Gość: Józek Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 13.11.08, 20:55 Słaba ta recenzja! Jakiś lamer czyta z kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmp Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 21:24 FC1 jest o wiele lepsze od dwójki(którą właśnie przeszedłem w 3 dni). FC2 nie ma tej wspaniałej fizyki, która była w CryEngine, grafika jest zjadliwa, aczkolwiek crysis ma lepszą. Chyba wolę Crysisa od FC2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: 88.220.143.* 13.11.08, 22:01 "Fabuła i rozgrywka teSZ jest słaba" tyle mi wystarczylo zeby nie wierzyc w to co napisales w poscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafoikosom Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 22:37 ludzie uczcie się pisać i weźcie się za naukę bo gry są spoko,ale z nich nie da się wyżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 13.11.08, 22:45 @ Józek A z czego ma czytać ze szklanych kafli a moze ze ściągawki napisanej na ręce? A tak poważnie to wiesz wogule kto to czyta? To jeden z najlepszych lektorów w tym kraju obeznany z grami przez lata pracy w hyperze. Zanim nazwiesz kogos takiego lamerem to sie przedstaw i powiedz co sam osiągnołeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaziuuu Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.klc.vectranet.pl 13.11.08, 23:12 A ja tam dopiero mogę grać w shotery jak mam 100fps, jak jest mniej to myszka pływa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSZ Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 13.11.08, 23:44 Parę razy ktoś skarżył się na konsole że klawiatury nie mają i pada. Na PS3 bez problemu podłączasz i klawiaturę i mysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.acn.waw.pl 14.11.08, 00:50 @ PSZ Ale można podłaczyć taką zwyczajną na USB od PC czy trzeba specjalna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 01:07 liczyłem że w tym FAR CRY zostanie jakoś rozwiązany problem wspinania się na GÓRKI, ale nic z tego jak we wszystkich (prawie, w Crysisie było trochę lepiej ale to i tak nie to) grach dochodzisz do szczytu do pasa i za nic nie możesz na niego wejść to mnie w tej grze dobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy ali Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 01:13 Kurka ta gra tak mnie zdenerwowała że asz narobiłem byków. ab - ta gra nie ma klimatu! SZyyyyyyy!!! Odinstalowałem ją tego samego dnia po 1 godz. gry. Nie jestem jakimś fanatykiem pecetowych fps'ów ale...na tej grze bardzo się zawiodłem. Dla mnie... :< ... ona niezasługuje na nazwe Far Cry to troszke nie to, troszke nie fer. Ina nazwa ok ale...nie Far Cry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BNH Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.2-0.pl 14.11.08, 04:23 Słabiutka gra. Biegasz po dżungli, strzelasz do wszystkiego co się rusza. Wszystko fajnie, tylko kompletnie bez sensu. Gra nie ma żadnej fabuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neos Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.uni.lodz.pl 14.11.08, 09:34 apropo sterowania pad/klawiatura... kiedyś czytałem wypowiedź jakiegoś projektanta gier, że nie dadzą razem grać ludziom na PC i konsolach, bo Ci drudzy tylko by się frustrowali ... na konsolach musieli by chyba aimbota dodawać żeby wyrównać szanse (PCtowcy maja aimbota o nazwie myszka ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neos Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.uni.lodz.pl 14.11.08, 09:41 apropo sterowania pad/klawiatura... kiedyś czytałem wypowiedź jakiegoś projektanta gier, że nie dadzą razem grać ludziom na PC i konsolach, bo Ci drudzy tylko by się frustrowali ... na konsolach musieli by chyba aimbota dodawać żeby wyrównać szanse (PCtowcy maja aimbota o nazwie myszka ) pytanie do konsolowców - ale sami piszecie, że gry na konsole mają inne sterowanie niż na PC, zupełnie inne! więc jak to ma działać jak już podłączymy klawiturę i mysz do konsoli? DO SŁAWKA: proszę przetestuj tą możliwość... gdyby gta4 na konsoli dało się grać klawiaturą i myszą tak samo jak będzie na wersji PC to bym od razu kupił konsole - ale z tego co wiem dla PC musieli od nowa napisać sterowanie! co do recenzji no to faktycznie - wygląda jakbyście godzinę w to grali... w grze jak to pisano strasznie wkurza respawn przeciwników - oczyścisz blokadę na drodze - pójdziesz się odlać do lasu i wrogowie ożyli - aaaa noc żywych trupów , jakby się tak 10-20 razy wolniej respawnowali to by znośnie było... z wymaganiami też chyba przesadziliście, qmpel ma komp sprzed roku i chodzi mu na ultra-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neos Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.uni.lodz.pl 14.11.08, 09:46 jeszcze jedno: konsolowcy - mówicie, że do konsoli podłącze klawiaturę, ale czemu żaden z was nie zauważa, że PC też mogę podłączyć pod tv nawet i 50" i pad bezprzewodowy do PC to też żadna nowość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.k2.pl 14.11.08, 11:16 FC2 te tekstury to śmiech!!! Liczba wielokontów na pojedyńczą postać w 2-ujce zmniejszyła sie dwa razy porównując ją z FC1. Ta gra niedorównuje graficznie nawet SoF 3. Tekstury w pc wersji i obiekty są niedoprzyjeńcia. Grałem naprzód w pirata dx9 póziniej u kolegi w oryginał dx10. Boże!!! co to za brzytka nudna gra, zero myślenia chowania się tylko karabin na środek ulicy i istny terminator. Wali domnie zała wioska z karabinów, mg, shotganów i nic no może prawie nic. Jeszcze te głupie zbieranie diamentów jak z platformówki. Ta gra to gniot niech półmuzgi konsolowcy ją sobie wezmą, in chyba niewiele do szcześcia potrzeba jeśli lubią tą gre. ps. Fabuła i rozgrywka tesz jest słaba. pół mÓzgu to chyba ty masz dzieciaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 15:02 ten kolo co to czyta z kartki nie ma bladego pojecia o grze a ten kolo co to napisal to ktos mu ladnie zielonego papieru do kiesy napchal bo to jedna z najgorszych recek jakie kiedykolwiek dane mi za zycia bylo uslyszec.. ludzie jak takie recki bedziecie robic to rzeczywiscie dalej bede obstawal ze wole inne miejsca jesli chodzi o profesjonalne podejscie do rzeczy... super ai, super wymagania, naj naj grafika... nie zebym mowil ze gra zla bo sam mam ja na ps3 i zaraz do niej wracam ale to co tu ludziom wciskacie to jeden wielki kit ! gra naprawde dobra, niektore elementy z przymrozeniem oka, niektore wrecz dziwne/archaiczne ale jednak jako fpp shooter to jest dobra i udana nie tak jak vide owa recka... cytujac slowa n00ba/trolla > recka - żal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.2-0.pl 14.11.08, 15:08 Po pierwsze: NO I CO MĄDRALIJSCY? To a propos "wideorecenzji". Po drugie: Co to za recenzje? Ile graliście w FC2?? Godzine, dwie? Nie pisnęliście słówka o tym, że wszyscy zabici z posterunków zawsze wracają, nie można nikogo zabić po cichu, zawsze musi być rozpierducha (zastanawiam się po co w takim razie broń z tłumikiem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.szczecin.mm.pl 14.11.08, 15:34 Rozumiem, że potraficie być na tyle głupi, żeby pochwalić w recenzji tą grę pod względem fabuły, AI i "swobody", ale żeby jeszcze kłamać o grafice i wymaganiach? Czy wy przypadkiem nie pomyliliście tytułów? Tego AI i fabuły już mi się nie chce krytykować, powiem tylko w skrócie - AI jest beznadziejne, ktoś już pisał jak boty debilnie wykorzystują pojazdy. Fabuły brak - nie, że mi się nie podoba, tylko dosłownie jej nie ma. Musimy ją sobie wymyślić. Przyjechaliśmy do Afryki zabić Szakala, który sprzedaje broń dwóm walczącym tam frakcjom i to wszystko. Żołnierze na posterunkach odradzają się w jakąś minutę, może max 3 minuty. Nie wiem czy ktoś sobie zrobił tą recenzją żarty. Całkiem możliwe, bo już pierwsze zdanie o tym świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zZzZ Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 16:09 @crazy ali: Ty chłopaczku się najpierw doucz podstaw, a mianowicie swojego języka ojczystego (bo aż się włos jeży jak się to czyta), a dopiero potem się bierz za obsługę takiego urządzenia jak komputer. Jesteś widzę takim młotem, że nawet nie potrafisz skorzystać ze słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.2-0.pl 15.11.08, 02:22 "asd" masz absolutną racje. Ostatnie recenzje Game Cornera to śmiech na sali! PES2009 i Far Cry2, no i także STALKRA: Czyste Niebo. Czy oni potrafią tylko wynajdywać same plusy? I tylko plusy? Słabiutka gra. Biegasz po dżungli, strzelasz do wszystkiego co się rusza. Wszystko fajnie, tylko kompletnie bez sensu. Gra nie ma żadnej fabuły. Co do FAR CRY 2 - owszem, grafika ładna, ale kurna mać, fabułą dobrą fabułą? What the... Mi znudziła się gra po kilku dniach, ciągle to samo, zabijanie bez urozmaicenia, już Kane&Lynch gdzie również przez 95% czasu naciska się na spust miał ciekawą i przez to po prostu lepszą fabułę. Ubisoft ostatnio serwuje same gó...enka, jak np. Assassin's creed, wszystko niby pieknie ładnie, ładna grafika, realistyczne ruchy postaci a w zasadzie W KÓŁKO TO SAMO. Dwie złe gry na przestrzeni ostatnich lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paciol92 Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.stk.vectranet.pl 15.11.08, 20:46 Nie wiem czemu, ale u mnie nie widzę jakoś niemożliwej inteligencji przeciwników. Normalnie czasem sobie kucną i nic nie robią chociaż jestem koło nich. Gram na poziomie Weteran czyli przedostatni. A co do grafy to gram na wysokich oprócz cienie (te mam wyłączone) na AMD x2 4200. GeForce 850o GT i 2 GB RAM. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.chello.pl 16.11.08, 00:27 tpppppppppppppppppppppppppppp ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yawgmoth Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.93.classcom.pl 16.11.08, 19:57 FC2 = Technologia i nuuuuuuuuuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sllipp Re: Far Cry 2 - wideorecenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 16:30 Fajnie, ale głos i dykcja narratora nie przypadła mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś