exclusivów, chyba ze tak beznadzieje jak vampie rain .A poza tym to xbox'a w polsce to dziady kupują co ich na dobrego pc i orginalne gry niestać, troche to załosne. Gdyby Resistance 2 była na 360 to byście pisali ze jest zajebista. Ja uwazam ze wygląda i zapowiada sie bardzo dobrze i szkoda ze nie bedzie jej na pc.
    • Gość: majkelman Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 14:59
      tak tylko że ja czytałem te recenzje gow2 i oglądałem gameplay z gry więc jednak byle czego mi nie wcisną
    • Gość: zuck Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.lan-177.netconnect.pl 05.11.08, 15:48
      ty anany ty to chyba dzis nie lales bo pieprzysz same bzdory pewnie kupiles ps3 i teraz jestes w k......y nie dziwie sie
    • Gość: cl Re: Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 17:36
      FPS na konsolę, do tego taki długi i (z tego co widziałem na waszym gameplayu) nudny oraz monotonny? Nie dziękuję big_grin
    • Gość: szpaq Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.torun.mm.pl 15.11.08, 18:54
      Wiatm,
      Osobiście uwielbiam serię Metal Gear Solid, Kingdom Hearts, God of War i Gran Turismo i to właśnie dla nich motam kasę na ps3. FPP na konsole nie znoszę, więc omijam szerokim łukiem wydania konsolowe takich gier jak Bioshock, Fallout, Warzone czy wyżej wspomniany Resistance. Dlaczego jeszcze wolałbym kupić konsolę Sony? Dlatego, że oferuję praktycznie to samo co xbox; GTAIV, Assasin Creed i wiele innych hitów, które wyszły na obie konsole. Aha, i najważniejsze. Pad. Kwestia czysto indywidualna, kontroler xbox mi nie pasuje - za długo grałem na PS i PS2.
      Co do odwiecznej wojny między konsolami. Nie liczy się która krwiożercza kompania sprzedała więcej pudełek, tylko jaką my - gracze odczuwamy przyjemność z grania. Nie rozumiem jak posiadacz ps3 może krzywo patrzeć na posiadacza xbox'a. Każdy rozsądny człowiek wie dlaczego i co kupuje, więc po co obrzucać się błotem? Może dlatego, że niestety jest więcej nierozsądnych ludzi;<

Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
    • Gość: wlodi Resistance 2 - najnowsze screeny IP: *.ds3.univ.gda.pl 18.11.08, 21:21
      polecam zapowiedź gry resistance 2 gieromaniak.pl/gra__6714__Resistance_2__zapowiedz.html
    • zim23 Resistance 2 - najnowsze screeny 19.11.08, 14:24
      po pierwsze to szacuneczek dla wszystkich graczy niewazne jakiego sprzetu uzywacie. po drugie jestem wlascicielem PS3 i nigdy tego nie zalowalem bo zadna z gier na X-sie nie wyglada tak dobrze na HIGH DEFINITION tv jak gry z PS3. po trzecie to mysle ze producenci gier sa jeszcze daleko od wykorzystania pelnego potencjalu konsoli jaka jest PS3

PEACE!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka